Hehe.. może ja też do Kraka się wybiorę?
Ale to zależy od kasy.. .za parę dni kupuję następny obiektyw i zeżre to całkiem sporo moich oszczędności (dokładniej: Wszystkie

)
Koncert zapowiada się ciekawie, więc kto wie... Tylko słabo kraków znam - wie ktoś jak trafić na miejsce?
Ja ide na koncert!
Do Warszawy mianowicie.
Bilet już mam.
Nie moge sie doczekać!
Ps. Ixion witam! Jak miło spotkać ludzi z forum Nightwisha

ej, gdzie kupić bilety na ten koncert? W necie gdzieś są? bo nie chce kupować na miejscu.
Z góry thx za info.
Wg. mnie troche głupota, żeby robić koncert w środku tygodnia... no, ale na Theriona pójde

Można zamawiać bilety na koncert Theriona. Wystarczy zadzwonić pod numer
032/205-25-00 lub zajrzeć na stronę organizatora,
www.metalopolis.pl (dział Bilety). Ich cena, niezależnie od miejsca występu Theriona, wynosi 75 zł w przedsprzedaży, 85 zł zapłacić będzie trzeba w dniu koncertu (o ile jeszcze będą

.
A z miejsca to oczywiście EMPIK.
Zastanawiam sie, jak by sie tu zmoblilizowac, zeby jednak jechac...

ja bym chętnie pojechała, ale chyba nie mam za co

. No i naczytałam sie na onecie o jakichś kibolach w Krakowie czy coś no i mam jeszcze mniej argumentów

Ale kto wiee...
Już mam bilet

Teraz tylko odliczam dni do koncertu, zostało jeszcze 8.... Będzie się działo

jeszcze tylko 8 dni? ueee... chyba skończy się tylko na narzekaniu na brak kasy

Vlkodlak napisał(a):jeszcze tylko 8 dni? ueee... chyba skończy się tylko na narzekaniu na brak kasy 
Wszystko sie może zdarzyć ;] Nie trać wiary

Już jutro, już jutro!!! Jupiii

A ja już po! O boże! Mój ulubiony zespół! Aaaaaaaaaa! Cudowny koncert! Tristania i Therion! Piękne... Piękne! Koncert mojego życia. Ahhhh ^^ (niezwykle chaotyczna notka)
Naz napisał(a):A ja już po! O boże! Mój ulubiony zespół! Aaaaaaaaaa! Cudowny koncert! Tristania i Therion! Piękne... Piękne! Koncert mojego życia. Ahhhh ^^ (niezwykle chaotyczna notka)
Ale jak wiele wyraża! ;DDD Też tak chcę ;( a tu brak kasy...
Chujowo zagrali, dwa lata temu byli lepsi....