Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najlepsza płyta Kreatora
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
nie przepadam za Kreatorem...

Pleasure to kill - w przedziale 2-5/10 (zalezy od humoru)
Terrible Certainty - jednak lepiej 5-5,6/10
Extreme Aggression - 7,8/10
Coma Of Souls - 8/10
Outcast - 7/10
Violent Revolution - 7,3/10
Enemy Of God - 7/10
Tomek/Nevermore napisał(a):nie przepadam za Kreatorem...

Coma Of Souls - 8/10
Outcast - 7/10
Enemy Of God - 7/10

co za leb, oceny ze wsi, jak nie przepadasz to lepiej wcale nie sluchaj skoro takie wnioski wyciagasz.
Cytat:co za leb, oceny ze wsi,

słuchaj dzieciaku... zajmij się sobą, OK???

Cytat:jak nie przepadasz to lepiej wcale nie sluchaj skoro takie wnioski wyciagasz

skoro jakieś wnioski wyciagam - znaczy się znam płyty (czyli musiałem słuchać), poza tym zajmij się sobą...
Tomek/Nevermore napisał(a):
Cytat:co za leb, oceny ze wsi,

słuchaj dzieciaku... zajmij się sobą, OK???

Cytat:jak nie przepadasz to lepiej wcale nie sluchaj skoro takie wnioski wyciagasz

skoro jakieś wnioski wyciagam - znaczy się znam płyty (czyli musiałem słuchać), poza tym zajmij się sobą...

Uspokoj sie dziadku Wink
Tomek/Nevermore napisał(a):nie przepadam za Kreatorem...

Coma Of Souls - 8/10
Outcast - 7/10
Enemy Of God - 7/10

a tobie stary daje 10/10 i kopa w łeb za tę profancję, swoją drogą cóż za dokładna ocena jak ustalałeś przedziały mam na myśli jakąż to metodę obrałeś na luźne widzi mi się czy sumienny odsłuch z poważnym potraktowaniem każdego detalu, może rozbij jeszcze o ile ci czas pozwala tę jakże ogólną ocene na poszczególne elementy np. OKŁADKA, WARSTWA LIRYCZNA, BRZMIENIE - PRODUKCJA etc etc...
Daj spokoj nie ma co z nim gadac, pewnie zajmuje sie teraz sobą. On to lubi.
Cytat:a tobie stary daje 10/10 i kopa w łeb za tę profancję

odpieram atak...

Cytat:swoją drogą cóż za dokładna ocena jak ustalałeś przedziały mam na myśli jakąż to metodę obrałeś na luźne widzi mi się czy sumienny odsłuch z poważnym potraktowaniem każdego detalu,

a co to kolegę obchodzi??

Cytat:może rozbij jeszcze o ile ci czas pozwala tę jakże ogólną ocene na poszczególne elementy np. OKŁADKA, WARSTWA LIRYCZNA, BRZMIENIE - PRODUKCJA etc etc...

wystarczy, że sama muzyka jest - w pewnej mierze prymitywna - do okładek, warstwy lirycznej, produkcji - nie trzeba się odnosić... ja tego nie czynię

Cytat:Daj spokoj nie ma co z nim gadac, pewnie zajmuje sie teraz sobą. On to lubi.

rozumiem... własnego zdania mieć nie można, jak widzę... marne to forum, bardzo marne...
Tomek/Nevermore napisał(a):rozumiem... własnego zdania mieć nie można, jak widzę... marne to forum, bardzo marne...
forum jak forum.
Tomek/Nevermore napisał(a):
Cytat:a tobie stary daje 10/10 i kopa w łeb za tę profancję

odpieram atak...

Cytat:swoją drogą cóż za dokładna ocena jak ustalałeś przedziały mam na myśli jakąż to metodę obrałeś na luźne widzi mi się czy sumienny odsłuch z poważnym potraktowaniem każdego detalu,

a co to kolegę obchodzi??

