kel chyba ci sie kuresko nudzi
Wszebad w wersji hatecore - nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

![[Obrazek: skinentregalacola.jpg]](http://peru.indymedia.org/uploads/2005/05/skinentregalacola.jpg)
juz wiem skąd się to twoje "oj oj" wzięło
Wracaj do swoich przyjaciół
Lyrics please!

wokal mi sie kojarzy z naglym atakiem spawacza
Kel muzę w Sorcererze robisz fajną, ale poglądy - no comments.

patrze "Punk/Hardcore".. patrze Wszebąd...

hock:
spodziewałem sie że chociaż ździebko morde podrzesz, a jedynie co sie zmieniło to szybkość słów na minete
i gitarka tak nieco w warrahowym klimacie, bo brzmi jak z gierki pegazusowej :]
jedyna róznica to chyba perkusja i bas (chociaż ten też jakby pegazusowy

)
udostępnij lepiej gdzieś tekst do Marszu Słowian, bo nie wszędzie słysze co piejesz. To dopiero jest kawałek na miarę Wnuków Dadźboga

Tych najczystszych rasowo, czyli będących wynikiem sześciopokoleniowego inbredu z obowiazkowym niedorozwojem umysłowym.
Nikodem15 napisał(a):Kel muzę w Sorcererze robisz fajną, ale poglądy - no comments. 
ale czemu no comments? moze jednak porozmawiamy?
marzy ci się socjalizm z ludzką twarzą, a o zło świata oskarżasz kapitalizm? Młot Kontrrewolucji czeka :>
Cytat:jedyna róznica to chyba perkusja i bas (chociaż ten też jakby pegazusowy
)
ten numer powstał wyłącznie bym się pomasturbował na basie. ale lewakom nie mogłem darować! OI OI OI OI!
Cytat:Tych najczystszych rasowo, czyli będących wynikiem sześciopokoleniowego inbredu z obowiazkowym niedorozwojem umysłowym.
przeszedłeś pozytywnie weryfikację! witaj w Zespole Dałna.
mi sie tam bas podoba, taki funk'owy styl.
moglbys zarzucic tekst bo nie wszystkie slowa dobrze slysze.
i wiecej drzyj morde jak na hardcore :>
no ogolnie to dobre.
KelThuz napisał(a):przeszedłeś pozytywnie weryfikację! witaj w Zespole Dałna.
Którego jesteś liderem? Nie, dziekuję, nie pasowałbym do was.
Keltuz idz do roboty, znajdz dziewczyne ale moze najpierw wycisnij pryszcze z dypy, ktora to nazywasz twarza. Jak widze masz zbyt duzo wolnego czasu i walisz gruche pod biorkiem do zdjec lysoli spiewajac piosenki o wszebadzie, czyli spuszczasz sie sobie na ryj
z definicji ignoruję wysrywy lewaków z raszplami w awatarach. mogą mi ssać.