kurwa o jebane smieszne pieniadze jak za cały dzien dobrej muzy... tylko dalek jak skurwysyn bym musiał wiecej na benzyne wydac niz na koncert... gdzie mozna bilety zakupic???
http://www.sapros.4.pl/
wejdz w
TUTAJ w Newsie z 07.01.06 wszystkiego sie dowiesz.
EDIT: (dokładniejsze dane)
już wszystko wiadomo odnośnie ceny biletów i ich punktach sprzedaży! Mianowicie przedsprzedaż do dnia 15 kwietnia 2006 roku, to cena w wysokości 60 pln, a od 16 kwietnia 2006 roku cena biletów będzie już wynosić 75 pln. Więc radzimy się pospieszyć... Bilety będzie można nabyć od dnia 1 lutego 2006 roku w sieci sklepów EMPIK oraz w naszym sklepie internetowym, czy jeszcze w innych miejscach ukażą się bilety - czas pokaże. W razie pojawienia się nowych miejsc na mapie, gdzie można nabyć wejściówki na Hall of Metal Festival 2006, będziemy Was informować.
źródło jak wyżej
a w ogole to
http://www.dragonforce.4.pl/ o i tyle

Ten Sapros to profani, gdyż zerżnęli czcionkę z logo Slayera.
aXe Rose napisał(a):Ten Sapros to profani, gdyż zerżnęli czcionkę z logo Slayera.
ale podobno fajnie grają

....a tę czcionke zrzyna co drugi zespół
jak graja tak samo jak Slayer to chuj z czcionka...
aXe Rose napisał(a):Ten Sapros to profani, gdyż zerżnęli czcionkę z logo Slayera.
Nie obrazaj moich kolegow

btw Sapros to chyba jeden z lepszych zespolow jakie bylo dane mi slyszec i jeszcze kilka lat i sie porzadnie wylansuja, zreszta juz teraz maja niemale osiagniecia

w moim miescinie

8) wrocek - rulezzzzzzzzzzzzzz! ale szkoda że tylko takie zespoły, mogli by jeszcze zaprosić Nightwish!!!!!!!!!!!!!!!!!!
echm...pomarzyć se nie mozna?

łee we wroclawiu i w hali ludowej za blisko mnie bede z okna slyszec pewnie takie naglosnienie beda mieli ;/ caly wieczor z muzyka do ktorej mam ogromny uraz . bede musiala czyms zagluszyc

Valhalla napisał(a):aXe Rose napisał(a):Ten Sapros to profani, gdyż zerżnęli czcionkę z logo Slayera.
Nie obrazaj moich kolegow 
btw Sapros to chyba jeden z lepszych zespolow jakie bylo dane mi slyszec
A ja słyszałem że robią niezłe wałki jeśli chodzi o organizacje koncertów

w każdym razie: i tak 90 % ludzi przyjedzie na Assasin, Holy Moses Turbo i
Sodom(w tym mam nadzieje ja), ponadto przez jakiś czas po necie krążyła rozpiska w której ten cały Sapros miał grać PO Turbo, co już byłoby ewidentnym przegięciem pały.
EDIT: oho, i nadal tak jest... co za łosie :/
Cytat:(1)A ja słyszałem że robią niezłe wałki jeśli chodzi o organizacje koncertów
[...](2)ponadto przez jakiś czas po necie krążyła rozpiska w której ten cały Sapros miał grać PO Turbo
1. Od kogo slyszales? Mnie to ciekawi? Mieszkam tu na miejscu i ich znam i jeszcze nie slyszalam zeby ktokolwiek narzekal jesli chodzi o wieksze koncerty.
2. Bo tak ma byc. Sapros gra po Turbo. Watpie czy to sie zmieni ;>
Valhalla napisał(a):ła sorx, oczywiscie u mnie w mieście, czyli WROCŁAW
zapewne w hali ludowej 
k*rwa... jak już Sodomki przyjeżdżają, to tam, gdzie ja nie dostanę...

hock: