Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: MNICHU!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Niechaj ujdą w cień hujowe losuxy i inne beznadziejne komiksiki o trzecioligowym humorze!

Nadchodzi MNICHU!

http://www.dem.wojtom.vel.pl/mnichu/arch.../komix.htm

HAIL!
ZAjebiste wiecej takiego humoru Laughing Laughing
Nivo napisał(a):Niechaj ujdą w cień hujowe losuxy i inne beznadziejne komiksiki o trzecioligowym humorze!

Nadchodzi MNICHU!

http://www.dem.wojtom.vel.pl/mnichu/arch.../komix.htm

HAIL!
Heh, zajebiste ;) Losux się chowa ;)
Niektóre sa totalnie rezajace Big Grin 'reklama dxwignia handlu' Big Grin
Dlaczego mnichu cieszy się tak nikłym zainteresowaniem? co to ma znaczyć? :>
nic dziwnego, przeciez to chujnia z grzybnia, bezdennie beznadziejne gowno, zalosne scierwo dla bezmozgich 10-latkow-mnichu moze spierdalac...
Nevermore napisał(a):nic dziwnego, przeciez to chujnia z grzybnia, bezdennie beznadziejne gowno, zalosne scierwo dla bezmozgich 10-latkow-mnichu moze spierdalac...

masz okres?
hahaha w życiu sie tak nie uśmiałam na czytaniu komiksów... Gratuluje!! Rolleyes
Nivo napisał(a):
Nevermore napisał(a):nic dziwnego, przeciez to chujnia z grzybnia, bezdennie beznadziejne gowno, zalosne scierwo dla bezmozgich 10-latkow-mnichu moze spierdalac...

masz okres?

godowy?zawsze;czlowieku smiesza mnie po prostu inne rzeczy niz taka zalosna papka, lubie absurdalny humor, ale to jest zenujace i beznadziejne, oczywiscie moim zdaniem, wam moze sie podobac...
"A nie chcesz czasem zostać owocem Jogobelli?"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ja pierdziele, jaki syf Laughing
Genialny komiks Laughing
momentami docipne, ale tak samo jak wszystkie tego typu E-komiksy wizualnie beznadziejne, a szkoda, bo tutaj to ździebko humoru przynajmniej jest w przeciwnieństwie do innych mu podobnych
Kazanie w kościele skojarzyło mi się z opowieścią kumpeli, w której parafii proboszcz wyzywa ludzi nie chodzących do spowiedzi od zawszeńców i pseudokatolików Big Grin
Ale chujnia. Na palcach jednej ręki mogę policzyć śmieszne fragmenty.
Moim zdaniem jest zabawny, a napewno lepszy niż wychwalany nad niebiosa LOsuX.
Stron: 1 2 3