Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: American Pie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Co sadzicie o jakze mało ambitnym ale bardzo śmiesznym filmie american pie ?
Wiele ludzi sądzi ze takie filmy powinno się wydalać z kin i telewizji...
Co o nim sądzicie ?
o rany... nie, to po prostu jest zbyt głupie. Co prawda w niektórych filmach głupota jest inteligentna i zabawna, ale w tym przypadku to dno kompletne... Evil or Very Mad
nie widze w tych filmach kompletnie NIC śmiesznego, a wręcz przeciwnie - są załosne i obrażają moją inteligencję (ale żem napisał, co? Tongue)
Z całej pierwszej części najbardziej podobał mi się skrót MDW - Mamuśka Do Wydymania. I tyle. Pozostałych części nie zamierzam oglądać, bo głupie to i mało śmieszne
Frustra napisał(a):o rany... nie, to po prostu jest zbyt głupie. Co prawda w niektórych filmach głupota jest inteligentna i zabawna, ale w tym przypadku to dno kompletne... Evil or Very Mad

Podpisuję się pod tym, wolę obejrzeć jakieś ciekawsze komedie, np. "Zmruż Oczy" choć to bardziej taki komedio-dramat.
a ja uwielbiam głupie komedie americam pie stary gdzie moja bryka itd to klasyka którą ogładało się po kilka razy oprucz tego niskiego kina lubie i troche wyższe to już zależy od chumoru i nastawienia
Kaktus. napisał(a):a ja uwielbiam głupie komedie
Hehe, ja też. Film mi się podobał Smile I z chęcią obejrzę kolejne części Big Grin
Najlepszy był motyw z szarlotką Big Grin
<:LeXia:>' napisał(a):Najlepszy był motyw z szarlotką Big Grin

Taaa... Big Grin i z kamerką internetową Big Grin Film wręcz nieprawdopodobie głupi (jak większość amerykańskich komedii), ale śmieszny
Czarna napisał(a):Co sadzicie o jakze mało ambitnym ale bardzo śmiesznym filmie american pie ?
Co o nim sądzicie ?
Obejrzyj Monty Pythona i poczuj różnicę.
Ta cała seria American Pie jest beznadziejna .... moim zdaniem to przekracza granice dobrego smaku ... i z czego tam się śmiać ?? (może ja się nie znam....)
aXe Rose napisał(a):
Czarna napisał(a):Co sadzicie o jakze mało ambitnym ale bardzo śmiesznym filmie american pie ?
Co o nim sądzicie ?
Obejrzyj Monty Pythona i poczuj różnicę.

O tak, Monty Python to jest to co tygryski lubią najbardziej! Big Grin (ależ nie róbmy offtopu)
Od American Pie bardziej podobał mi się Euro Trip (oglądał ktoś?) - film mniej więcej z tej samej kategorii wagowej, ale znaczniej lepszy. Big Grin
Beast King napisał(a):Od American Pie bardziej podobał mi się Euro Trip (oglądał ktoś?) - film mniej więcej z tej samej kategorii wagowej, ale znaczniej lepszy. Big Grin
miskuzi, miskuzi... Angry
Co tu dużo gadać:zajebista komedia.
Laughing
Stron: 1 2 3