Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: nowa siła białej krwi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
kel chyba ci sie kuresko nudzi
Wszebad w wersji hatecore - nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Laughing
[Obrazek: skinentregalacola.jpg]
juz wiem skąd się to twoje "oj oj" wzięło
Wracaj do swoich przyjaciół
Lyrics please! Smile
wokal mi sie kojarzy z naglym atakiem spawacza
Kel muzę w Sorcererze robisz fajną, ale poglądy - no comments. Angry
patrze "Punk/Hardcore".. patrze Wszebąd... Confusedhock:
spodziewałem sie że chociaż ździebko morde podrzesz, a jedynie co sie zmieniło to szybkość słów na minete
i gitarka tak nieco w warrahowym klimacie, bo brzmi jak z gierki pegazusowej :]
jedyna róznica to chyba perkusja i bas (chociaż ten też jakby pegazusowyBig Grin)

udostępnij lepiej gdzieś tekst do Marszu Słowian, bo nie wszędzie słysze co piejesz. To dopiero jest kawałek na miarę Wnuków Dadźboga Big Grin
Tych najczystszych rasowo, czyli będących wynikiem sześciopokoleniowego inbredu z obowiazkowym niedorozwojem umysłowym.
Nikodem15 napisał(a):Kel muzę w Sorcererze robisz fajną, ale poglądy - no comments. Angry

ale czemu no comments? moze jednak porozmawiamy?
marzy ci się socjalizm z ludzką twarzą, a o zło świata oskarżasz kapitalizm? Młot Kontrrewolucji czeka :>

Cytat:jedyna róznica to chyba perkusja i bas (chociaż ten też jakby pegazusowyBig Grin)

ten numer powstał wyłącznie bym się pomasturbował na basie. ale lewakom nie mogłem darować! OI OI OI OI!

Cytat:Tych najczystszych rasowo, czyli będących wynikiem sześciopokoleniowego inbredu z obowiazkowym niedorozwojem umysłowym.

przeszedłeś pozytywnie weryfikację! witaj w Zespole Dałna.
mi sie tam bas podoba, taki funk'owy styl.
moglbys zarzucic tekst bo nie wszystkie slowa dobrze slysze.

i wiecej drzyj morde jak na hardcore :>

no ogolnie to dobre.
KelThuz napisał(a):przeszedłeś pozytywnie weryfikację! witaj w Zespole Dałna.
Którego jesteś liderem? Nie, dziekuję, nie pasowałbym do was.
Keltuz idz do roboty, znajdz dziewczyne ale moze najpierw wycisnij pryszcze z dypy, ktora to nazywasz twarza. Jak widze masz zbyt duzo wolnego czasu i walisz gruche pod biorkiem do zdjec lysoli spiewajac piosenki o wszebadzie, czyli spuszczasz sie sobie na ryj
Ed rozkreca flejma <ok>
z definicji ignoruję wysrywy lewaków z raszplami w awatarach. mogą mi ssać.
Stron: 1 2 3 4