Patyk napisał(a):Kamil napisał(a):Tomash napisał(a):![[Obrazek: zip_zap.jpg]](http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/zip_zap.jpg)
czyste ZŁO 
spoko... nie mam juz zadnych pytan... podobny image, jak i niewiarygodnie denna muzyke prezentowala kiedys taka smieszna kapelka Stelllover, czy cos takiego... ogladajac kiedys ich zdjecia przypadkiem w necie usmialem sie do lez
lata `80 daja wiele powodow do smiechu
No coz nowe pokolenie zawsze podsmiewa sie z mody z poprzedniej dekady i tak bedzie zawsze, jednak image mimo ze dzisiaj smieszy to jednak ma w sobie dusze tamtych lat, ktora w tym momencie podziwiam, bo dzisiejsze czasy sa nijakie, mam tu na mysli, mode, muzyke i kulture.Co do muzy to lata 80's/90's przebijaja w stu procentach gowno ktore jest produkowane dzisiaj na masowa skale.Dla mnie te czasy zawsze beda kultowe, i bardziej mnie interesuje zaglebianie sie w ta muze niz w jakakolwiek inna wspolczesnych czasow.Ot taki ze mnie sentymentalny dziad.
Dobrze powiedziane. Ze mnie tez taki stereotyp, jezeli chodzi o te sprawy
EDIT: co nie oznacza, ze nie mozna sie posmiac

A moim zdaniem to przesadna nostalgia. W latach 90 - tych można było z niejednych ust usłyszeć że muza się skończy ła i lata 70 te i 80 te to było coś. Po poście Patyka widze że przeskoczyliśmy z mędzeniem o 10 lat do przodu

Może za 10 lat będziemy się nabijać z "nowej rockowej rewolucji" i uznawać ją za synonim wiochy, tak jak teraz nabijamy się z popu z lat 80 - tych i disco z 70 - tych? kto to wie? Poza tym ten image był naprawdę bardzo ZŁY, i tu nie powinno być dyskusji

Chyba wiem o jakim zdjęciu mowa

A my tu czekamy na zdjęcie i czekamy...

Tomash napisał(a):A moim zdaniem to przesadna nostalgia. W latach 90 - tych można było z niejednych ust usłyszeć że muza się skończy ła i lata 70 te i 80 te to było coś. Po poście Patyka widze że przeskoczyliśmy z mędzeniem o 10 lat do przodu
Może za 10 lat będziemy się nabijać z "nowej rockowej rewolucji" i uznawać ją za synonim wiochy, tak jak teraz nabijamy się z popu z lat 80 - tych i disco z 70 - tych? kto to wie? Poza tym ten image był naprawdę bardzo ZŁY, i tu nie powinno być dyskusji 
Mnie to nie smieszy, raczej wywoluje nostalgiczne dumanie nad tamtymi, jakze swietnymi latami.
eskalacja pedalstwa a tego czegos nikt jeszcze nie umiescil (tak tak wiem ze to nie metal ale jednak warte wymienienia)
![[Obrazek: linkin-park-028-img1.jpg]](http://funweb.epfl.ch/site2005/elcandal/images/linkin-park-028-img1.jpg)
przeciez tym zlym i mrocznym cholaczkom z ryja wali gejowstwem jeszcze ten wokal nie mowiac juz o calosci muzyki ach i te spojrzenia na siebie - widac ze jebia sie wzajemnie w dupsko
nie sa to przyjmniacy z LP?
fetus napisał(a):nie sa to przyjmniacy z LP?
O kurwa to w takim razie to nie sa pedaly, tylko srajace sobie na klate chodzace, rozjechane odbyty.
Polecam nowa ,potezna horde prosto ze Szwecji - Timeless Miracle !!!!! Natezenie kiczu,wiochy i lukru przekracza norme w 200 %. Komu nie straszna cukrzyca niech poslucha !
![[Obrazek: tm-pic011.jpg]](http://www.timeless-miracle.com/tm-pic011.jpg)
Vomitor napisał(a):A my tu czekamy na zdjęcie i czekamy... 
Dałem w niszczacych fotach BM ;p