06-12-2005, 10:12 AM
06-12-2005, 11:55 AM
Zespół taki sobie, aczkolwiek lubię czasem posłuchać. W sumie nie znam zbyt dużo ich piosenek
Pamiętam tylko, że podobała mi się płyta "Ten" i kocham z tej płyty piosenkę "Alive". Zajebista. Wokalista ma fajny głos, szkoda tylko, że ściął włosy
Chyba najwyższa pora bardziej się zagłębić w ich twórczość. Goofi jakie płyty najbardziej polecasz? Lub piosenki? 

06-12-2005, 11:57 AM
Pearl Jam to jeden z tych zespołów, których nie słucham, ale z chęcią poszedłbym na koncert 

06-12-2005, 11:57 AM
Mistrzostwo świata, uwielbiam szczególnie kawałki "Last Kiss","Do the Evolution", "Who You Are". Inspiracja dla rzeszy innych kapel.
06-12-2005, 12:08 PM
Pod koniec gimnazjum tego słuchałam z wielkim zacięciem, płyty Ten i Vitalogy to już klasyka na półce, a takie ballady jak Last Kiss i polowanie na singiel... niezapomniane 

06-12-2005, 12:08 PM
Pearl napisał(a):Zespół taki sobie, aczkolwiek lubię czasem posłuchać. W sumie nie znam zbyt dużo ich piosenekPamiętam tylko, że podobała mi się płyta "Ten" i kocham z tej płyty piosenkę "Alive". Zajebista. Wokalista ma fajny głos, szkoda tylko, że ściął włosy
![]()
Chyba najwyższa pora bardziej się zagłębić w ich twórczość. Goofi jakie płyty najbardziej polecasz? Lub piosenki?
moja ulubiona plytka to vitalogy ale jesli mam ci tak na poczatek polecic to zdecydowanie yield i vs

06-12-2005, 12:11 PM
Dzięki
Heh, teraz akcja zdobyć te płyty
Albo ściągnąć z neta... Może po przesłuchaniu napiszę coś jeszcze 

06-12-2005, 12:12 PM
Uwielbiam, ale od bardzo dawna nie słuchałem... Muszę to chyba nadrobić, bo "Ten" (najlepszy album moim zdaniem), "Vitalogy", "No Code", czy "Yield" są po prostu świetne. Wokal fantastyczny moim zdaniem i to największa zaleta muzyki PJ. Bardzo niespodobała mi się za to płyta "Riot Act", to już nie to samo, co poprzednie.
06-12-2005, 12:30 PM
jesli chodzi o riot act to ja mialam taka akcje ze na poczatku nie zabardzo mi sie podobala ale tak przy piatym przesluchaniu odkrylam w niej subliminal verses (hehehe
) w obecnej chwili moge powiedziec ze riot act podoba mi sie 

06-12-2005, 12:32 PM
Mam dwie pierwsze plyty i jestem bardzo zadowolony. MAja swoisty styl, umieja zagrac ciekawe ballady, jak i z pomyslem ostrzejsze kawalki.
06-12-2005, 06:05 PM
"Crazy Mary", "Jeremy" i "Black" - szczegolnie koncowka "black"......

07-23-2005, 11:31 AM
Są niesamowici... Uwielbiam ich. "Ten" jest po prostu mistrzowskie... Szkoda, że już nikt tak nie tworzy (może są tacy co prubują...). Ciągle mam i zdzieram na wieżyczce i płytki. "Jeremmy", "Evenflow", "Alive" są niezawodne... Gdy mam wszystkiego dość puszczam na cały rydul i wszystko inne znika.....
pozdrawiam,
Sabelle
pozdrawiam,
Sabelle
07-26-2005, 12:39 PM
Sabelle napisał(a):Są niesamowici... Uwielbiam ich. "Ten" jest po prostu mistrzowskie... Szkoda, że już nikt tak nie tworzy (może są tacy co prubują...). Ciągle mam i zdzieram na wieżyczce i płytki. "Jeremmy", "Evenflow", "Alive" są niezawodne... Gdy mam wszystkiego dość puszczam na cały rydul i wszystko inne znika.....
pozdrawiam,
Sabelle
Nie zebym sie czepiala ale Jeremy a nie Jeremmy

07-26-2005, 11:29 PM
,,,,PROSZĘ O WYBACZENIE...:)( :oops: )
07-27-2005, 01:26 PM
Bardzo fajny zespolik... 
Even Flow bardzo mi przypadła do gustu....

Even Flow bardzo mi przypadła do gustu....