jejq, jak moglem zapomniec o takim genialnym filmie! niewiem ilu z was go widzialo ale szczerze polecam!! film wywarl na mnie niesamowite wrazenie, przesiakniety pieknem, wzorowoscia walk, alegoriami kolorów, poprostu niesamowity! znakomite zdjecia! tego filmu nie mozna przegapic! zaluje tlyko ze nie bylem w kinie, lecz ogladalem go w domu

[ale dobrze ze chociaz mialem wersje 2cd - ktora polecam]
no poprostu piekny film, niesamowity klimat, do ktorego nie raz powraca sie w myslach, jednak Chinczycy potrafia!
naprawde serdecznie polecam temu kto jescze nie ogladal! naprawde oglada się go bez znużenia, kazdy kadr to cos nowego dla oka, ciezko sie oderwac, nie wpsominajac o muzyce dzieki temu wszytkiemu film jest jak dla mnie GENIALNY.
ponizej pare kadrow z filmu:
![[Obrazek: hero_08.jpg]](http://media.movieweb.com/galleries/539/1825/lo/hero_08.jpg)
Rzeczywiście, miałem okazję go oglądnąć nie tak dawno. Genialne zdjęcia i dobra fabuła.
I ta końcówka, czyli skazanie głównej postaci w filmie na śmierć za zdradę i pochowanie jako bohatera =]
Polecam wszystkim, ale nie w wersji z angielskim dubbingiem, gdyż film traci dużo na wartości przez nią, a dialogi stają się trochę sztuczne.
G R 8 F I L M ! ! =)
stary radze zmazac to co napisales o koncowce filmu

yhy... wiem, że trochę błędnie napisałem, nie ma co się wdawać w szczegóły =P
Film jest rzeczywiscie przepiekny. Ciesze sie, ze bylam na nim w kinie

Hero - dwa razy widziałam.
Za każdym razem te same objawy podczas oglądania - ciarki na plecach i łza w oku. FILM POEZJA!
Kolory, muzyka..ruch... cudo. Film niepowtarzalny, zupełnie inny niż te, którymi jesteśmy karmieni na codzień. Zupełnie inna kultura, inny sposób widzenia świata...
I jeszcze raz KOLORY!
Niestety także nie byłam na nim w kinie, a szkoda. Ale nawet na komputerze robi wrażenie nie tylko jako film, ale jako obraz. A o to niełatwo
nic wiecej nie dodam od siebie niz to co napisali powyzej

bylam na premierze tego filmu. fucktycznie wrazenie robi niezle!!! czasem troche sie gubilam, ale warto obejzec

Genialny film dobra historia i swietne kolorki. Ja bylem na prapremierze

Filmik klasa, tez bylem na prapremierze
ale na kompie tez pare razy ogladalem.

Tak...fabuła.....pomysł...efekty.....ogólnie film genijalny....

jet li to moj ulubieniec

ale no, film jest jakos tak malo "jetlitowy", wiec zgadzam sie z przedmowcami. swietny, artystyczny film o .. .. tyle.
a dla mnie ,,Hero'' to szczyt gówna i chłamu. Wszystkim podobała się fabuła, te wszystkie ich walki w powietrzu, a ja z tego się śmiałem jak z najlepszej komedii. Totalnie mi się to nie podobało, już myślałem że gorszego filmu niż ,,Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok'' już nie zobaczę, a tu nagle pierdut i Hero wyskakuje...

Jeszcze sie taki nie narodzil, co by wszystkim dogodzil