Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Therion
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Therion w Polsce w październiku.... wybiera się ktoś?

http://www.therion.metal.pl/index.htm

20.X.2004 - Warszawa, Proxima
21.X.2004 - Poznań, Eskulap
22.X.2004 - Kraków, Klub 38
23.X.2004 - Wrocław, WZ

Jeszcze tylko 3 miesiące! Big GrinBig GrinBig Grin

Ciekawe po ile będą bilety :?
Ceny będą pewnie kosmiczne ....

Kur*a.
Jak dobrze pójdzie to pewnie się wybiorę; do Krakowa, bo najbliżej Big Grin
Ja może pojade na koncert do warszawy
A ja już byłem 2 razy Laughing
Podejrzewam,że ceny będą około 50zł.
Jeżeli uda mi się wybrać to do Poznania.
Ceny już są, przynajmniej jesli chodzi o Wawę
Przedsprzedaż: 75zł
W Dniu: 85zł

Tanio to to może nie jest ale dla mnie Tristania jest równie wzznym jak nie wązniejszym powodem żeby się tam wybrać... Nie miałem jeszcze okazji żeby być na koncercie Theriona więc niech mnie ktoś oświeci... Jak oni to tam grają? Ile ludzi biorą ze sobą? Ile idzie z tasmy? Warto iśc na ich koncert?
bede w wawie na Therionku Wink
Koncert Therion widzialam raz i to w dodatku na festiwalu - grali w bardzo okrojonym skladzie, ale podobno na indywidualnych koncertach jest zupelnie inaczej.Chetnie bym sie wybrala, zwlaszcza, ze ma tez wystapic Tristania, ale cena mnie troche zniecheca i nie chce mi sie tluc do Krakowa. Neutral
No ja jadę na ten koncert do Kraka :]

22.10 *___*

Ktoś się jeszcze wybiera ?
Prisca- ja również wybieram sie do Krakowa na koncert Theriona ;]
Miriam napisał(a):Prisca- ja również wybieram sie do Krakowa na koncert Theriona ;]

To się może spotkamy Big Grin Tylko daj mi numer GyGy, dorwę Cię później jak będę Tongue
Prisca napisał(a):
Miriam napisał(a):Prisca- ja również wybieram sie do Krakowa na koncert Theriona ;]

To się może spotkamy Big Grin Tylko daj mi numer GyGy, dorwę Cię później jak będę Tongue

Hehe, spoko Big Grin Numer gg mam w profilu ;]
Hej. Zastanawiam sie czy ktos z okolic Gdanska jedzie na Therionka do Poznania lub Krakowa. Moi znajomi nie maja hajcu a nie chce jechac sama. W kupie razniej :>
My jademy do Kraka [w sensie ja i Mir] Big Grin
Stron: 1 2 3