prócz standartów typu Vader zagra min. ROTTING CHRIST.
ROTTING CHRIST uważam za kapele genialną i chętnie pujde więcej niż jeden raz na ich koncert.
mniam
Gadać!!!
Hehe do Dekompresji mam dosłownie parę minut piechotą

W Łodzi tyle razy byłem a żadnego klimatu tam nie widzialem. Następnym razem jak tam będe to zobacze gdzie jest ta knajpa. Pomiędzy koncertem u ciebie, a tym u mnie jest tydziem różnicy. Rowerem bym dojechał. Ciekawe po ile bilety bedą.
Hehe.. Pojawila sie wieksza gwiazda (Rotting Christ), to oczywiscie Bialystok Blitzkrieg ominie szerokim lukiem..
Widze smaczne zespoly zawitaja, a ja do Opola nie mam znowu tak daleko- mam nadzieje ze sie stawie

Warto, naprawde warto.
A ja sobie pojade do Gdańska

cena 30 zł, a do deko pół godziny na piechotę...
nie można nie pójść
chociaż ta "anorexia nervosa"...

elvenranger napisał(a):cena 30 zł, a do deko pół godziny na piechotę...
Hmm.. może się znamy?

aXe Rose napisał(a):elvenranger napisał(a):cena 30 zł, a do deko pół godziny na piechotę...
Hmm.. może się znamy? 
hmm... właśnie przeglądałem twoje zdjęcia i jakoś nie mogę sobie ciebie skojarzyć... co nie zmienia faktu, że moglibyśmy spotkać się na koncercie...

Zawitam do warszawy.
Bilety już są do nabycia?
szukuje się kolejny festiwal młodzieżowy
Zatrudnij się jako bramkarz i wpuszczaj tylko osoby powyżej 25 roku życia i odpytuj ich przy wejsciu ze znajomości dyskografii i biografii danych zespołów, wtedy będzie true impreza

Kalin napisał(a):Zatrudnij się jako bramkarz i wpuszczaj tylko osoby powyżej 25 roku życia i odpytuj ich przy wejsciu ze znajomości dyskografii i biografii danych zespołów, wtedy będzie true impreza

Tu się nie ma co śmiać

Ja ostatnio zostałem odpytany przez jednego gościa z tracklisty Master of Puppets (bo miałem na sobie tę koszulkę

)