Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: ------>>Eskalacja pedalstwa<<-------
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Toki napisał(a):Coście sie tak dojebali Mad A zreszta to nie ja pisałem ten post jak większość tutaj więc piszcie co chececie JEBIE MNIE TO :!: :!:A jestem na tym forum bo mi sie nudzi całymi dniami i niekiedy czytam te wasze posty.

Nie rzutuje* tego kolesia

*nie wiem o czym on pierdoli
Największymi ciotami w historii metalu są "panowie" z Pretty boy floyd. Wspomniani wcześniej kolesie z Poison czy Cindarelli to przy nich prawdziwi ekstremiści. Co jeszcze... na pewno Hammerfall, SA, tego typu shity. Judas Priest na pewno nie, z jednym malutkim wyjątkiem: "turbo lover" Laughing
Cytat:Hehe, nie skapowałeś, to pan o nicku "pedał forumowy" napisał, że "Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał".
A to co napisałem, to jest tylko mój wniosek.
Bo skoro pionierzy metalu są dla niego pedałami, to i cały metal też musi taki być.
A Black Sabbath jest dla mnie zajebiste

sory, rzeczywiście pomieszało mi się wszystko, zwracam honor.
No ale nadal nie rozumiem jak można uważać muzyke BS za "pedalską" . zaorać takie poglądy Mad
Kudłaty_87 napisał(a):
Cytat:Hehe, nie skapowałeś, to pan o nicku "pedał forumowy" napisał, że "Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał".
A to co napisałem, to jest tylko mój wniosek.
Bo skoro pionierzy metalu są dla niego pedałami, to i cały metal też musi taki być.
A Black Sabbath jest dla mnie zajebiste

sory, rzeczywiście pomieszało mi się wszystko, zwracam honor.
No ale nadal nie rozumiem jak można uważać muzyke BS za "pedalską" . zaorać takie poglądy Mad

Generalnie to zaorać 98% wypowiedzi z tego tematu
Zaorać cały temat
Beast King napisał(a):Zaorać cały temat

jak kurczaki nie czujecie klimatu towarzysza Necro Destroyer, to sie nie dziwić że dobry temat schodzi na psy!
Przecież każdy inaczej na to patrzy, dla jednych wasza ulubiona kapela będzie pedalska, dla innych będzie to wzór, przecież tak było jest i będzie, a wyzywanie innych userów, tylko i wyłącznie dlatego że mają inne zdanie świadczy jedynie o lukach w mózgu, i żeby nie było, to lubię posłuchać od czasu do czasu Manowar. Pedalskie jest IMHO 99% amerykańskiego emo.(tak wiem, to dział metalowy, my bad.)
No nie. Muzyka MAnOwaR'a jest totalnie antypedalska, bo to czysta moc. Za to w większosci powerowego słodzenia wyczuwać pedalstwo na kilometr.
mam juz tego dosyc do cholery po co ktos robi takie tematy ? zeby doprowadzic do kłotni ? to cale gadanie o pedalstwie jest tak dziecinne, gadacie tak zeby sie dowartosciowac ?, zeby odwrocic uwage od siebie ? polowa ludzi wypowiadajacych sie w tym temacie jest tak dojrzala emocjonalnie jak paczka zelek, cały ten temat przypomina mi rozmowe 11 latków
Cytat:chuj ci w dupe, a tobie dwa, wcale bo nie tobie 3 !
powiem wam tak szczerze Żal!
I jeszcze jedno, jakimi jestescie fanami ze nie widzicie wad swojej ukochanej kapeli, powiem wam jedno w wiekszosci przypadkow bycie fanem przeradza sie w bycie fanatykiem.
Spokojnie, co sie tak szczypiesz. To jest tylko forum.
statekx napisał(a):Spokojnie, co sie tak szczypiesz. To jest tylko forum.
forum dla 5 latków czy dorosłych ludzi ?
^ nie spodziewaj się po tym forum zbyt wiele, dorośli siedzą tu wyłącznie w celach rozrywkowych Angry, a średnia wieku traktujących je poważnie wynosi jakieś lat 14.
Scully napisał(a):^ nie spodziewaj się po tym forum zbyt wiele, dorośli siedzą tu wyłącznie w celach rozrywkowych Angry, a średnia wieku traktujących je poważnie wynosi jakieś lat 14.

prawda ale co sie dziwic ze pozniej jest co raz mniej dobrych userów
Scully napisał(a):^ nie spodziewaj się po tym forum zbyt wiele, dorośli siedzą tu wyłącznie w celach rozrywkowych Angry, a średnia wieku traktujących je poważnie wynosi jakieś lat 14.

Nie chce być wredny, ale od ilu miesięcy jesteś dorosła? Laughing to forum, wbrew pozorom nie różni się od innych, w internecie zawsze łatwo grać kozaka... a tu przynajmniej na postawione pytanie nie ma odpowiedzi typu "twój stary" co na niektórych forach jest chyba szczytem zajebistości - cóż, mnie to jakoś nie bawi.
no, mnie też bawi Wink

jeszcze mi kilka miesięcy brakuje, ale nota bene zauważ, że ja traktuję je poważnie. :>

Twoja stara!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16