Cytat:może rozbij jeszcze o ile ci czas pozwala tę jakże ogólną ocene na poszczególne elementy np. OKŁADKA, WARSTWA LIRYCZNA, BRZMIENIE - PRODUKCJA etc etc...

wystarczy, że sama muzyka jest - w pewnej mierze prymitywna - do okładek, warstwy lirycznej, produkcji - nie trzeba się odnosić... ja tego nie czynię

Cytat:Daj spokoj nie ma co z nim gadac, pewnie zajmuje sie teraz sobą. On to lubi.

rozumiem... własnego zdania mieć nie można, jak widzę... marne to forum, bardzo marne...

nie no obchodzi mnie i to bardzo dlatego zapytałem co pytać nie można ? jak dos daje ocene 7 przecinek cos tam to może chyba to uzasadnić? jeśli kreator gra prymitywną muzykę w/g ciebie to i tak wyokie dajesz noty no nie? a tak w ogóle to takimi umiejętnościami grania już mało jaka kapelka może się poszczycić. back to the primitive...
Cytat:nie no obchodzi mnie i to bardzo dlatego zapytałem co pytać nie można ?

można, można

Cytat:jak dos daje ocene 7 przecinek cos tam to może chyba to uzasadnić?

słusznie... 7/10 - czyli płyta dobra, płyta którą doceniam, która w jakimś stopniu podoba mi się

Cytat:jeśli kreator gra prymitywną muzykę w/g ciebie to i tak wyokie dajesz noty no nie?

prymitywną tro grał na pierwszych płytach, od EA jest to już całkiem dobry zespół... który jednak czołówki amerykańskiego thrashu jednak nie doścignął...

Cytat:a tak w ogóle to takimi umiejętnościami grania już mało jaka kapelka może się poszczycić. back to the primitive...

nie mów mi, ze te umiejętniości (całkiem wysokie dziś, wysokie już w 1990 roku) chłopaki z Kreatora posiedli na pierwszych płytach...
Tomek/Nevermore napisał(a):prymitywną tro grał na pierwszych płytach, od EA jest to już całkiem dobry zespół... który jednak czołówki amerykańskiego thrashu jednak nie doścignął...

nie mów mi, ze te umiejętniości (całkiem wysokie dziś, wysokie już w 1990 roku) chłopaki z Kreatora posiedli na pierwszych płytach...

Nie znasz sie na dobrym thrashu i tyle. Rajcuja cie tylko najlepsi wymiatacze w postaci SLAYERA, Testamentu czy Exodus. Przed, którymi padać na kolana powinien koles nawet nie trawiący thrashu. Kreator stoi u ich prawej ręki a ty nim pomiatasz. Po prostu thrash nie jest dla ciebie i tyle.
statekx napisał(a):
Tomek/Nevermore napisał(a):prymitywną tro grał na pierwszych płytach, od EA jest to już całkiem dobry zespół... który jednak czołówki amerykańskiego thrashu jednak nie doścignął...

Nie znasz sie na dobrym thrashu i tyle. Rajcuja cie tylko najlepsi wymiatacze w postaci SLAYERA, Testamentu czy Exodus. Przed, którymi padać na kolana powinien koles nawet nie trawiący thrashu. Kreator stoi u ich prawej ręki a ty nim pomiatasz. Po prostu thrash nie jest dla ciebie i tyle.

ROTFL, pośmiać się można czytając was Angry Kreator nie doścignął i nie doścignie amerykańców ale to bardzo dobry zespół, czołówka europejskiego thrashu i szacunek im się należy. T/N wyraził po prostu swoje zdanie, denerwują mnie bucefały które nie potrafi uszanować czyjegoś gustu a ich myślenie przebiega wg schematu "Zespół Y jest zajebisty, kto nie lubi to frajer"... Mad
Cytat:Nie znasz sie na dobrym thrashu i tyle. Rajcuja cie tylko najlepsi wymiatacze w postaci SLAYERA, Testamentu czy Exodus

fajnie cos takiego czytać...

wiesz jaki thrash mnie rajcuje?

