eeee... czegoś nie rozumiem?
no "king of kings" to link... klik prawym myszoprzyciskiem i "save target as"
Oho- nowe DVD Krolow ujrzalo swiatlo dzienne, chcialoby sie obadac ta sprawe.
Nie ma problemu, wal drzwiami i oknami

I przynies dvd ze soba

Na tym własnie polega fenomen tego zespołu - 95% kapel ,które postanawiają tworzyc True metal częstuje słuchaczy niemiłosierną,totalnie nieprzekonywującą wiochą.Gdy jednak ManOwaR nagrywa banalny w swej budowie,niemalże dwuriffowy utwór ,to emanuje z niego taka Potęga i Magia ,że człowiek kuli się pod jego majestatem i naprawdę zaczyna wierzyć w istnienie Metalowych Bogów oraz True Metalowego Dekalogu.A brzmi on:
1.FUCK THE WORLD!
2.HAIL & KILL!
3.DEATH TO FALSE METAL!
genialna ta piosenka

zasluchalem sie bo na prawde bije z niej siła i majestat
taka mala dygresja, tez mam odjeba na punknie Manowar, ale niektorzy chyba kapke przesadzaja, jakies takie natchnione posty trzaskac

Valhalla napisał(a):taka mala dygresja, tez mam odjeba na punknie Manowar, ale niektorzy chyba kapke przesadzaja, jakies takie natchnione posty trzaskac 
ROTFL. Rozmawiamy kur#a o MANOWAR !
Necro Desecrator napisał(a):Valhalla napisał(a):taka mala dygresja, tez mam odjeba na punknie Manowar, ale niektorzy chyba kapke przesadzaja, jakies takie natchnione posty trzaskac 
ROTFL. Rozmawiamy kur#a o MANOWAR !
A jak doskonale wszystkim z nas wiadomo- MANOWAR KILL! 8) Nic dodac nic ujac

nie musisz mi mowic bo mam oczy i widze, jakbys sobie poczytal troche to bys wiedzial co sadze o tej jakze cudownej kapeli ktora niszczy pozerow łehehehe, ale pisac w ten sposob to troche glupio

Valhalla napisał(a):pisac w ten sposob to troche glupio 
a czy ktoś MNIE to zarzuca? ZABIJAĆ!