Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: OFICJALNE WYBORY MISTERA FORUM 2005!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
a wlasnie dla Lecha jeszcze wyrozninie
Yyyy... przepraszam, że przeszkadzam, ale czy można jeszcze zgłaszać swoje kandydatury do wyborów mistera? Ja bym chciał zgłosić siebie do tego prestiżowego konkursu i oto moje foto (nie wiem gdzie sięwstawia, więc dajetutej Laughing ): http://www.manillaroad.republika.pl/fota1.jpg
Atreju napisał(a):Yyyy... przepraszam, że przeszkadzam, ale czy można jeszcze zgłaszać swoje kandydatury do wyborów mistera? Ja bym chciał zgłosić siebie do tego prestiżowego konkursu i oto moje foto (nie wiem gdzie sięwstawia, więc dajetutej Laughing ): http://www.manillaroad.republika.pl/fota1.jpg

ładnie, łądnieBig Grin
+ bródka Big Grin

tak poza tym-
dzial "Max offtopic" topic "My Smile" Wink
a do kiedy można głosować? Smile może dziś się zdecyduję Laughing
No dobra,głosuję:

SHOX!
Kamael
Kalin

Laughing
Nikt mnie nie wybiera Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
I dodatkowa uwagaSurprisedbecnie siadł mi komp i może mnie nie byc przez pare dni.Jak co to może będę korzystać z kafejki.
aXe Rose napisał(a):Nikt mnie nie wybiera Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

taka kolej rzeczy ze sa nieprzystojni,przystojni oraz Acridki i Tasiorry ;DD
Tasiorro napisał(a):taka kolej rzeczy ze sa nieprzystojni,przystojni oraz Acridki i Tasiorry ;DD

hahaha.
hał słit;]
Neth i koniec!!! Smile Smile
MOLLY napisał(a):Neth i koniec!!! Smile Smile

Wiedziałam, żeby 5x na Netha zagłosować;]
To tak można? Confusedhock:
mind.in.a.box napisał(a):To tak można? Confusedhock:

Nie wiem, ale co tam =D
Aeroth i Mystic za... ciekawy styl Rolleyes Smile
Tasiorro napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Nikt mnie nie wybiera Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

taka kolej rzeczy ze sa nieprzystojni,przystojni oraz Acridki i Tasiorry ;DD
A wiesz jak się stopniuje "przystojny"??

Przystojny-przystojniejszy-aXe Rose.

Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9