Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: nowa siła białej krwi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
kel idz se ponapierdalaj jakies pochwaly stali czy inne wypierdy tru metalu i nie zabieraj sie ani za punka ani za hc ani za honor bo wyszlo ci chujowo
a moze warraha to nie chujowo? Laughing
DAje rade ale na przyszłość - do tego nie pasuje takie zawodzenie jak w Warrasze. A tekst też bym chetnie przeczytał, tak samo jak i lyric hymnu Słowian Laughing
KelThuz napisał(a):ten numer powstał wyłącznie bym się pomasturbował na basie. ale lewakom nie mogłem darować! OI OI OI OI!
Naprawdę dobrze by ci zrobiło,jakbys sobie jakąs pannę znalazł.Ewentualnie niewyzytą mężatke.
Kel, po pierwsze nie jestem lewakiem, po drugie po prostu Twoje poglądy narodowe są taką samą utopią (w najlepszym razie) jak lewackie, bo ostatecznie prowadzą do zniewolenia jednych ludzi (krajów, narodów, ras itp.) przez inne, jeśli to Ty będziesz zniewalał to może i ci będzie miło, ale potęga żadnego państwa nie jest trwała, bo władza się nie obejdzie bez krętactw, kłamstw i wyzysku, niezależnie od tego jaką opję reprezentuje.
R_amze_S napisał(a):Naprawdę dobrze by ci zrobiło,jakbys sobie jakąs pannę znalazł.Ewentualnie niewyzytą mężatke.

masz obsesję, gwałcicielu dzieci

Cytat:Kel, po pierwsze nie jestem lewakiem, po drugie po prostu Twoje poglądy narodowe są taką samą utopią (w najlepszym razie) jak lewackie bo ostatecznie prowadzą do zniewolenia jednych ludzi (krajów, narodów, ras itp.) przez inne

?!?!?!?!?!?!? Laughing Laughing Laughing
Pomyliłeś mnie z Dżordżem Dablju.
Cytat:masz obsesję, gwałcicielu dzieci
To ty masz obsesję na punkcie lewaków.
Po prostu nie może zapomnieć tego pytania które zadawał sobie jako dziecko - dlaczego gdy budził się rano koło jego łóżeczka stały kapcie taty. Od tamtej pory wyładowuję swoją frustrację na "wrogu" i przyjmując pozę sztywniaka i srogiego woja ze stalowym odbytem.
hahaha, kolejny temat o Wszebądzie. Jakie to reaktywne! idźcie wszyscy w pizdu na myspace
KelThuz napisał(a):idźcie wszyscy w pizdu na myspace
rozjebało mnie to xD

no i ten temat jest o hardcore'owym Kelu a nie Wszebedzie, wiec lajtowo panowie.
KelThuz napisał(a):hahaha, kolejny temat o Wszebądzie. Jakie to reaktywne! idźcie wszyscy w pizdu na myspace

Nie powiem kto ma 3 profile na myspace Surprised
majspejs to nie net, to prawdziwe zycie ziomek =]
KelThuz napisał(a):hahaha, kolejny temat o Wszebądzie. Jakie to reaktywne! idźcie wszyscy w pizdu na myspace
uuuu o thaaak, jesteś taki zły i kontrowersyjny że znów o tobie gadają. A z mojego punktu widzenia jestes po prostu tak chujowy że można sobie robić z ciebie polewę przez trzy lata i się nie znudzi
Książę 2 napisał(a):A z mojego punktu widzenia

ty masz punkt widzenia? od kiedy wór na ekskrementy murzynskie ma punkt widzenia? nie pierdol, tylko łykaj

Cytat: jestes po prostu tak chujowy że można sobie robić z ciebie polewę przez trzy lata i się nie znudzi

to sie w psychiatrii nazywa zawiść. na szczescie dzieki temu kvlt nie ginie!
Stron: 1 2 3 4