Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
ja tez sie wypowiem poniewaz mam faceta i jestem z nim 2.5 roku Smile co prawda niemieszkamy razem ale ostatnio spedzilismy 2 tyg razem jak jego rodzice wyjechali na wakacje. wcale niebylam zaskoczona tymi zachowaniami(bekanie itp). mysle ze to jest zecz normalna ze po dłuzszym czasie, ludzie mniej sie przed saba krepuja i np bekaja po jedzeniu. i nikt mi niewmowi ze facet przed slubem chce sie pokazac z jak najlepszej strony (a zaraz po slubie zaczyna zachowywac sie jak swinia) Smile zgodze sie ze jest tak na poczatku kazdego zwiasku.(wiadomo krepuja sie obie strony) ale z czasem ludzie przyzwyczajaja sie do siebie i traktuja pewne zeczy normalnie,bez skrepowania. przynajmniej ja niewyzywam faceta ze beknie albo "pusci baka"
Może i można się przywyczaić ale na początku to jest krępujące i śmieszne.... Big Grin
Wstrzymywanie pierdów jest niezdrowe... Big Grin
Amy napisał(a):Może i można się przywyczaić ale na początku to jest krępujące i śmieszne.... Big Grin

eh moze nie dla mnie mialam 2 sporo starszych braci(jeden starszy 12lat ode mnie a 2 13)wiec moze juz wczesniej sie przyzwyczailam i teraz ierobie z tego zbednego szumu Smile
Beast King napisał(a):Wstrzymywanie pierdów jest niezdrowe... Big Grin

oczywiście.... Laughing
Amy napisał(a):

oczywiście.... Laughing

Tu się nie ma z czego śmiać - jak człowiek wstrzymuje pierdy to się denerwuje, bo chciałby pierdnąć, a tu trzymać trzeba. Jak się zdenerwuje, to mu ciśnienie podskoczy. A takie skoki ciśnienia zdrowe nie są - niszczą się naczynia krwionośne i potem np. wylewu można dostać.

Big Grin Big Grin
Eee, mój nie robi obleśnych rzeczy. Kwestia co kto przez to rozumie Smile

wstrzymywanie defekacji jest ogolnie niezdrowe, nalezy oddac kał natychmiast po poczuciu parcia na zwieracz, inaczej organizm zaczyna byc zatruwany przez fekalia. to samo dotyczy trzymania moczu.
półserio: to są kolejne powody by nie brać ślubu... Wink
prawie serio: harcerstwo uczy życia i tolerancji
serio: niektóre panienki na tej stronie przesadzały Wink
KelThuz napisał(a):

wstrzymywanie defekacji jest ogolnie niezdrowe, nalezy oddac kał natychmiast po poczuciu parcia na zwieracz, inaczej organizm zaczyna byc zatruwany przez fekalia. to samo dotyczy trzymania moczu.

Nie inaczej. Zatem nie wstydźcie się dbać o zdrowie, jeśli czujecie potrzebę to załatwiajcie ją choćby na przystanku autobusowym. I srajcie na to, że ludzie się na was gapią z obrzydzeniem. Zdrowie to podstawa! Smile
Lepiej wysrac sie przed kasa w sklepie niz zaszkodzic zdrowiu!zawsze to powtarzam!
wszyscy tu jesteście bardzo zorientowani w temacie i macie wielką wiedzę, szacunek.
Scully napisał(a):wszyscy tu jesteście bardzo zorientowani w temacie i macie wielką wiedzę, szacunek.

Jak to dobrze że mamy Ciebie Angry
No ba! Macie mnie, to będziecie zachowywać dobre maniery, i robić, co wam każę.

Co do mieszkania z kimś - dawno wypracowałam sobie światopogląd, w którym rano facet będzie znikał z mojego apartamentu. I uniknę dzięki temu wszystkich męskich przymiotów. Wink
Cytat:Co do mieszkania z kimś - dawno wypracowałam sobie światopogląd, w którym rano facet będzie znikał z mojego apartamentu. I uniknę dzięki temu wszystkich męskich przymiotów.
mądre i popieram Smile
Stron: 1 2 3 4 5