Cytat:Posty panów będą kasowane
Wyrażam nadzieję, że wykazując się odrobiną samokrytycyzmu, tego wyjątkowo nie skasujecie
Cytat:Valhalla, Scully i Hethell - oficjalne sędziny wyborów Mistera Forum RMS 2005, z łapówkami do nas
Wyraz "sędzina" oznacza żonę sędziego. Sędzia w rodzaju żeńskim to... poprostu sędzia
Nigdy nie mówi się pani sędzina, tylko pani sędzia

"sędzina" to inaczej "kobieta sedzia" w jezyku wspolczesnym, jedynie przestarzala forma uzywa slowa "sedzina" w stosunku do "zony sedziego"
Nie wiem jaka jest forma współczesna, a jaka przestarzała. Wiem natomiast, jaka jest oficjalnie obowiązująca obecnie w języku polskim. I obowiązuje dokładnie ta zasada, którą opisałem w moim pierwszym poście.
swietnie, teraz lekcje j pol?

przepraszamy, juz nie bedziemy- slowo harcerza

do tematu ;P
a jednak złamałam się i zagłosowałam.
niejawnie, a jak... nie strzelam sobie samobójów, ne? :]
ale ciężko było, eh ><;
podsumowałam na razie wszystkie... no no

Ja mam pewien problem.Jeden z panów miał zdjęcie na avatarze i podejrzewam, że należało do niego, ale nie jestem pewna czy to na pewno jego fota, a chciałam na niego zagłosować w wyborach na mistera.

a ja ciągle mam dylemat

Ajana napisał(a):Ja mam pewien problem.Jeden z panów miał zdjęcie na avatarze i podejrzewam, że należało do niego, ale nie jestem pewna czy to na pewno jego fota, a chciałam na niego zagłosować w wyborach na mistera.

powiedz kto

moze dojdziemy

Chodzi o SHOX!'a.Bo miał owego czasu na avatarze pewną fotę i nie jestem pewna czy to jego.
no to chyba byl on na 99.9%
no no dla SHOX'a wyroznienie sie nalezy
to byl 100% SHOX!
Kurde, a już zagłosowałam.
Słodki
Głosować na niego