01-17-2005, 09:12 PM
01-17-2005, 09:59 PM
Nightal napisał(a):Może ktoś zna jakies dobre kapele grajace Pogański Black Metal lub Folk (lub 2in1), ale nie identyfikujące się z NS? Nie muszą być koniecznie z Polski.
Warraha
01-18-2005, 06:09 AM
miało być nie NS
i coś co go nie odstraszy

01-19-2005, 11:00 AM
Dechri napisał(a):w sumie to bardziej pierdolenie o słowiańskości (chyba tak można by to napisać) niż aryjskości
Słowianie to jedyni bezpośredni potomkowie Arjów (Indo-Europejczyków), dyletancie.
A Polacy w ogromnej mierze zachowali słowiańską krew - ciągłość biologiczna między wczesnośredniowiecznymi Słowianami, a obecnie zamieszkującymi Polskę Polakami jest bezdyskusyjna, i trzeba być albo ignorantem, albo świadomym sabotażystą naszej narodowej i etnicznej tożsamości, by podobne kretynizmy, jak ty, głosić.
Polecam takie książki, jak:
Jan Czekanowski "Człowiek w czasie i przestrzeni"
Lubomir Czupkiewicz "Pochodzenie i rasa Słowian"
oraz pogrzebać w internecie na temat markerów genetycznych. Wg ostatnich badań w tym zakresie ustalono, że Słowianie północni, a w szczególności POLACY, posiadają największą koncentrację markera genetycznego Eu19 (występującego w chromosomach Y, czyli dziedziczonych po ojcu) - marker ten był i jest obecny w populacjach, które pochodzą bezpośrednio od Indo-Europejczyków, a więc występuje jeszcze wśród południowych Skandynawów, północnych Niemców (czyli zgermanizowanych Słowian połabskich), Węgrów (mit o ugrofińskim pochodzeniu obalony tym samym), Ukraińców, aż po Persów, Afganów i północnych Hindusów z najwyższej kasty braminów, rasowo nie do odróżnienia od Europejczyków. Tym samym dowodzi to tego, iż Polak=Słowianin=Indo-Europejczyk (Aryjczyk), czego nie można powiedzieć o zachodzie Europy (pochodzenia neolitycznego, czyli semickiego, + paleolitycznego).
To tyle
SŁAWA SŁAWII, SŁAWA ARYI!!!
01-19-2005, 11:23 AM
Ogolnie pewnie gdzies z polowa tego o narodach z markerem ma sie nijak do rzeczywistosci, albo stanowi cos bardziej 'spreparowanego'...
Polacy nie sa Slowianami polnocnymi, tylko zachodnimi...
W polskim kodzie DNA musi zostac sporo slowianskiech genow, skoro bezsprzecznie z wygladu i charakteru bardziej do naszych wspolobywateli oraz CZechow, Slowkow, Ukraincow, Bialorusinow i.t.d. podobni jestesmy, niz dajmy na to do Niemcow (a na pewno polskie kobiety sa o niebo ladniejsze...).
Nie da sie tez ukryc, iz material ten jest dosc przemieszany, ale nadal dominuje w nim baza slowianska i tyle....
Oczywiscie nie swiadczy to o jakiejs naszej bezdyskusyjnej 'wyzszosci'. Jest to tylko pewien fakt, raczej rozniacy nas niz wywyzszajacy.
Polacy nie sa Slowianami polnocnymi, tylko zachodnimi...
W polskim kodzie DNA musi zostac sporo slowianskiech genow, skoro bezsprzecznie z wygladu i charakteru bardziej do naszych wspolobywateli oraz CZechow, Slowkow, Ukraincow, Bialorusinow i.t.d. podobni jestesmy, niz dajmy na to do Niemcow (a na pewno polskie kobiety sa o niebo ladniejsze...).
Nie da sie tez ukryc, iz material ten jest dosc przemieszany, ale nadal dominuje w nim baza slowianska i tyle....
Oczywiscie nie swiadczy to o jakiejs naszej bezdyskusyjnej 'wyzszosci'. Jest to tylko pewien fakt, raczej rozniacy nas niz wywyzszajacy.
01-19-2005, 11:39 AM
ReTuRn napisał(a):Ogolnie pewnie gdzies z polowa tego o narodach z markerem ma sie nijak do rzeczywistosci, albo stanowi cos bardziej 'spreparowanego'...
jakbys mial jakiekolwiek pojecie o tym, to bys takich glupot nie gadal. Zreszta nawet w popularnonaukowych tygodnikach (np. Wprost) bylo to podawane, a raczej nie mozna ich podejrzewac o "slowianofilstwo". Oczywiscie, nie bylo tam mowy o implikacjach wynikajacych z tych faktow, interpretacje pozostawiajac tylko wtajemniczonym.
