Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Jednak bycie samemu jest fajne Big Grin Człowiek przejmuje się tylko sobą Wink
Pearl napisał(a):Jednak bycie samemu jest fajne Big Grin Człowiek przejmuje się tylko sobą Wink

Pearl ty zawsze masz racje Laughing Wink
Wiem, wiem Smile
hmmm....... chociaż bycie samemu ma zalety ,ale nie ustrzegsa sie też wad Sad Żyjesz tylko dla siebie ,nie znaczysz nic dla nikogo itd, itp Sad
Panstwa zapraszam na priv Tongue
Lech napisał(a):Wpisujcie takze inne swoje przezycia zwiazane ze "spuszczaniem gazow" przez swoich partnerow- moze przebijemy przykladami tamta stronke Angry
Kumpel kiedyś lubił głośno pierdzieć w autobusach.
Nie ma faceta takze Big Grin ...ale mialam i to nie jednego Confusedhock: ...u jednego mnie wkurzalo,ze musial isc do kibla co troche i siedzial tam przez 20 min. Evil or Very Mad
Nie wiem,albo problemy z pecherzem,albo jakis narcyz co sie lubi przegladac w lusterku,tylko,ze to niby ukrywa Wink
Ale lol...teksty dobre Big Grin
Cytat:Nie ma faceta takze ...ale mialam i to nie jednego ...u jednego mnie wkurzalo,ze musial isc do kibla co troche i siedzial tam przez 20 min.
Nie wiem,albo problemy z pecherzem,albo jakis narcyz co sie lubi przegladac w lusterku,tylko,ze to niby ukrywa
Ale lol...teksty dobre

Może musiał dać upust emocją, tzn. ręcznie. Big Grin
The_hanged_man napisał(a):
Cytat:Nie ma faceta takze ...ale mialam i to nie jednego ...u jednego mnie wkurzalo,ze musial isc do kibla co troche i siedzial tam przez 20 min.
Nie wiem,albo problemy z pecherzem,albo jakis narcyz co sie lubi przegladac w lusterku,tylko,ze to niby ukrywa
Ale lol...teksty dobre

Może musiał dać upust emocją, tzn. ręcznie. Big Grin
To,zeby sie az tak katowal przy mnie Wink Rolleyes Laughing ...nigdy bym go oto nie podejrzewala Confusedhock: Big Grin
Moze po prostu oddal sie lekturze jakiejs wciagajacej gazety- ja tak robie Tongue
Lech napisał(a):Moze po prostu oddal sie lekturze jakiejs wciagajacej gazety- ja tak robie Tongue

Ale żeby aż specjalnie do kibla biegać, żeby sobie poczytać? ;>

Ja mam czytelnie w kiblu, ale ona jest 'przy okazji' :>
Cytat:To,zeby sie az tak katowal przy mnie ...nigdy bym go oto nie podejrzewala

Powinnaś być zadowolona,że potrafiłaś go pobudzić do tego stopnia.
jakoś mnie by nie cieszyło jeśli mój facet by latał spełniać się ręcznie Big Grin

A co do strony i tekstów...śmiejcie się śmiejcie ale tak się dzieje wbrew pozorom całkiem często, pomimo śmiesznej otoczki prześcigania się "czyj mąż to większa świnia". Mimo, że długi związek powinien uwzględniać fizjologię ogólnie, nie tylko rozmnażanie i jedzenie Big Grin to jednak są pewne normy.
Tomash napisał(a):PS: podczytujesz metalheart?? Laughing

A to dobre! Big Grin

aXe Rose napisał(a):Kumpel kiedyś lubił głośno pierdzieć w autobusach.

Mój kumpel ze średniej otrzymał nawet ksywę Champion, a to z tego względu, że zajebiście długo i głośno beka, a pierdy ma tak śmierdzące jak mało kto. Raz nieopatrznie pozwoliłem mu się wysrać u mnie w chacie - jebało cały dzień i ani kilkakrotne spuszczanie wody, ani pryskanie odświeżaczami powietrza nie pomagało. Kurwa nigdy jeszcze nie czułem takiego smrodu!
Ten sam kumpel swego czasu uskuteczniał inną zabawę - jak byliśmy w jakimś hipermarkecie po browary to lubił się wydrzeć na cały sklep "KUURRRWAAAAAA!!!". Masakra po prostu! Big Grin Big Grin Big Grin
Elvis napisał(a):
Tomash napisał(a):PS: podczytujesz metalheart?? Laughing

A to dobre! Big Grin
lol lol lol Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5