Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: HALL OF METAL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
HALL OF METAL festival 2006 stał się faktem! Wszystkie zapowiadane zespoły potwierdziły już swój udział! 20 kwietnia 2006 zapraszamy na jeden z najwiekszych koncertów metalowych ostatnich lat w Polsce. Wystąpią: SODOM( ger), HOLY MOSES (ger), ASSASSIN (ger), TURBO (pl), ARAKAIN (cz), FATAL EMBRACE (ger), SAPROS (pl), PANZER' FAUST (pl), THE NO-MADS (pl), PUSSY BUSTERS (pl) i MIECZ WIKINGA (pl). Początek o godz. 13:00, otwarcie bram od 11:30. W przyszłym tygodniu podamy ostateczną cenę biletów i punkty ich sprzedaży. Zapewniamy że nie przekroczą 60 zł! Więcej szczegółów podamy wkrótce.
źródło: http://www.sapros.4.pl/
kurwa???!!! gdzie to bedzie???!!! Question
ła sorx, oczywiscie u mnie w mieście, czyli WROCŁAW Wink zapewne w hali ludowej Wink
Valhalla napisał(a):ła sorx, oczywiscie u mnie w mieście, czyli WROCŁAW Wink zapewne w hali ludowej Wink

ehh jak zwykle wszystko na poludniu...
albo katowice albo wrocław qrwa co to jest juz nie lepiej w Warszawie???Nie ma kto zorganizowac??? a mi sie nie usmiecha dymac przez pół polski,chociarz beda fajne zespoły i cena do 60 zł moze sie skusze.... Wink
Donkamillo napisał(a):albo katowice albo wrocław qrwa co to jest juz nie lepiej w Warszawie???Nie ma kto zorganizowac??? a mi sie nie usmiecha dymac przez pół polski,chociarz beda fajne zespoły i cena do 60 zł moze sie skusze.... Wink

W Warszawie jest kicha.
ale kazdy ma w miare blisko....
Jak dam rade to będe \m/
Dlaczego południe ? odpowiedz jest prosta: 3 jedne z fajniejszych, ładniejszych, lepszych miejsc do grania imprez. Gdzie Można znaleź wspaniały koncert na stadionie: przeciez nie w Warszawie czy Łodzi tylko w Chorzowie Laughing Gdzie są dwie wspaniałe hale: przecie nie w Bydgoszczy tylko Katosach albo we Wrocku Laughing baaa na mysl mi wpadło jeszcze Bolków które to organizuje Zamkowy Koncert Tongue wiec siłą rzczy musisz sie pogodzic ze południe jest stworzone z myslą dla metalowych imprez Tongue
w ciechanowie kilka lat temu był festiwal całodniowy (za 20 zł chyba) S'thrash'ydło na zamku i były tam zespoły takie jak Vader(co roku)
Kat,Gorgoth(czy jak to sie pisze)Paradise Lost (miał byc ale cos im sie zjebało i nie byli)Sarcofago,Massacra chyba to wszystkie które pamietam ,ale z powodu zadym zostało zniesione i od tego roku jest tylko S'thrash'ydełko które jest organizowane co miesiac ale juz o wiele słabsze zespoły inne miejsce i wogule to nie to samo...
Donkamillo napisał(a):w ciechanowie kilka lat temu był festiwal całodniowy (za 20 zł chyba) S'thrash'ydło na zamku
No,nie kilka a kilkanascie,bo pierwsza edycja chyba miała miejsce w 1988 r.

Cytat: i były tam zespoły takie jak Vader(co roku)
Kat,Gorgoth(czy jak to sie pisze)Paradise Lost (miał byc ale cos im sie zjebało i nie byli)Sarcofago,Massacra chyba to wszystkie które pamietam ,ale z powodu zadym zostało zniesione
Massacra rzeczywiscie była,razem z Samaelem
kilka,kilkanascie w kazdym razie kawałek czasu.Teraz cos probuja robic ale watpie zeby to sie udało chociarz bardzo bym chciał...
Z ciekawosci zobaczyłbym Sodom,ale daaleko mamSmile
Krzychun napisał(a):Z ciekawosci zobaczyłbym Sodom,ale daaleko mamSmile

No straaaasznie daleko, moze z 5 godzin łącznie jazdy, Laughing
dokładniejsze info z rockmetal.pl

impreza: Hall Of Metal Festival 2006

zespoły: Sodom; Holy Moses; Assassin; Turbo; Arakain; Sapros; Panzer' Faust; The No-Mads; Miecz Wikinga; Pussy Busters
data: 20.04.2006 (czwartek)
godzina: 14:00
cena: 55 zł
miasto: Wrocław
miejsce: Hala Ludowa
Stron: 1 2 3