Agent Steel (USA)
„Omega conspiracy” (1999)

Anacrusis (USA)
„Manic impressions” (1991), „Screams and whispers” (1993)

Annihilator (Kanada)
„Alice in hell” (1989), „Never neverland” (1990), „King of the kill” (1994) „Criteria for a black widow” (1999), „Carnival diablos” (2001)

Anthrax (USA)
„Fistful of metal” (1984), „Among the living” (1987), „Persistence of time” (1990)

Artillery (Dania)
„Fear of tomorrow” (1985), „Terror squad” (1987), „By inheritance” (1990)

Assassin (Niemcy)
„The upcoming terror” (1987), „Interstellar experience” (1988)

Atrophy (USA)
„Socialized hate” (1988), „Violent by nature” (1990)

Blessed Death (USA)
„Kill or be killed” (1986)

Blind Illusion (USA)
„The sane asylum” (1988)

Coroner (Szwajcaria)
„R.I.P.” (1987), „Punishment for decadence” (1988), „No more color” (1989), „Mental vortex” (1991), „Grin” (1993)

Dark Angel (USA)
„Darkness descends” (1986), „Leave scars” (1989), „Time does not hell” (1991)

Death Angel (USA)
„The ultra vio-lence” (1987), „Act III” (1990), “The art of dying” (2004)

Deathrow (Niemcy)
„Deception ignored” (1988), „Life beyond” (1992)

Defiance (USA)
“Product Of Society” (1989), „Void terra firma” (1990), „Beyond recognition” (1992)

Depresive Age (Niemcy)
„Living in wait” (1994)

Despair (Niemcy)
„Beyond all reason” (1990), „Decay of humanity” (1991)

Destruction (Niemcy)
„All hell breaks loose” (2000), „The antichrist” (2001)

D.R.I. (USA)
“Thrash zone” (1989)

Exodus (USA)
„Bonded by blood” (1985), „Pleasures of the flesh” (1987), „Fabulos disaster” (1989), „Impact is imminent” (1990), „God friendly violent fun” (1991), “Tempo of the damned” (2004), “Shovel Headed Kill Machine” (2005)

Evildead (USA)
„Annihilation of civilization” (1989), „The underworld” (1991)

Forbidden (USA)
„Forbidden evil” (1988), „Twisted into form” (1990)

Flotsam & Jetsam (USA)
„Doomsday for the deceiver” (1986), „No place for disgrace” (1988)

Grinder (Niemcy)
„Dead end” (1989)

Hades (USA)
„If at first you don’t succeed” (1988)

Hallows Eve (USA)
„Tales of terror” (1985), „Death and insanity” (1986), „Monument” (1988)

Heathen (USA)
„Breaking the silence” (1987), „Victims of deception” (1991)

Hellbastard (Wielka Brytania)
„Natural order” (1990)

Hirax (USA)
“The New Age Terror” (2004)

Holy Terror (USA)
„Terror and submission” (1987), „Mind wars” (1988)

Infernal Majesty (Kanada)
“One Who Points To Death” (2004)

Intruder (USA)
„A higher from of killing” (1989), „Escape from pain” (1990), „Psycho savant” (1991)

Iron Angel (Niemcy)
„Hellish crossfire” (1985)

Kat (Polska)
„Oddech wymarłych światów” (1988), „Bastard” (1992)

Kreator (Niemcy)
„Extreme aggrression” (1989), „Coma of souls” (1990), „Violent revolution” (2001), “Enemy of God” (2005)

Kreon (Polska)
„Zdrada, prawo, kara...i co jeszcze czeka nas” (1989)

Laaz Rockit (USA)
„Annihilation principle” (1989), „Nothing’s sacred” (1991), „Taste of rebellion – live in CITTA” (1992)

Megadeth (USA)
„Peace sells...but who’s buying” (1986), „So far, so good...so what!” (1988), „Rust in peace” (1990)

Mekong Delta (Niemcy)
„The music of Erich Zann” (1988), „Dances od death (and other walking shadows)” (1990),
„Kaleidoscope” (1992)

Metallica (USA)
„Kill’em all” (1983), „Ride the lightning” (1984), „Master of puppets” (1986), „...And justice for all” (1988)

Nasty Savage (USA)
„Nasty Savage” (1985), „Indulgence” (1988), „Abstract reality” (1988), „Penetration point” (1989), “Psycho Psycho” (2004)

Nuclear Assault (USA)
„Game over” (1986), „The plague” (1987), „Survive” (1988), „Handle with care” (1989), „Third World Genocide” (2005)

