Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Teraz Polska !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
to zapoznaj mnie z resztą
Coma
Sceptic
Vader
Behemoth
Cytat:Coma
Sceptic
Vader
Behemoth

Crying or Very Sad
no co gatunki muzyki może inne ale zasługuje na uznanie Tongue
Myślę, więc jestem. I znikam. ;p
nie no myślę, że Dżem, Coma, Republika, Hunter, Hey i to czym się ostatnio karmię czyli Waglewscy "Męska Muzyka"
musli napisał(a):Myślę, więc jestem. I znikam
łoł, krejzi żarciki lecą.
jakie by tam krejzi...
z piekła rodem Laughing
to chyba z softkorowej wersji piekła dla niedorozwiniętych biernych sodomitów po Heinego Medina
Ty chyba koleś poczucia humoru nie masz ni krzty. żal mi Cie Rolleyes
normalnie napisałbym "hahaha"
ale wytłumaczę ci to.
Ten żart był po chuju fest
musli napisał(a):Ty chyba koleś poczucia humoru nie masz ni krzty. żal mi Cie
"koleś" to może dla ciebie jest Jurek Owsiak, ale nie ja, bo się nie znamy. A swój żal zachowaj dla kogos kto go potrzebuje, np dla kochanka
i tak się zawsze kończy. doprawdy osobliwe. Każdy chce wyjść na swoim. teraz to już mi wogóle żal Crying or Very Sad bejbe ;]
no dobra, masz rację, we did it all wrong, zacznijmy od początku.
Siemasz, musli, jestem Książę Krzysztof. Poza tym że jestem internetowym napinaczem jestem całkiem spoko. Powiesz coś o sobie? Może poznamy się lepiej, masz jakieś zdjęcie?
pozdrawiam
witam. Jestem Patrycja. (yhm logika, mniejsza) musli jest zupełnie przypadkowym słowem wybranym na nick. że tak powiem. jedyne powiązanie to piosenka hey i to że lubie po prostu Big Grin Muzyka jest moim życiem i zainteresowaniem... wydawałoby się pospolitym. Jestem multiinstrumentalistką i liryczną narkomanką. Byłoby na tyle. Miło mi poznać.
Cytat:Jestem Patrycja

kocham Cie
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9