Cytat:Polacy nie sa Slowianami polnocnymi, tylko zachodnimi...
o kurde, teraz to dowaliles . Zwazywszy, ze to, co napisales, to termin jezykowy, a mi chodzilo o geograficzno-antropologiczny. Polacy, Ukraincy, Bialorusini, Rosjanie - Slowianie polnocni, rasy miedzymorskiej.
Cytat:W polskim kodzie DNA musi zostac sporo slowianskiech genow, skoro bezsprzecznie z wygladu i charakteru bardziej do naszych wspolobywateli oraz CZechow, Slowkow, Ukraincow, Bialorusinow i.t.d. podobni jestesmy, niz dajmy na to do Niemcow (a na pewno polskie kobiety sa o niebo ladniejsze...).
wschodni i polnocni Niemcy, to w duzej mierze zgermanizowani Slowianie polabscy, czyli tez nasi z genow, rasy i pochodzenia. Prusacy, to rowniez zgermanizowani Slowianie i Baltowie byli, wiec mozna powiedziec, ze restauracja Rzeszy Niemieckiej, to zasluga Slowian. Bismarck byl polskiego pochodzenia, nota bene.
Cytat:Nie da sie tez ukryc, iz material ten jest dosc przemieszany, ale nadal dominuje w nim baza slowianska i tyle....
z narodami zachodnimi sie bardzo malo mieszalismy. Najbardziej "nieslowianskie" sa populacje wiejskie Slaska i Malopolski, zawierajace bardzo stara warstwe przedslowianska (Czekanowski), oprocz tego gorale.
Cytat:Oczywiscie nie swiadczy to o jakiejs naszej bezdyskusyjnej 'wyzszosci'. Jest to tylko pewien fakt, raczej rozniacy nas niz wywyzszajacy.
wyzszosc czy nie , szacunek dla naszego dziedzictwa sie nalezy, a kto twierdzi inaczej, ten lewak i kosmopolityczny propagator klamstw - na szubienice!!!
Dzem: O wielki Wszebadzie.. wyglaszaj swe nauki bez bluzgow..
01-19-2005, 04:29 PM
widząc jak ludzie przemieszczają się teraz w europie zmieniając swoje miejsca zamieszkania i tworząc mieszane małżeństwa, przeczuwam że za pare dziesięcioleci materiał genetyczny będzie totalnie przemieszany, tożto nie nowość widzieć teraz na ulicach choćby mulatów czy inne mieszanki rasowo narodowościowe
01-19-2005, 05:56 PM
W pln i zach Niemczech nie ma juz niestety Slowian Polabskich za duzo, bo zostali wymordowani. Nawet nie zgermanizowani a poprostu wybici do nogi (vide Wieleci)
BTW: Czytuje Wprost regularnie, a tego artykulu nioe znalazlem, albo moze zapomnialem... Moglbys podac mi, ktory to (choc mniej-wiecej) numer?
Termin jezykowy wiele raczej ma do geograficznych, bo podobne jezyki sa u pobliskich narodow zazwyczaj, a i wskazuja na blizsze pokrewienstwo genetyczne...
Oczywiscie szacunek dla tradycji, kultury i ogolnie spuscizny trzeba miec, to sie zgodze...
BTW: Czytuje Wprost regularnie, a tego artykulu nioe znalazlem, albo moze zapomnialem... Moglbys podac mi, ktory to (choc mniej-wiecej) numer?
Termin jezykowy wiele raczej ma do geograficznych, bo podobne jezyki sa u pobliskich narodow zazwyczaj, a i wskazuja na blizsze pokrewienstwo genetyczne...

Oczywiscie szacunek dla tradycji, kultury i ogolnie spuscizny trzeba miec, to sie zgodze...
01-23-2005, 12:55 AM
Tomash napisał(a):No, racja na to nie wpadłemja to jednak głupi jestem
Ale z drugiej strony to troche tak, jakby wiara w Jezusa opierała się o żródła rzymskie(chyba Pliniusz młodszy coś pisał o Jezusie??)
mit jezusa to produkt zwyczajnego spisku, opartego na falszowaniu historii przez pliniusza mlodszego wlasnie, oplacanego przez rzymsko-zydowska rodzine Piso.
Cytat: A już na pewno nie ma czegoś takiego jak język słowiański, więc nazwy typu Gontyna Kry to jakaś parodia...
a *** bys nie chcial dziecino za rozpuszczanie tego typu bredni, ktore w ogole chyba papugujesz za Darklichem, posmiewiskiem internetu?
