KelThuz napisał(a):Kaktus. napisał(a):KelThuz napisał(a):Oto, do czego prowadzi obyczajowy LIBERALIZM i permisywizm,
to tak żeby przypomnieć twoje słowa
fakt, uzylem slowa liberalizm w powszechnym rozumieniu, choc moglem sie ograniczyc tylko do slowa permisywizm. Ale w Szwecji mamy do czynienia z socjalizmem interwencjonistycznym a nie prawdziwym liberalizmem. Ten "obyczajowy liberalizm" nie ma nic wspolnego z liberalizmem tradycyjnym (konserwatywnym liberalizmem).
mi chodziło o typ liberalizmu wymieniony przez ciebie
return... a czy Tobie sie wydaje że mi zalezy na waszym szacunku? Nie?
A co to Ciebie mister Kerasdf cośtam moge się z Tobą załozyc ze powiedziałbym Ci to w twarz, i jeżeli tak się pocisz i bulwersujesz to z ciebie naprawde niezły faszysta. I swoja postawa sam to udowadniasz.
Ja mam głęboko w powazaniu Szwecję, Szwedów i co się w tym kraju dzieje, ale jeżeli taki śmeić jak Ty wpiepsza się i zakąłda głupi topic o kraju który go nie powinien wogóle obchodzić i piszesz jak on jest zły (pewnie Polska jest zajebista, nie?) i jeszcze popierasz działania WszPolskich to co z Ciebie za Polak?! Ty też pewnie byś stał wraz z tymi cholernymy maniaki i rzucał w homoseksualistów kamieniami z okrzykiem "pedały, pedały" ?! Bo ja nie, i nienawidę jak takie ścierwo pokazuje że jest gościem, a jest śmieciem.
A Nawet jeżeli mielibysmy się spotkac i miałbym powiedziec Ci to w oczy to co?! Dojebałbys mi?! Pokazałbyś ze jesteś niedodymanym hitlerjungen
Jeb się "Nazi, It's time to die" !
Retur natomiast skoczył pewnie nauki społęczne i wie, wszystko najlepiej, o bryndzlowaniu się w nocy.
Jeżeli uważacie ze wyrażam sie zbyt wulgarnie, to tylko dlatego że kobieta znowu mnie wkurzyła

Ale wam i tak ch*j do tego

kelthuz nie jestem umysłowym ignorantem czy coś takiego
.dziekuje za odpoweidz a powiedz mi jeszcze jedno, gdzie na świecie nie rządzi socjalizm??
Kel, czy to prawda że popierasz ortdoksyjną prawicową grupę Młodzież Wszechpolska, z hersztem Giertychem?
-.-
Nivo napisał(a):Kel, czy to prawda że popierasz ortdoksyjną prawicową grupę Młodzież Wszechpolska, z hersztem Giertychem?
-.-
Jak ja widzę to zgromadzenie to marzy mi się wtedy, by mieć w ręku kałacha.
Karaluch internetowy napisał(a):A co to Ciebie mister Kerasdf
masz dysleksję, synku?
Cytat: cośtam moge się z Tobą załozyc ze powiedziałbym Ci to w twarz, i jeżeli tak się pocisz i bulwersujesz to z ciebie naprawde niezły faszysta
logika godna żula spod sklepu. a na rendez-vous czekam z utęsknieniem
Cytat:Ja mam głęboko w powazaniu Szwecję, Szwedów i co się w tym kraju dzieje, ale jeżeli taki śmeić
twoja stara śmieć
Cytat: jak Ty wpiepsza się i zakąłda głupi topic o kraju który go nie powinien wogóle obchodzić
dlaczego nie powinien? Jedziemy na tym samym wózku. A migracja idei odbywa się obecnie błyskawicznie, i cała Unia zmierza w kierunku zamordyzmu szwedzkiego. Masz jakiekolwiek kompetencje, by zaprzeczyć tej tezie?
Cytat: i piszesz jak on jest zły
a nie jest?
Cytat: (pewnie Polska jest zajebista, nie?)
Polska zmierza w to samo bagno, w którym brnie Szwecja
Cytat: i jeszcze popierasz działania WszPolskich to co z Ciebie za Polak?!
nie napisałem, że popieram ich działania (jakie działania w ogóle?)
Cytat: Ty też pewnie byś stał wraz z tymi cholernymy maniaki i rzucał w homoseksualistów kamieniami z okrzykiem "pedały, pedały" ?!
Wszechpolacy nie rzucali kamieniami w pedałów, tylko siedzieli na ulicy. Ale pewnie wiesz lepiej, mimo iż cię tam nie było, i wierzysz 100% w to co pokazują w TV
Cytat: Bo ja nie, i nienawidę jak takie ścierwo pokazuje że jest gościem, a jest śmieciem.
do mnie mówisz? a co ty knypie w ogóle wiesz o mnie? znasz mnie? teraz mogę ci zagwarantować, że nie chciałbyś mnie poznać w realu
Cytat:A Nawet jeżeli mielibysmy się spotkac i miałbym powiedziec Ci to w oczy to co?! Dojebałbys mi?!
głupotę i lewactwo trzeba wypalać ogniem i żelazem
Cytat: Pokazałbyś ze jesteś niedodymanym hitlerjungen
kolejny przykład debilnej logiki. ty już pokazałeś po sobie, że stosunki kazirodcze słusznie są zabronione
Cytat:Jeb się "Nazi, It's time to die" ! 
grozisz mi?
spierdalaj, ale powoli
Cytat:powiedz mi jeszcze jedno, gdzie na świecie nie rządzi socjalizm??
Tajwan, Singapur, Somalia

