Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najlepsza płyta Kreatora
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Endorama.. Bo jest inna..
1. Extreme Aggression
2. Coma Of Souls
Dżemik napisał(a):Endorama.. Bo jest inna..

Właśnie Endorama i EA, takie 7-7,5/10 reszta 2-6/10.Oczywiscie IMO

Jak to rozumiec? czyli dla ciebie reszta plyt jest dobra a endorama najlepsza, lub...gardzisz calym Kreatorem a endorama to jest dla ciebie jedyny dobry Kreator?
statekx napisał(a):

Jak to rozumiec? czyli dla ciebie reszta plyt jest dobra a endorama najlepsza, lub...gardzisz calym Kreatorem a endorama to jest dla ciebie jedyny dobry Kreator?

Nie, On zapewne uważa że Endorama jest najlepsza, bo mu się najbardziej podoba, proste, nie?
Nie badz taki cwany. Dziwi mnie po prostu ze plyte uznana ogolnie za najgorsza ktos uwaza za najlepsza.
statekx napisał(a):Nie badz taki cwany. Dziwi mnie po prostu ze plyte uznana ogolnie za najgorsza ktos uwaza za najlepsza.

Uważasz że Endorama jest słaba? LOL to nie jest typowa płyta Kreatora, ale na pewno nie jest zła.
Tomash napisał(a):
statekx napisał(a):Nie badz taki cwany. Dziwi mnie po prostu ze plyte uznana ogolnie za najgorsza ktos uwaza za najlepsza.

Uważasz że Endorama jest słaba? LOL to nie jest typowa płyta Kreatora, ale na pewno nie jest zła.

LOL ja juz sie wypowiadalem na jej temat. Jak sam napisales ze to nie jest typowa plyta Kreatora wiec to samo za siebie odpowiada ze on woli innego Kreatora niz jest.
statekx napisał(a):Jak sam napisales ze to nie jest typowa plyta Kreatora wiec to samo za siebie odpowiada ze on woli innego Kreatora niz jest.

I CO Z TEGO? Laughing
NIE WIEM, NIE CIEBIE SIE PYTALEM Laughing
Dobra, to ja moze odpowiem..
Cytat:Jak to rozumiec? czyli dla ciebie reszta plyt jest dobra a endorama najlepsza, lub...gardzisz calym Kreatorem a endorama to jest dla ciebie jedyny dobry Kreator?

Nie gardze Kreatorem, aczkolwiek nie przepadam za takim thashem.. Endorama to jedyna dobra plyta tej kapeli (Coma Of Souls od bidy tez moze byc), bo reszta albumow jest tylko przecietna..

Cytat:Nie badz taki cwany. Dziwi mnie po prostu ze plyte uznana ogolnie za najgorsza ktos uwaza za najlepsza.

Widac slaby gust mam.. :]
No cóz... Pleasure to Kill.
Dałbym również Endorama, ale jak dla mnie ta płyta duuużo odbiega od reszty wydawnictw. Było by lepiej, jakby wydali ją pod innym szyldem.
Hehe, każda okazja dobra, żeby sobie po kimś pojeździć, nie?? Laughing
Ludzie, weźcie sie opanujcie -_-
Mille napisał(a):Hehe, każda okazja dobra, żeby sobie po kimś pojeździć, nie?? Laughing
Ludzie, weźcie sie opanujcie -_-

Nikt po nikim nie jezdzi. Bylem ciekawy, zadalem pytanie i dostalem odpowiedz Tongue
ehe...ok Surprised
Stron: 1 2 3 4 5 6