1.
Cytat:Wolę nie pisać jeszcze na mnie naśle cztery bractwa pedałów. Albo zacznę dostawać na e-mail spamy gejowskie.
Strzeżonego pan Bog strzeze, czy jakoś tak... Masz rację, lepiej nie ryzykować.
2. Kurde, przecież pdobno połowa damskiej części Polski go kocha! Czemu się jeszcze do dyskusji nie włączyła jakaś mhoczna czytająca BRAVO fanka Vill'a ? Byłoby zabawnie

Alez przeciwnie- kobiety wrecz przepadaja teraz za metroseksualnymi pedaluchami

(nie generalizuje, bo znajdzie sie "kilka" wyjatkow

)
To ja mam chyba jakies (nie)normalne kolezanki

zadna nie lubi takich pedalcow co dluzej sie szykuja do wyjscia z domu niz one

Oglądał ktoś "South park is gay"?

Ja za takimi kolesiami nie przepadam, wole bardziej "męskich", tylko nie mówcie mojej dziewuszce

<hrhrhr joke>
PS. od kiedy pamiętam wmawiam sobie, że jestem gejem i nie wiem dlaczego... zna ktoś jakiegoś dobrego specjalistę? :F
Goldie napisał(a):PS. od kiedy pamiętam wmawiam sobie, że jestem gejem i nie wiem dlaczego... zna ktoś jakiegoś dobrego specjalistę? :F
ja znam lepsze lekarstwo niz kazde inne:
wchodzisz do kuchni, bierzesz ostry przedmiot (nie wazne jaki, to juz pozostawiam twej inwencji) nakierowujesz go w okolice mostka, tudziez brzucha i (UWAGA najwazniejsze) biegniesz na sciane, spotkawszy sie z nia, napierasz ile sil az ci sie ciemno przed oczyma zrobi. kilka chwil i jestes wyleczony. dobrze radze - wyprobuj jeszcze przed kolacja.
A jak nie zadziała? A dobra spróbuję, tylko jaki tego skutek? I czy napewno przy mostku a nie niżej?

Ymir napisał(a):2. Kurde, przecież pdobno połowa damskiej części Polski go kocha! Czemu się jeszcze do dyskusji nie włączyła jakaś mhoczna czytająca BRAVO fanka Vill'a ? Byłoby zabawnie 
ściślej rzecz ujmując - połowa damskiej części Polski do lat 14 włącznie

Goldie napisał(a):Oglądał ktoś "South park is gay"?
Ja za takimi kolesiami nie przepadam, wole bardziej "męskich", tylko nie mówcie mojej dziewuszce
<hrhrhr joke>
PS. od kiedy pamiętam wmawiam sobie, że jestem gejem i nie wiem dlaczego... zna ktoś jakiegoś dobrego specjalistę? :F
Dla Ciebie nie ma juz lekarza na tym swiecie.
A moze Kuba Rozpruwacz...?

Super, to kiedy mam się do nich zgłosić?

Nie musisz się zgłaszać, wyrok już zapadł. Nie znasz dnia, ani godziny