ZAjebiste wiecej takiego humoru

Niektóre sa totalnie rezajace

'reklama dxwignia handlu'

Dlaczego mnichu cieszy się tak nikłym zainteresowaniem? co to ma znaczyć? :>
nic dziwnego, przeciez to chujnia z grzybnia, bezdennie beznadziejne gowno, zalosne scierwo dla bezmozgich 10-latkow-mnichu moze spierdalac...
Nevermore napisał(a):nic dziwnego, przeciez to chujnia z grzybnia, bezdennie beznadziejne gowno, zalosne scierwo dla bezmozgich 10-latkow-mnichu moze spierdalac...
masz okres?
hahaha w życiu sie tak nie uśmiałam na czytaniu komiksów... Gratuluje!!

Nivo napisał(a):Nevermore napisał(a):nic dziwnego, przeciez to chujnia z grzybnia, bezdennie beznadziejne gowno, zalosne scierwo dla bezmozgich 10-latkow-mnichu moze spierdalac...
masz okres?
godowy?zawsze;czlowieku smiesza mnie po prostu inne rzeczy niz taka zalosna papka, lubie absurdalny humor, ale to jest zenujace i beznadziejne, oczywiscie moim zdaniem, wam moze sie podobac...
Genialny komiks

momentami docipne, ale tak samo jak wszystkie tego typu E-komiksy wizualnie beznadziejne, a szkoda, bo tutaj to ździebko humoru przynajmniej jest w przeciwnieństwie do innych mu podobnych
Kazanie w kościele skojarzyło mi się z opowieścią kumpeli, w której parafii proboszcz wyzywa ludzi nie chodzących do spowiedzi od zawszeńców i pseudokatolików

Ale chujnia. Na palcach jednej ręki mogę policzyć śmieszne fragmenty.
Moim zdaniem jest zabawny, a napewno lepszy niż wychwalany nad niebiosa LOsuX.