Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Słowiańska Muza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Narody Słowiańskie mają bardzo silną scenę NS Blackową przykładem tego są takie zespoły jak
Gontyna Kry
czeskie Inferno
ukraińskie Hate Forest
Neasit
Venedae
cczy już legendarny Graveland

Jaki jest wasz stosunek do takiej muzyki?
Prawde mowiac slyszalem tylko Graveland.. Niezla muza.. chociaz jak dla mnie bez przeblyskow.. A jesli chodzi o cala otoczke ideologiczna.. srednio mnie ona obchodzi..=/
Bardzo lubie Graveland Gontyna Kry czy Venedae ( Kosmogonia lesnej duszy zajebisty kawalek). Lubie ogolnie muzyke ktora jest antychrzesciajnska heh.
Zapomniałem o Perunwicie Evil or Very Mad !!!!

Siła Słowian!!!
Gontyna Kry, Graveland, Warraha, Venedae, Goderak.. bardzo dobra muzyka, a i otoczka ideologiczna jak najbardziej do mnie trafia.

"Black Metal to nie jest zwykła muzyka,
to pełna chwały, dumy i dzikiej furii,
niczym nieskrępowana twórczość
Aryjskiego Wojownika!"

SML

A o Saltusie zapomnieliście? Moim zdaniem jeden z lepszych zespołów traktujacych właśnie taką tematyke. Teksty bardzo dobre.. nie mówie już o muzyce. Mi bardzo przyjemnie sie tego słucha.. mimo iż wyznawcą słowiańskich bożków nie jestem.. to taka muzyka powinna istnieć...
Pity.

Ideologia NS jest całkowicie sprzeczna z zasadami BM. Mając jakąś "słowiańską" tematykę, nie można zespołu nazwać blackmetalowym. Z BM współgra ideologia, a że Ns-om się to spodobało i zaczęli tworzyć takie gówna jak Wodulf, Der Sturmer, Saltus i Veneade (mogłem się pomylić przy pisowni) to już zaiste przejebana sprawa. A co do Warrahy, to obezjrzyjcie sobie ich zdjęcia, chyba nie będę musiał nic dodawać. Link niżej.

http://shog.pl/fun/fun/pkp_02.html
Bardzo ciekawą teorię wysnuli twoi idole, a ty nistety ich nasladujesz....
Jednakze jakbysmy niezgodni nie byli, takoz jedna prawda jest wspólna: warraha to potworny syf...(aczkolwiek "nekrorege" potrafi rozbawić)
Krolik napisał(a):Bardzo ciekawą teorię wysnuli twoi idole, a ty nistety ich nasladujesz....

Coś mi się takie gadanie do mnie nie podoba, wiesz? Chcesz mnie palancie osądzać już? Taki z ciebie tępiciel kinderów, hm?

A tak w ogóle to słyszałeś te zespoły - Der Sturmer, Wodulf, Gauntlet's Sword, Stutthof?...
Jeżeli jutro rano znajdę tu posty w których będziecie się wyzywać, wyklinac itp.itd. to zamykam temat.
Ohoho piorun się wynurzył, to moze ja już zamilknę...
wracając do tematu... Słyszeliście Fortision?
Arma napisał(a):Pity.

Ideologia NS jest całkowicie sprzeczna z zasadami BM. Mając jakąś "słowiańską" tematykę, nie można zespołu nazwać blackmetalowym. Z BM współgra ideologia, a że Ns-om się to spodobało i zaczęli tworzyć takie gówna jak Wodulf, Der Sturmer, Saltus i Veneade (mogłem się pomylić przy pisowni) to już zaiste przejebana sprawa. A co do Warrahy, to obezjrzyjcie sobie ich zdjęcia, chyba nie będę musiał nic dodawać. Link niżej.

http://shog.pl/fun/fun/pkp_02.html

po co sie kreujesz na takiego blackmetalowca, jak sam masz w zasadzie niewiele wspolnego z ta ideologia bo negujesz bezpodstawna nienawisc do wszystkich i wszystkiego?

co do muzyki, uwielbiam pagan metal - graveland, veles, kataxu, saltus, negura bunget i reszte tego calego "syfu"... Zreszta, graveland miecie wszystkich rowno, moge byc dumnyn z tego, ze jestem z wroclawia Big Grin
Za to Darken z pewnością z faktu swego pochodzenia dumny nie jest...
Krolik napisał(a):Za to Darken z pewnością z faktu swego pochodzenia dumny nie jest...

ja tez nie, w koncu mamy u siebie jebana anime damnate i reszte kurestwa... buehehe
Stron: 1 2 3 4 5 6