Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jak być prawdziwym facetem???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Kurde to ja już zapisuje kumplowi kalafior w testamencie...
Patrz, Goldie- 4 dni jesteś na forum i już furorę zrobiłeś Question
sam nie wiem jak to się dzieje... może takie specyficzne poczucie humoru mam Big Grin Albo to ta choroba psychiczna Tongue
Ymir napisał(a):Patrz, Goldie- 4 dni jesteś na forum i już furorę zrobiłeś Question

Mezczyzna chcacy byc gejem nie moze zostac niepostrzezony Angry
Goldie napisał(a):Albo to ta choroba psychiczna Tongue

Oooo od wojska się chcemy wymigać tak? Laughing
Lech napisał(a):Mezczyzna chcacy byc gejem nie moze zostac niepostrzezony Angry
Dlaczego nie? Big Grin

PS. nie chce, ale jakoś tak mi się nasuwa, że jestem Rolleyes

Tomash napisał(a):Oooo od wojska się chcemy wymigać tak? Laughing

Jeden + tego Big Grin A to, że jestem chory psychicznie to fakt, a nie bujda Tongue Chociaż chory w granicach "normalności" Big Grin
Valhalla napisał(a):nie chce byc niemila, ale pan z hima ma bardzo babskie rysy twarzy przez co nie moze podobac sie kobietom, a przynajmniej nie powinien..
mind.in.a.box napisał(a):Gdyby nie te tatuaże i pedalskie ciuszki to może dałoby się na niego patrzeć. Twarz ma całkiem przyjemną.
Z tego by wynikało, że jedna z was jest nienormalna Angry
A ja czytalam gdzies ,ze ten "facet" villi jest juz zareczony z jakos podkreslam kobieta no i jeszcze na dodatek przytyl Rolleyes
metallgirl napisał(a):A ja czytalam gdzies ,ze ten "facet" villi jest juz zareczony z jakos podkreslam kobieta no i jeszcze na dodatek przytyl Rolleyes

Pewnie z Kayah po testosteronie Laughing
ojej,jeszcze makijaz mu sie rozmaze Crying or Very Sad
ohhh smiejecie sie, a ja tam mysle, ze mialby branie chlopak w barze dla gejowSmile poza tym w zestawieniu z chesterem z linkin park (kolejna milosc rozgoraczkowanych dziewczat od 11 do 15 roku zycia) nawet mi moglby sie spodobac Tongue
Stron: 1 2 3