09-24-2005, 05:02 PM
09-24-2005, 05:04 PM
i właśnie pisze kolejny... 
edit: a jednak się speszyła i nie pisze

edit: a jednak się speszyła i nie pisze

09-24-2005, 05:05 PM
Valhalla napisał(a):^
byl
no cos ty, a ja nawet niezdazylam obczaic, cholewka

10-01-2005, 12:17 PM
Pejowiec666 napisał(a):Yo Yo Roł Yo suczki. Od niedawna mam internet i chcialem z kims pogadac o moich ulubionych gatunkach muzycznych. A sa to
Rock i Metal: Linkin Park, System of a down, Slipknot,Crade of Filth,Wilki
Hip - Hop:2pac,50cent,Peja i inne podziemne walki. Tak wogule to mam 14 lat chodze do 2 gim, mam na imie Patryk. W przyszlosci chce zostac hakerem. Gram na flecie i mam nadzieje trafic do jakiegos metalowego zespołu.
Mam nadzieje ze mnie polubicie
Marna prowokacja. Bo chyba nie ma az tak niedorozwinietej osoby.
10-01-2005, 12:18 PM
statekx napisał(a):Marna prowokacja. Bo chyba nie ma az tak niedorozwinietej osoby.
Do czasu założenia u mnie neta też tak myślałem. Dziś już nie jestem tego taki pewien:] wparwdzie ten koleś to na 90 % prowokacja(moze kolejne wcielenie pingwinadżeksona?), ale...
10-01-2005, 12:21 PM
Prowokacja - Spójrz choćby na jego podpis
"JEstem Bogiem, uświadom to sobie. Pozerze"
"JEstem Bogiem, uświadom to sobie. Pozerze"
10-01-2005, 12:21 PM
statekx napisał(a):Pejowiec666 napisał(a):Yo Yo Roł Yo suczki. Od niedawna mam internet i chcialem z kims pogadac o moich ulubionych gatunkach muzycznych. A sa to
Hip - Hop:2pac,50cent,Peja i inne podziemne walki. Tak wogule to mam 14 lat chodze do 2 gim, mam na imie Patryk. W przyszlosci chce zostac hakerem. Gram na flecie i mam nadzieje trafic do jakiegos metalowego zespołu.
Tak szczerze powiedziawszy to nawet dobrze by bylo gdyby byla to tylko prowokacja, bo jesli ten czlowiek tak na serio to wtedy bedzie powazniejszy problem niestety

10-01-2005, 12:28 PM
goofi napisał(a):statekx napisał(a):Pejowiec666 napisał(a):Yo Yo Roł Yo suczki. Od niedawna mam internet i chcialem z kims pogadac o moich ulubionych gatunkach muzycznych. A sa to
Tak szczerze powiedziawszy to nawet dobrze by bylo gdyby byla to tylko prowokacja, bo jesli ten czlowiek tak na serio to wtedy bedzie powazniejszy problem niestety
E? Przecierz nie pisze niczego dziwnego??
10-01-2005, 12:45 PM
Hmm... po zastanowieniu to pewnie Necro Desecrator :?
10-01-2005, 12:45 PM
Morte napisał(a):Hmm... po zastanowieniu to pewnie Necro Desecrator :?
hehehe co nie..

10-20-2005, 04:37 PM
Kirsi napisał(a):chcialam sie przywitac.. ale widze ze wy wcale nie odpowiadacie nowym uzytkownikom i to mi nie odpowiada. po co mam sie witac z Wami jesli nikt mi nie odpowie?? dobra mniejsza z tym. moze ktos zajzy
a wiec jestem Kirsi. uwielbiam Within Temptation i nie moge wytrzymac bez rocku.. chyba wystarczy?
a ta jaka sympatyczna

10-20-2005, 04:39 PM
^
no no ludzie pewnie licza, ze wejdzie setka uzykownikow i kazdy powie "hej" czy cos
chociaz na tym forum czesciej mozna uslyszec 'spiedalaj' 

no no ludzie pewnie licza, ze wejdzie setka uzykownikow i kazdy powie "hej" czy cos

10-21-2005, 06:25 AM
no co... ja się ładnie przedstawiłem w "who i am" i mi bana nie dali ;( a tak na serio to się nawet zastanawiam czemu ja tam napisałem 
i szczerze pisząc, to jak bym to napisał mniej więcej w tym czasie to by się tutaj mój posta znalazł tak jak posty innych ludków

i szczerze pisząc, to jak bym to napisał mniej więcej w tym czasie to by się tutaj mój posta znalazł tak jak posty innych ludków

10-21-2005, 03:17 PM
niestety masowa plaga... Powiem to do ogólu użytkowników (za niezawinionych przepraszam
) - jak macie cos pisać tylko po to by kogos pokurwić czyteż obrazić, albo pokazywać swoje mądrości to sie najlepiej nie logujcie, nie meczcie palców i klawiatury i nie psujcie reputacji forum. 

10-21-2005, 05:47 PM
Moim palcom i tak nic nie pomoze ale dzienki za troske.