10-21-2005, 08:08 PM
10-21-2005, 08:10 PM
Breakdance juz ma dzis cytat dnia 

10-21-2005, 08:10 PM
Amy napisał(a):Dance Of Death napisał(a):a poza tym mądre metale kojarzą mi sie z kinder metalami
no wybacz ale to jest szczyt sczytów i powien to byc cytat dnia
jak nie mieesieenca O
ps. co nie...

10-22-2005, 09:40 AM
miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie... 

10-22-2005, 09:42 AM
Dance Of Death napisał(a):miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...
Spierdalaj, bo mam impresje womitoryjne jak czytam twe posty.
10-22-2005, 09:45 AM
Axel napisał(a):Dance Of Death napisał(a):miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...
Spierdalaj, bo mam impresje vomitoryjne jak czytem twe posty.
kolejny mały członek wyznawca teorii womitora - kinder metale są OK

10-22-2005, 09:48 AM
Dance Of Death napisał(a):Axel napisał(a):Dance Of Death napisał(a):miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...
Spierdalaj, bo mam impresje vomitoryjne jak czytem twe posty.
kolejny mały członek wyznawca teorii womitora - kinder metale są OKhehe
Wiesz co nie nie wyznaje teori Vomitora, po porstu jest mi cie żal, i twych wypocin bo widac masz problemy z pisaniem.
A za tego małego członka powinienes zostac z butowany ale okaze dzis swa łaskawosc i zapomne o tym
10-22-2005, 09:52 AM
Aksel napisał(a):Wiesz co nie nie wyznaje teori Vomitora, po porstu jest mi cie żal, i twych wypocin bo widac masz problemy z pisaniem.
A za tego małego członka powinienes zostac z butowany ale okaze dzis swa łaskawosc i zapomne o tym
ja nie mam zadnych problemów z pisaniem...

10-22-2005, 09:55 AM
Dance Of Death napisał(a):Aksel napisał(a):Wiesz co nie nie wyznaje teori Vomitora, po porstu jest mi cie żal, i twych wypocin bo widac masz problemy z pisaniem.
ja nie mam zadnych problemów z pisaniem...wiec nie rozumiem twych żali... z tą twoją łaskawością idz na grzyby, bo zalezy mi tyle na niej co na womitorze heh...
Ej Ludziska to jest jakies kolejne wcielenie tego jełopa Quostka czy jak mu tam było ? taki Quostek v 2.0 ? bo az z zalu to kurwa nie wyrabiam ;D
10-22-2005, 09:59 AM
Osobiście popełniłem jeden błąd - wdałem się w dyskusję ze skretyniałym, zidiocaiłym imbecylem. Do niego też w pełni się przyznaję i w przyszłości postram się go unikać.
Dziękuję, słowa te niezwykle mi pochlebiają, aczkolwiek osobiście nie uważam się absolutnie za człowieka który wszsytko wie i zna... tym nie mniej czuję się zaszczycony tak wysoką oceną mej osoby.
Czy się wywyższam.. cóż.. tutaj również nie podejmuję polemiki w kontekście prostego faktu w postaci niczym nie podważanej wyższości mej osoby nad twoją, do czegóż to sam się przyznajesz.
Tym samym kończę pyskówkę, nie jesteś godzien mej pogardy, a co dopiero odpowiedzi na twe zaczepki.
A tak wogóle to ciekawe jakiej teorii to ja jestem wyznawcą
hock:
Cytat:miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...
Dziękuję, słowa te niezwykle mi pochlebiają, aczkolwiek osobiście nie uważam się absolutnie za człowieka który wszsytko wie i zna... tym nie mniej czuję się zaszczycony tak wysoką oceną mej osoby.
Czy się wywyższam.. cóż.. tutaj również nie podejmuję polemiki w kontekście prostego faktu w postaci niczym nie podważanej wyższości mej osoby nad twoją, do czegóż to sam się przyznajesz.
Tym samym kończę pyskówkę, nie jesteś godzien mej pogardy, a co dopiero odpowiedzi na twe zaczepki.
A tak wogóle to ciekawe jakiej teorii to ja jestem wyznawcą

10-22-2005, 10:05 AM
hehe
ja i tak wiem swoje 

10-22-2005, 10:23 AM
Dance Of Death napisał(a):miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...A ten kurwa jaki trÓ się zrobił

Wiesz co? Najpierw poznaj lepiej tę muzykę zanim ośmielisz się nazywać tak innych, bo założę się, że nie potrafisz wymienić po 5 kapel choćby z gatunków Heavy, Thrash, Black, Death, które byś słyszał.
10-22-2005, 10:39 AM
Axe Rose napisał(a):zaczął rzucać kindermetalami na prawo i lewo...
no bo jak jest ich pełno heh....

hmmm
death i thrash nie słucham... ale z
DM hmm... Morbid Angel, Soulfly, Vader, Opeth, In Flames.
Thrash - początki Metallicy, Venom, Slayer, Sepultura i Megadeth
BM - Dark Funeral, Darkthrone, Mayhem, Burzum i Satanic Warmaster
HM - IM, JP, Black Sabbath, Motorhead, Manowar
pasuje

10-22-2005, 10:46 AM
thrash ciulu. Ale ok, muzyki sie nie uczy tylko słucha
10-22-2005, 10:58 AM
Krzychun napisał(a):thrash ciulu. Ale ok, muzyki sie nie uczy tylko słucha
sam sie ciuluj