itp.
Cytat:Kel, czy to prawda że popierasz ortdoksyjną prawicową grupę Młodzież Wszechpolska, z hersztem Giertychem?
oni są prawicowi?
nie popieram żadnych katolskich organizacji, ale mogę popierać niektóre inicjatywy, jeśli uważam, iż są wymierzone w lewactwo
keltuhz mam jeszcze jedno pytanie, podaj przykład państwa ktore ci najbardziej odpowiada
Nie bylo mnie trzy dni a tu sie takie ciekawe klotnie odprawiaja

Komentarza sie podejmowal nie bede, bo na to juz chyba zbyt pozno, wszystko zostalo zawarte w powyzszych wypowiedziach, ale chetnie "pobawilbym" sie z Toba, Karaluchu

Cytat:A co to Ciebie mister Kerasdf cośtam moge się z Tobą załozyc ze powiedziałbym Ci to w twarz, i jeżeli tak się pocisz i bulwersujesz to z ciebie naprawde niezły faszysta. I swoja postawa sam to udowadniasz.
Zajebista logika- przejmujesz sie czyms? Jestes faszysta! Zgin, przepadnij!
Cytat:Ty też pewnie byś stał wraz z tymi cholernymy maniaki i rzucał w homoseksualistów kamieniami z okrzykiem "pedały, pedały" ?! Bo ja nie, i nienawidę jak takie ścierwo pokazuje że jest gościem, a jest śmieciem.
Juz chyba Kel napisal, to oni siedzieli, blokujac
nielegalna demonstracje pedalow. No ale co tam- popeirajmy lamanie prawa w imie 'postepu'!
Cytat:Retur natomiast skoczył pewnie nauki społęczne i wie, wszystko najlepiej, o bryndzlowaniu się w nocy.
Primo- Juz mam sie smiac?
Secondo- przynajmniej w przeciwienstwie do ciebie, knypie, wyciagam logiczne wnioski i nie pisze bez sensu.
Cytat:jeszcze popierasz działania WszPolskich to co z Ciebie za Polak?!
Bronisz socjalizmu, co z ciebie za Polak?
Polityka to największa k*rwa i złodziej w jednym.
Kel weś no mi powiedz jak wygląda według ciebie idealne państwo??
jaki ustruj jakie społeczeństwo jakia konstytucja itd??
Kaktus. napisał(a):Kel weś no mi powiedz jak wygląda według ciebie idealne państwo??
jaki ustruj jakie społeczeństwo jakia konstytucja itd??
Już chyba gdzieś mówił, że idealne państwo jest tam, gdzie nie ma żadnego państwa

karaluch, może i masz coś mądrego do powiedzenia, ale słowa w jakie ubierasz swoje przekonania i argumenty są doprawdy żałosne..
karaluvch, a takie wiazanki to juz 5-letnie dziecko potrafi walic. Pusty smiech czlowieka ogarnia i tyle.