Ale pedalskie. Nie dostaniesz takich w Polsce.
Szyszak co w nich jest pedalskieg?? Bo ja nie widze nic.
ViviGod napisał(a):Szyszak co w nich jest pedalskieg?? Bo ja nie widze nic.
Widać twoja orientacja seksualna jest wielce niepewna....
Widać kto buszuje po forum i mieszka w Polsce....Boże widzisz i nie grzmisz...
Przykro mi ViviGod, ale takich w Polsce nie znajdziesz, chyba, że będziesz miał wyjątkowe szczęście i trafisz do sklepu, który był świetnie ukryty przed światłem dziennym ;].
ViviGod napisał(a):Poszukuje rękawiczek takich jak ma Jyrki69 i Jussi http://www.emi.fi/mediakirjasto/kuva.php?name=%2Fpics%2Fgallery%2FJ69JS69.jpg
Nie skórzanych. Przeszukałem połowe Wrocławia i nic. Prosze o pomoc.
tam tylko "R" dodac i juz Polskie slowo (prawie)

chyba Bjoern Einar Romoren ma takie, napisz do Miki Kojonkowskiego badz innego kolesia z ekipy norweskich skoczkow narciarskich ;-))))
Bardzo fajne rekawiczki, nie znacie sie.

ViviGod napisał(a):http://www.emi.fi/mediakirjasto/kuva.php...69JS69.jpg
Co to za żule? A tak BTW, to są te rękawiczki z MisFiTs'owską czachą na stronie wewnętrznej? Znośny bajer ale sam bym nie założył. Wiocha mimo wszystko jest

. I kurde... co te pedałki beszczeszczą święte MisFiTs'owski symbole? Glenn - widzisz i nie grzmisz stary?
Skoro Misfits je sprzedaje we wlasnym on-line'owym sklepie (jezeli aktualnie mozna to nazwac Misfits, z Jerrym Lonelym na czele. :? ), no to nie maja prawa ich nosic? Te pedalki to kolesie z The 69 Eyes, nawet fajnie graja.
Ghoul napisał(a):Te pedalki to kolesie z The 69 Eyes...
Fakt. Zdawało mi się, zę tego śpiocha z prawej gdzies juz widzialem...
Ghoul napisał(a):...nawet fajnie graja.
Kto co lubi.
Ghoul napisał(a):Jerrym Lonelym
Only, brachu!
Only!
Cytat:Only, brachu! Only!
Ty naprawde nie zrozumiales, czy tylko udajesz? Misfits juz nie istnieje wedlug mnie, posluchaj tylko tego gowna jakim jest Project 1950... Jerry jest ostatnim czlonkiem Misfits (stad Lonely), i sam z Ramonesem i Dezem nie potrafia sami nagrac wlasnej piosenki, tylko robia covery... :? Misfits robi covery! HahAHhahAHahHAHahHA!! Jerry bezczesci Misfits, spojrzcie, co on sprzedaje w tym swoim zasmarkanym sklepie! Rozowe trampki z Crimson Ghostem, T-Shirty dla psow!!! Pieniedzy brak, albo za duzo i uderzyly mu do lba. Niech wezmie przyklad ze swego brata, ktory wraz z Argylem Goolsby'em (Blitzkid) zakladaja Gorgeous Frankenstein, i beda tworzyc pozadna muzyka...
To tyle. Nie musisz mnie pouczac, sam mniej wiesz o Misfits.