świeeeetny zespół. wszystkie płyty kocham, a w szczególności kawałki: to live is to hide, unspoken, heaven's a lie, etwined, soul into hades, my wings, aeon, to myself i turned(...)
Hmmm, dawno tego zespołu nie słuchałam, więc nie pamiętam żadnych konkretnych płyt, jak która brzmiała itd, ale nie dlatego, że nie mam możliwości, tylko po prostu straaasznie mnie ten zespół nudzi. Może się nie znam, ale taki trochę plastikowy jest.

hock:
Nie wyróznia sie niczym szczególnym od pozostałych blizniaczych kapel...
Także uważam że niczym się nie wyróżnia - jak dla mnie to taki europejski Evanescence (z resztą w USA sprzedał się ponoć w 100 000 egz. co jak na europejską kapelę jest bardz dobym wynikiem)
Poza tym Christina ma strasznie przerobiony komputerowo głos, metaliczny oddźwięk- jestem na to bardzo uczulony
P.S. chodzi mi o sprzedaż Comalies

Jedyne, co podoba mi się w tym dośc bezbarwnym zespole to wokalistka, z tym że wizualnie

nawet lubie czasem posluchac...
bo niebo to kłamstwo..

Ymir napisał(a):Jedyne, co podoba mi się w tym dośc bezbarwnym zespole to wokalistka, z tym że wizualnie

Z tym nochalem? Nie dzięki, znam ładniejsze

Już Vibeke i Simone Simmons są lepsze
nic do jej nochala nie mam

ale jasna sprawa że Vibeke Stene wymiata

Każdemu kto się nią zachwyca polecam to oto zdjątko:
Czasem zastanawiam się czy w nowym wizerunku Vibeke nie maczał palców jakiś chirurg...
Ixion napisał(a):Każdemu kto się nią zachwyca polecam to oto zdjątko:
![[Obrazek: tristania_b.jpg]](http://www.tristania.com/photoalbum/arranged/2002/tristania_b.jpg)
Czasem zastanawiam się czy w nowym wizerunku Vibeke nie maczał palców jakiś chirurg...
Ktora to wokalistka z tych 3 kobiet ?
No i właśnie o to chodzi. Czy tylko ja zastanawiam się, czy aby w tej magicznej przemianie nie pomógł jej jakiś doktor ze skalpelem?
BTW: Fajnie nam idzie dyskusja na temat Lacuny

Ixion napisał(a):No i właśnie o to chodzi. Czy tylko ja zastanawiam się, czy aby w tej magicznej przemianie nie pomógł jej jakiś doktor ze skalpelem?
Aaaaaaaaaaaaaaaaa...
No cóż - mnie się ta "przemiana" pdooba całkiem, całkiem...
Wiec jakby sie okazalo, ze jakis chirurg plastyczny rzeczywiscie cos tam maczal swoje palce w image'u Vibeke, to wcale bym sie nie zgorszył
Ixion napisał(a):BTW: Fajnie nam idzie dyskusja na temat Lacuny 
Heh, rzeczywiscie, wiec zeby sie jakies paskudne mody o OT nie przyczepiły, wrzucam fotkę Christiny
http://www.binaryimpiety.net/wallpapers/...bia_02.jpg