Język prasłowiański był faktem lingwistycznym, 1000 lat temu każdy Słowianin był w stanie się bez problemu porozumieć z każdym innym Słowianinem z każdego regionu Europy. Słowianie - lud Słowa i Sławy - Władcy Świata!
ZOMO
01-23-2005, 11:43 AM
Tomash nie od dzis wiadomo ze z Kelthuzem normalnej dyskusji nie ma. On czyta tylko to co chce przeczytac i na tym opiera swoje wypociny.
01-23-2005, 03:41 PM
Tomash napisał(a):Wiesz nie chce dociekać, ale zdaje mi się że to Ty jesteś największym pośmiewiskiem internetu...
ze mnie w powaznych zine'ach sie nie zbijaja, z Darklicha tak. Ja tworze Sztuke, Darklich nie tworzy nic. Jest mitomanem. Ja artystą. Różnica kolosalna.
Cytat:Nie napisałem, że języka słowiańskiego NIE BYŁO
tylko że NIE MA TERAZ bo nasi przodkowie nie umieli pisać!!! to chyba jest mała różnica nie?
jestes tak glupi, ze szkoda gadac, zwlaszcza, ze latopisy ruskie były spisywane cyrylicą już od X w., poza tym Słowianie stosowali alfabet runiczny (dub bukwy), oraz alfabet sznurowy (prastary sposób zapisu w formie węzełków na sznurach)- od tego pochodzi oryginalny słowiański alfabet, zwany głagolicą, nadal używany w serbskich cerkwiach, gdzie stosowany jest w liturgii język starocerkiewnosłowiański, bardzo bliski prasłowiańskiej mowie. Czym jeszcze nas zaskoczysz, "znaffco"?
Cytat:Tomash nie od dzis wiadomo ze z Kelthuzem normalnej dyskusji nie ma. On czyta tylko to co chce przeczytac i na tym opiera swoje wypociny.
faktycznie, z ludzmi waszego pokroju, ktorzy lepiej sie znaja, niz badacze zagadnien tu poruszanych, nie ma innej dyskusji, niz but na morde - zapamietaj to!
ZOMO
01-23-2005, 04:24 PM
Zapamietalem. Jesli Darklich jest posmiewiskiem, to chyba takich ludzi o twoim poziomie. Koles w inteligentny sposob wysmiewa buractwo, ale nie kazdy potrafi to zrozumiec. Stad cale rzesze bezmozgow smiejacych sie z niego, a tymczasem nie wiedaczy nawet dobrze ze koles smieje sie z nich i glupoty przez nich uprawianej. Z ciebie w "powazych" zinach sie nie wysmiewaja, bo tu juz nawet nie ma z czego. Poziom dna i zalosci zostal juz dawno przekroczony. Z Darklicha te "powazne" magazyny szydza, bo jest sola w ich oku, kolkiem w ich zaklamanej, wszystkowiedzacej dupie.
ZOMO
ZOMO
01-23-2005, 04:48 PM
Jezyk slowianski istnial, i jest to fakt naukowy (tak jak byl praslowianski). Z nieo wywodza si dzisiejsze jezyki slowianskie...
01-23-2005, 08:07 PM
ciekawe w jakich "poważnych zinach" sie z ciebie nie polewają? zdaje mi się że w tych wydawanych przez twoich kumpli z podwórka, kopiowanych na ksero mających 4 strony
artystą z pewnością nie jesteś tworząc te warrahowe pimpołki i zarzucając wspaniałe true zdjęcia jak te z afro i mieczem
przesz to parodia !
artystą z pewnością nie jesteś tworząc te warrahowe pimpołki i zarzucając wspaniałe true zdjęcia jak te z afro i mieczem

01-23-2005, 11:17 PM
Tomash napisał(a):Wymień mi te "poważne" ziny.
Bomber ci coś mówi? zakładam, że poronionego zine'a Hell & Satan Darklicha nie czytałeś.
Cytat:Ja naprawde nie mam nic przeciwko "słowiańskiej"
muzie, ale niech to będzie zagrane na dawnych instrumentach, z jakimiś normalnymi tekstami a nie jakieś pierdoły o Żydazh i Masonach(vide Warraha)
Warraha nie śpiewa o żydach i masonach, lecz prowadzi artystyczną walkę na polu metapolityki. Dawnych instrumentów nie posiadamy, poza tym zero oryginalności jest w brzdąkaniu na takowych, a jako formacja NEOpogańska, stawiamy na przyszłość i nowoczesność :>
Cytat:ale nie zmienia to faktu że jeśli chodzi o Warrahe to jesteś muzycznym grafomanem a nie artystą...
nie, jestem samotnikiem na ścieżce bez powrotu! zbyt duża ekstrema nie pozwala mi zgromadzić pełnego składu koncertowego, a już mnie zapraszano do wielu miast.