12-06-2005, 01:13 PM
Stron: 1 2
12-19-2005, 03:50 PM
Ja jestem z Sępólna Krajeńskiego i bardzo dobrze znam ten zespół.Bardzo lubie ich muzykę.
chyba chodziło ci o Żabe, Smok to wakalista
A tak wogóle to gdzie mieszasz Goldie?
[/quote]
Cytat:(smok to taki koks, którego trudno nie zauważyć)...
chyba chodziło ci o Żabe, Smok to wakalista
A tak wogóle to gdzie mieszasz Goldie?

[/quote]
10-28-2006, 10:19 PM
no jak gadałem z Żaba to az mnie kark bolał bo tak łeb do góry musiałem podnosić 
Kapela swietna, bylem na koncercie pare tygodni temu - rewelacja, nawet cove kata zagrali ( diabelski dom 1)
a grona gniewu znam prawie na pamiec riff po riffie i smialo stwierdzam ze jeszcze o nich uslyszycie

Kapela swietna, bylem na koncercie pare tygodni temu - rewelacja, nawet cove kata zagrali ( diabelski dom 1)

a grona gniewu znam prawie na pamiec riff po riffie i smialo stwierdzam ze jeszcze o nich uslyszycie

10-29-2006, 10:25 AM
Wyjebana kapelka, najważniejsze jest to ,że śpiewają po polsku a teksty łączą się zajebiście z muzyką. Dla niektórych moze to być trochę kiczowate, ale dla mnie to jest bardzo klimatyczne, pojawiają się wspomnienia z m.in Turbo.
10-30-2006, 07:01 AM
faktycznie pomyliłem Smoka z Żabą
a w sobotę grają na otwarcie pubu Rosso w Chojnicach
razem z innymi spoko kapelami
I'm there! 8)

11-02-2006, 09:14 AM
W Chojnicach nie będe, ale w piątek byłem na koncercie w Sępólnie i było super. Zagrali chyba 5 nowych utworów, prawie wszystkie utwory z grona gniewu i covery: kata i iron maiden
11-02-2006, 11:34 AM
no właśnie na MW najbardziej liczę
(mają plusa za skrót
identyczny z moim klanem w Jedi Academy
) no i jeszcze na Kokon 8) perkusistę z Mass Insanity znam, ale nie słyszałem jak grają jeszcze
zapowiada się przynajmniej smacznie 

12-17-2006, 06:19 PM
około 2-3 lata temu mieli wpaść do Poznania i zagrać na festiwalu w spelunie. Nie było ich, nikt nie płakał.
03-23-2007, 05:50 PM
No narazie neutralnie... W kwietniu idę na ich koncert... To dopiero wtedy wyrobię sobie o nich opinię 

12-22-2007, 10:38 PM
Stary, dobry MW... Ich archaiczne, przydługie kompozycje przypominają mi czasy, kiedy jeszcze byłem dzieciakiem, wracającym ze szkoły by posłuchać Sabbathów i Maidenów.
Zajebiście podoba mi się klimat ich utworów. A mój faworyt - Żelazne Miraże.
Zespół nagrał jednego długograja, zagrał na paru koncertach i proszę - zmiana nazwy i deklaracja wydania nowego albumu. Harpia, bo tak się teraz nazywa ekipa Smoka, na oficjalnej stronie zespołu zamieściła tego oto newsa:
No, nie wiem jak wy, ale ja czekam z niecierpliwością.
A tak wogóle to cześć wszystkim.

Zespół nagrał jednego długograja, zagrał na paru koncertach i proszę - zmiana nazwy i deklaracja wydania nowego albumu. Harpia, bo tak się teraz nazywa ekipa Smoka, na oficjalnej stronie zespołu zamieściła tego oto newsa:
Cytat:Hail !!! Nadchodzi wielkimi krokami chwila na którą długo czekaliśmymy , mam nadzieje że Wy również !!! . Otórz 25 stycznia rozpoczynamy sesję nagraniową naszego kolejnego albumu . W pierwszej kolejności zarejestrujemy trzy utwory na promo albumu a nastepnie reszte utworów . Najprawdopodobniej na płycie znajdzie się dziewieć kompozycji. Kolejna dobra nowina .Wiosną odbędzie się druga edycja "Szelestów" . Jesli macie jakieś "realne" :} życzenia odnośnie zestawu kapel na ten koncert piszcie do nas a my zobaczymy co da sie z tym zrobić . Kolejna nowinka . Prawdopodobnie w marcu zagramy w toruńskiej OD NOWIE u boku HORRORSCOPE, THE NO-MADS , KILLJOY i BUTELKI . Wkrótce więcej ....
No, nie wiem jak wy, ale ja czekam z niecierpliwością.

A tak wogóle to cześć wszystkim.

12-24-2007, 12:53 AM
Jak do torunia przyjadą to napewno się przejade :].
Stron: 1 2