Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Miecz Wikinga !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Fajna Polska kapelka.Graja heavy metal troche połaczony z trash'em.Wydali swoja pierwsza płyte
w lutym 2004 "Grona Gniewu".To chyba tyle mam nadzieje ze ktos o nich słyszał. Big Grin Bo zespół jest naprawde (moim zdaniem) godny posłuchania
Laughing Ale nazwa Laughing samego zespołu nie słyszałem, daj jakieś namiary.
Znam te piosenki co maja na wp Wink, co do samego zespolu to hmm nawet fajnie graja, da sie posluchac. Bardzo lubie ten utwor "Miecz Wikinga - Husaria Lepszego Stworzenia" Surprised
Czołówka polskiej True bezkompromisowej sceny!
Najlepszy oprócz "Husarii..." numer to potężne "Żelazne Miraże" - Ogień Zniszczenia dopadnie cię!... Angry Angry Angry
a ja nie znam.... ale moze kiedys przy sprzyjajacych wiatrach sie zapoznam Laughing
Niezla kupa ale fani polskiego pitolenia moga sie podniecac Laughing
cholera, aż się wstydzę nie znać ich kawałków Embarrassed kapela z Sępólna Krajeńskiego (ok 40 km ode mnie)... wiem tylko, że Smok gra na gitarze (smok to taki koks, którego trudno nie zauważyć Big Grin )... o ile pamiętam to chyba tylko raz byłem na ich koncercie w Sępólnie (całym, w dodatku w Country Pubie Tongue ), ale moje "byłe" mają trochę z nimi wspólnego Laughing Muszę się wziąść w garść i zaamplikować trochę regionowego patriotyzmu (choć Sępólno to już inne województwo Big Grin z doświadczenia pieszych podróży tam to wiem Big Grin )
namiary??? trudno wpisac w google "Miecz Wikinga"???fajny kawałek maja :jestes kraina sposobnosciale dobra jak chcecie link...www.miecz-wikinga.zas.pl/ fajne intro do stronki Big Grin
Takie 6/10.. Nic wielkiego, ale i tak jest jedna z lepszych kapel hm w Polsce..
potężna grupa, polecam wszystkim, Miecze są zajebiści!
hehe Miraże rzeczywiscie rzadza, Karmazyn, Odsieczy czas.. mowcie co chcecie, mnie to sie bardzo podoba i tyle wystarczy Wink
runningowo-maidenowe granie w stylistyce połowy lat 80-tych, zespół godny polecenia, płyta "Grona gniewu" - bardzo udana
Byłem na ich koncercie rok temu - ujdzie po 3 piwie Surprised
jak dla mnie to bez browarów potrafia grac Big Grin ...
rzeczywiscie zacna kapelka. Kilka razy odwiedzili moja miescine i musze przyznac ze nie sa zli
Stron: 1 2