07-07-2005, 12:29 PM
07-09-2005, 11:03 PM
fuckt american pie nie dorasta do pięt monty phytonowi(może dlatego że to zupełnie inny humor) a zaś euro trip wymiata: absynt, ciasteczka z haszem bez haszu
p.s.fajnie wyobrażają sobie wschodnią europe ci amerykańce :p pewnie myśla że w polsce jeszcze nie znają telefonu
p.s.fajnie wyobrażają sobie wschodnią europe ci amerykańce :p pewnie myśla że w polsce jeszcze nie znają telefonu
07-12-2005, 09:37 PM
a mi sie american pie podobało- co do granic dobrego smaku whatsername...sadze ze przekracza je z pewnoscia scarry movie, ktory jest notabene o wiele słabszy od trylogii z szarlotką
07-12-2005, 10:21 PM
Czarna napisał(a):Co sadzicie o jakze mało ambitnym ale bardzo śmiesznym filmie american pie ?wiekszego gowna nie widzialam, ni to fajne, ni to smieszne. Shit jakich malo, gratuluje tworcom, moze w AMERYCE to bylo hitem i bawilo ludzi, ale hmm tu jest Polska i o takim czyms mozna tylko powiedziec "WYJDŹ"
Wiele ludzi sądzi ze takie filmy powinno się wydalać z kin i telewizji...
Co o nim sądzicie ?

07-13-2005, 10:10 PM
jak przyjadę do wrocka to Ci wleje na tyłek za te herezje 

07-13-2005, 11:06 PM
Ja ogladajac przyznam niezle brechtalem, czasami taki prostacki humor dobrze mi robi na glowke 

07-14-2005, 07:39 AM
wilk_fenriz napisał(a):a mi sie american pie podobało- co do granic dobrego smaku whatsername...sadze ze przekracza je z pewnoscia scarry movie, ktory jest notabene o wiele słabszy od trylogii z szarlotką
Też tak sądzę.Po obejrzeniu Scary Movie miałam odruch wymiotny.
07-15-2005, 03:18 AM
Jedno i drugie do zaorania. Ludzie, w takich głupawych 'teen movies' nie ma nic wartosciowego, ja bym sie nawet wstydziła przyznać do tego. Ale to są produkcje po prostu nastawione na zysk, a on zalezy od wielkosci grona odbiorców, a ze najwięcej jest ich wsród takich właśnie ludzi, daje właśnie taki efekt ;]
07-15-2005, 05:28 PM
wilk_fenriz napisał(a):jak przyjadę do wrocka to Ci wleje na tyłek za te herezjeI co jakos moj tylek nie dostal lania

pozdrowienia dla żony

07-16-2005, 01:20 PM
American Pie? hm. no cóż, ja się śmiałem z tej głupoty na ekranie. Euro trip. osz... też.
07-16-2005, 09:55 PM
coz, biorac pod uwage "teen" filmy ( i nie mowie o turlakach), a zaznaczam ze widziałem mase produkcji tego typu- american pie naprawde zachowuje jakis poziom.
Valhalla: nie wlałem Ci bo nie mógłbym tego zrobić Wando Królowo Słowian

Sława Ci 
Valhalla: nie wlałem Ci bo nie mógłbym tego zrobić Wando Królowo Słowian

07-16-2005, 10:04 PM
smakowity mix szarlotki ze spermą, nie inaczej!
a tak btw: a ja jestem wierną słowiańską poddaną, nie?
a tak btw: a ja jestem wierną słowiańską poddaną, nie?

07-20-2005, 10:25 AM
Dla mnie bekowy film 

07-20-2005, 01:49 PM
No bo taki mial z zalozenia byc 

11-16-2006, 08:28 PM
Eeeeee tam,fajny film.Nie ma to jak usiąść przed TV w kilka osób,wziąć duży zapas piwa i zapuścić durną chłamerykańską komedię o szkole.Ja tam lubie takie filmy i nie będę udawał wielkiego mózga oglądającego wyłącznie dramaty psychologiczne.