Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: MNICHU!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Rhonwen napisał(a):Kazanie w kościele skojarzyło mi się z opowieścią kumpeli, w której parafii proboszcz wyzywa ludzi nie chodzących do spowiedzi od zawszeńców i pseudokatolików Big Grin

O to to! wczoraj w środku lekcji wyciągneli nas na msze do kościoła.Tylko u nas ksiądz wyzywał od bezbożników i świętokradców. Starczy mi na kolejne 4 lata ;]
Trochę naciągane, jak te wszystkie inne Bundze i Losuxe, ale już na pewno od nich lepsze, czasem można poczytać Smile
E tam nic nadzwyczajnego. Taki naciagany czarny humor jakiego teraz od zajebania. Do losuxa sie nie umywa.
statekx napisał(a):E tam nic nadzwyczajnego. Taki naciagany czarny humor jakiego teraz od zajebania. Do losuxa sie nie umywa.

Może i naciągane ale smieszne ! Laughing
Acha to mialo byc smieszne. Czekaj przejze jeszcze raz ale tym razem bede sie smial Surprised
statekx napisał(a):Acha to mialo byc smieszne. Czekaj przejze jeszcze raz ale tym razem bede sie smial Surprised
Zabrzmiało to bardzo tru i satanic Wink
No wiesz Warsadal nie każdemu ton sarkastyczno-ironiczny przychodzi łatwo. Laughing
Ważne że się chłopak starał. Wink
Morte napisał(a):No wiesz Warsadal nie każdemu ton sarkastyczno-ironiczny przychodzi łatwo. Laughing
Ważne że się chłopak starał. Wink
Poprostu nie lubię takich miętowych cwaniaczków, wiecznych krtykantów. Ciekawi mnie czy któryś z nich miałby tyle poczucia humoru i wytrwałości, żeby coś takiego stworzyć.
Hyh ale niestety ostatnio nihilizm, obrażanie i krytyka (obowiązkowo przy okazji źle pojętego sarkazmu) cudzej pracy/ muzyki/ gustów jest modne i podkreśla "Mroczność" i "Szyderczość" danego osobnika. Trochę to irytujące
Morte napisał(a):Hyh ale niestety ostatnio nihilizm, obrażanie i krytyka (obowiązkowo przy okazji źle pojętego sarkazmu) cudzej pracy/ muzyki/ gustów jest modne i podkreśla "Mroczność" i "Szyderczość" danego osobnika. Trochę to irytujące
Oj tak.. A tutaj rozplenione jest to do granic możliwości :?
warsadal napisał(a):Zabrzmiało to bardzo tru i satanic Wink

Bales sie?

warsadal napisał(a):Poprostu nie lubię takich miętowych cwaniaczków, wiecznych krtykantów. Ciekawi mnie czy któryś z nich miałby tyle poczucia humoru i wytrwałości, żeby coś takiego stworzyć.

Jak stworzysz kupe to tez sie nia tak interesujesz?

Morte napisał(a):Hyh ale niestety ostatnio nihilizm, obrażanie i krytyka (obowiązkowo przy okazji źle pojętego sarkazmu) cudzej pracy/ muzyki/ gustów jest modne i podkreśla "Mroczność" i "Szyderczość" danego osobnika. Trochę to irytujące

To po kiego chuja ktos zakladal topic skoro nie mozna krytykowac?

Ty wiesz co to w ogole jest krytyka?
Chodzi o to że Twoja krytyka była przintelektualizowana ( Twoim założeniu)i tak naprawde nie chodziło Ci o krytykę (bo wystarczył na nia Twój pierwszy post) tylko o podkreślenie swej osoby. Poza tym Twój "sarkazm" jest tak wymuszony że bije po oczach.
Morte napisał(a):Chodzi o to że Twoja krytyka była przintelektualizowana ( Twoim założeniu)i tak naprawde nie chodziło Ci o krytykę (bo wystarczył na nia Twój pierwszy post) tylko o podkreślenie swej osoby. Poza tym Twój "sarkazm" jest tak wymuszony że bije po oczach.
O_o to!
Morte napisał(a):Chodzi o to że Twoja krytyka była przintelektualizowana ( Twoim założeniu)i tak naprawde nie chodziło Ci o krytykę (bo wystarczył na nia Twój pierwszy post) tylko o podkreślenie swej osoby. Poza tym Twój "sarkazm" jest tak wymuszony że bije po oczach.

W tej chwili to wciaz podkreslasz moja osobe. I komu tak naprade nie chodzi o krytyke? Tongue

To nie byl sarkazm, ja na prawde sie smialem...
Co by nie powiedzieć - w owym komiksie dominuje wyszukany i inteligentny humor. Być może nie jest on widoczny w każdym "epizodzie", ale w większości napewno.
Stron: 1 2 3