Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pop*****lony szwedzki socjalizm!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Wiesz, co? Jesteś popierdolonym fanatykiem któremu znudziło się brandzlowanie i teraz czepiasz się Szwedów. A młodzież wszypolskie to kompletni idioci. Ty też jełopie stałeś pewnie na manifestacji i krzyczałeś „pedały”, „pedały” i co? Oni też są ludźmi, I nie SA komuchami Ty Skurwyflaku. Pewnie znowu dostane kartkę ale należało Ci się. A jak tak wszyscy popieracie tego faszystę to weździe od niego zdjęcie, przyklejcie sobie je nad kiblem i miłego malowania ścian, bryndzlowniki....
uargumentujesz to jakos inteligentniej, czy mam skwitowac twoje skomlenie dosadnym SPIERDALAJ KNYPIE ?
Karaluch internetowy napisał(a):Wiesz, co? Jesteś popierdolonym fanatykiem któremu znudziło się brandzlowanie i teraz czepiasz się Szwedów. A młodzież wszypolskie to kompletni idioci. Ty też jełopie stałeś pewnie na manifestacji i krzyczałeś „pedały”, „pedały” i co? Oni też są ludźmi, I nie SA komuchami Ty Skurwyflaku. Pewnie znowu dostane kartkę ale należało Ci się. A jak tak wszyscy popieracie tego faszystę to weździe od niego zdjęcie, przyklejcie sobie je nad kiblem i miłego malowania ścian, bryndzlowniki....

Czemu on dostał ostrzeżenie, a nie bana?
Knypie to Ty możesz na ojca wołać, a nie na mnie ścierwojadzie.

Skomentuje to tak. Faszysta jesteś i tyle Ci napisze, nie chce mi się z Tobą dyskutować ponieważ nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych.

P.S.
A ostrzeżenie dostałem miesiące temu za kłótnię z takim basista jak tamten faszysta Ketzadhgfk cośtam
Rozbawił mnie ten Karaluch Internetowy. Wink
świetna pogawędka Laughing nie wypowiem się na ten temat bo za wiele o szwecji nie wiem
powiem tylko tyle że zbyt duży liberalizm może nie być zbyt dobry w skutkach tak w szwecji jak i w innych krajach
ale wszystko naprawde zależy od społeczeństwa jeżeli che mieć takie prawa to co kto może na to poradzić?
popieram Kaktusa...
Karaluch internetowy napisał(a):popieram Kaktusa...

Jak wyżej...
Karaluch internetowy napisał(a):Knypie to Ty możesz na ojca wołać, a nie na mnie ścierwojadzie.

karaluchy rozdeptuje butem, i nie sądze, bys mial jaja powiedziec mi to w twarz

Cytat:Skomentuje to tak. Faszysta jesteś i tyle Ci napisze, nie chce mi się z Tobą dyskutować ponieważ nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych.

uzasadnij, jesli tego nie zrobisz, osmieszysz sie jeszcze bardziej, niz do tej pory.
Kaktus. napisał(a):powiem tylko tyle że zbyt duży liberalizm może nie być zbyt dobry w skutkach tak w szwecji jak i w innych krajach

libe-co???
w Szwecji jest SOCJALIZM, ZAMORDYZM, a nie zaden liberalizm! nazywac trza rzeczy po imieniu. Liberalizm, to wolnosc w stanowieniu o sobie i swoim zyciu, wolnosc rozporzadzania swoja wlasnoscia. W Szwecji to nie istnieje.

Cytat:ale wszystko naprawde zależy od społeczeństwa jeżeli che mieć takie prawa to co kto może na to poradzić?

ludzie sa bardzo podatni na wypranie w kierunku takim, ze ceduja odpowiedzialnosc za swoje czyny i swoje zycie na barki panstwa, poniewaz sa zbyt LENIWI by myslec! i to jest pierwszy krok ku zniewoleniu
KelThuz napisał(a):Oto, do czego prowadzi obyczajowy LIBERALIZM i permisywizm,
to tak żeby przypomnieć twoje słowa
Cytat:ludzie sa bardzo podatni na wypranie w kierunku takim, ze ceduja odpowiedzialnosc za swoje czyny i swoje zycie na barki panstwa, poniewaz sa zbyt LENIWI by myslec! i to jest pierwszy krok ku zniewoleniu

jeżeli nie myślą to kiedyś upadną Big Grin
A moge... tzn. chcialabym wiedziec/ sie dowiedziec dlaczego tak Was interesuje Szwecja i co tam sie dzieje? Tylko prosze nie krzyczcie na mnie Big Grin Chcialabym poprostu wiedziec dlaczego interesujecie sie tym co sie dzieje w tym kraju, a nie Polska, gdzie sytuacja tez nie jest najlepsza... Nie wyzywajcie mnie i nie wysmiewajcie... zwykla ludzka ciekawosc poprostu. Laughing
dobra tak teraz normlanie. keltuhs raz piszesz że wszystko przez liberalizm, pozniej że liberalizm to wolność człowieka, ok. no to co sadzisz o skrajnym liberalizmie jak np. jest w USA? (przypominam że chce normalnie porozmawiać) też jest zły? zli są tam tylko ludzie rządzący
Kaktus. napisał(a):
KelThuz napisał(a):Oto, do czego prowadzi obyczajowy LIBERALIZM i permisywizm,
to tak żeby przypomnieć twoje słowa

fakt, uzylem slowa liberalizm w powszechnym rozumieniu, choc moglem sie ograniczyc tylko do slowa permisywizm. Ale w Szwecji mamy do czynienia z socjalizmem interwencjonistycznym a nie prawdziwym liberalizmem. Ten "obyczajowy liberalizm" nie ma nic wspolnego z liberalizmem tradycyjnym (konserwatywnym liberalizmem).

Cytat:dobra tak teraz normlanie. keltuhs raz piszesz że wszystko przez liberalizm, pozniej że liberalizm to wolność człowieka, ok. no to co sadzisz o skrajnym liberalizmie jak np. jest w USA? (przypominam że chce normalnie porozmawiać) też jest zły? zli są tam tylko ludzie rządzący

po pierwsze, to piszę, że wszystko przez SOCJALIZM, INTERWENCJONIZM, prymat państwa nad jednostką, której nie pozwala się na dokonywanie wyborów i dysponowanie swoją własnością.
W USA nie ma skrajnego liberalizmu, natomiast po wypowiedzi powyższego człowieka jestem skłonny uznać jego stan umysłu za skrajną ignorancję.
W USA rośnie socjalizm tak silny, jak w Szwecji i Unii, powoli, ale rośnie. Gospodarka jeszcze nie jest tak bardzo reglamentowana, ale jest coraz gorzej, o czym świadczy spadające zaufanie inwestorów do USA, spowodowane gigantycznym deficytem rządu federalnego.
Obyczajowo USA też nie były nigdy liberalne ani postępowe, ale w ostatnich dekadach to się zmieniło na niekorzyść - w wielu stanach posiadanie broni jest nielegalne, istnienie akcji afirmatywnej i tzw. hate crimes, to już skrajny socjalizm i początek upadku cywilizacji.
@Karaluch internetowy:

Tak totalnie idiotycznej wypowiedzi nie widzialem dawno, pieprzenie o faszystach o jest poziom JArugi Nwoackij (nominowano swoja droga kurwe do nobla, dowcip miesiaca), a przeklenstwami to mozesz zdobyc szacunek w piaskownicy.
Stron: 1 2 3 4 5