Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: DragonForce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wg mnie grają kawał dobrej muzyki a wg was? Question
Mnie bardziej bawią ich stroje, niż zajmuje muzyka Big Grin
Odyn napisał(a):Wg mnie grają kawał dobrej muzyki a wg was? Question

Grają szybko, bardzo szybko, są dobźi technicznuie... ale troche brak w tym jakiejś myśli przewodniej, dobrych melodii... no i wokal troszku z dupy... o jeszcze... mam autograf od ich gitarzysty i wokalisty Laughing
DLA MIE TO ONI RZONDZOM W PAŁER METALU,COOLERSKIE MELODIE MAJOM.
W powermetalu to rządzi Helloween na przemian z Gamma Ray. A Dragonforce ma świetnego gitarzystę i wokalistę.
Mille napisał(a):W powermetalu to rządzi Helloween na przemian z Gamma Ray. A Dragonforce ma świetnego gitarzystę i wokalistę.

haha, ty lepiej już nic nie mów o power metalu Wink

A wg mnie nie
Niezli muzycy, szkoda ,ze komponuja taka kupe.
Mille napisał(a):W powermetalu to rządzi Helloween na przemian z Gamma Ray. A Dragonforce ma świetnego gitarzystę i wokalistę.

ROTFL- Helloween nagrał ostatnio dobra plyta tak dawno, ze sam Weiki juz tego nie pamieta (Walls of Jerycho)
co do DragonForce to chlopaki maja speeda, ale nc poza tym, brakuje mi odrobiny "mięsa"- wokal rzeczywiscie z dupy...
"troche" toto pedalskie Laughing
Nowy album nawet całkiem sympatyczny, choć nadal jest to pedalstwo, ale znacznie wyższej klasy niż np. Hammerfall Big Grin
nowy album nawet wpada w ucho ... jest szybki i ma pare bardzo fajnych solówek ... ogólnie gitarzysta daje rade ...
Zakk_Wylde napisał(a):ogólnie gitarzysta daje rade ...

Slyszalem ,ze na koncertach nie daje.
a koncertach dają fanki, choc moze w ich przypadku fani ;p
Technicznie to są naprawdę nieźli, ale wieje nudą. Jak dla mnie to wszystkie kawałki na jedno kopyto, świat by wiele nie stracił jakby ich nie było.
Stron: 1 2