Overkill (USA)
„Feel the fire” (1985), „Taking over” (1987), „The years of decay” (1989), „Horrorscope” (1991), „The killing kind” (1996), „Wrecking everything live” (2002), „Killbox 13” (2003), ReliXIV (2005),

Pantera (USA)
„Cowboys from hell” (1990), „Vulgar display of power” (1992)

Paradox (Niemcy)
„Product of imagination” (1987), „Heresy” (1989), „Collision course” (2000)

Realm (USA)
„Endless war” (1988), „Suiciety” (1990)

Sabbat (Wielka Brytania)
„History of a time to come” (1988), „Dreamweaver” (1989)

Sacred Reich (USA)
„The American way” (1990), „Heal” (1996), „Still ignorant (1987-97)-live” (1997)

Sadus (USA)
„Swallowed in black” (1990), „A vision of misery” (1992), “Elements Of Anger” (1997)

Secrecy (Niemcy)
„Art in motion” (1990)

Sepultura (Brazylia)
„Beneath the remains” (1989), „Arise” (1991), „Chaos A.D” (1993)

Slayer (USA)
„Show no mercy” (1983), „Hell awaits” (1985), „Reign in blood” (1986), „South of heaven” (1988), „Seasons in the abyss” (1990), „Decade of aggression” (1991)

Sodom (Niemcy)
„Agent Orange” (1989), Code Red (1999), „M-16” (2001)

Tankard (Niemcy)
„B-day” (2002), “Beast of Burbon” (2004)

Testament (USA)
„The legacy” (1987), „The new order” (1988), „Practice what you preach” (1989), „Live at the fillmore” (1995), „The Gathering” (1999)

Turbo (Polska)
„Ostatni wojownik” (1987), „Epidemie” (1989)

Wilczy Pająk / Wolf Spider (Polska)
„Wilczy pająk” (1989), „Kingdom of paranoia” (1990), „Drifting in the sullen sea” (1991)

Vendetta (Niemcy)
„Go and live, stay and die” (1988), „Brain demage” (1988)

Vio-lence (USA)
“Eternal Nightmare” (1988), „Opressing the masses” (1990), „Nothing to gain” (1993)

Watchtower (USA)
„Energetic disasembly” (1988), „Control and resistence” (1989)

Xentrix (Wielka Brytania)
„Shattered existence” (1989), „For whose advantage” (1990), “Kin” (1993)

Cytat:Przed, którymi padać na kolana powinien koles nawet nie trawiący thrashu. Kreator stoi u ich prawej ręki a ty nim pomiatasz. Po prostu thrash nie jest dla ciebie i tyle.

jeszcze coś? marudo skończona... polecam Pure Metal - a w nim kilka moich opracowań na temat thrashu
Tomek/Nevermore napisał(a):jeszcze coś? marudo skończona... polecam Pure Metal - a w nim kilka moich opracowań na temat thrashu

Nie będe czytać twoich wypocin, bo zdąrzyłem zauważyć, że są ze wsi.

Manowar napisał(a):ROTFL, pośmiać się można czytając was Angry Kreator nie doścignął i nie doścignie amerykańców ale to bardzo dobry zespół, czołówka europejskiego thrashu i szacunek im się należy. T/N wyraził po prostu swoje zdanie, denerwują mnie bucefały które nie potrafi uszanować czyjegoś gustu a ich myślenie przebiega wg schematu "Zespół Y jest zajebisty, kto nie lubi to frajer"... Mad

Zaśmiej mi się prosto w oczy gayu.
statekx napisał(a):
Manowar napisał(a):ROTFL, pośmiać się można czytając was Angry Kreator nie doścignął i nie doścignie amerykańców ale to bardzo dobry zespół, czołówka europejskiego thrashu i szacunek im się należy. T/N wyraził po prostu swoje zdanie, denerwują mnie bucefały które nie potrafi uszanować czyjegoś gustu a ich myślenie przebiega wg schematu "Zespół Y jest zajebisty, kto nie lubi to frajer"... Mad

Zaśmiej mi się prosto w oczy gayu.

głupi jesteś i tyle
Stron: 1 2 3 4 5 6