06-13-2005, 08:44 AM
06-13-2005, 09:22 AM
KelThuz napisał(a):niech ją ktoś wywali, obraża bratni naród

06-13-2005, 02:16 PM
Vlkodlak napisał(a):hamerykanów zaorać, kraj zostawić bo jest piękny ( i nie mam tu na myśli miast, ale parki narodowe)
nawoływanie do ludobójstwa, karalne
Cytat:Infantylizm w najbardziej negatywnej odmianie do kwadratu
skutek lewackiej polityki jesli chodzi o szkolnictwo od konca lat 60.
Cytat:Te zajęcia były śmieszne, u nas takie zabawy jakie oni stosują u studentów to w przedszkolu mają rację bytu. W podstawówce już wstyd.
wystarczylo zaprotestowac, my tak zrobilismy, i nam przypierdolono przez godzine robienie grammaru, mniam

Cytat:Poza tym to potomkowie morderców, gwałcicieli i innych z kolonii karnych. W większości.

Cytat:I wyrżnęli prawowitych mieszkańców. Na pohybel skur*synom.
prawo-co? Amerykanie zamknęli ich prawowicie w rezerwatach, a nie wyrżnęli - poza tym w ewolucji dziejowej obowiązuje prawo silniejszego. Indianie byli nomadami - więc nie posiadali prawa do ziemi, nawet nie rozumieli czegoś takiego, jak prawo własności, i za swój los mogą obwiniać tylko siebie. Poza tym pierwszym człowiekiem w Ameryce był biały człowiek, więc dziejowo kolonizacja jest uzasadniona.
06-13-2005, 07:28 PM
zaprotestowac się nie dało przeciw tym hamerykańcom :> A poza tym większość ich lubiła, nie wiem jakim cudem.
06-13-2005, 11:42 PM
Jak to było w pewnym starym dobrym polskim filmie "ludzi można podzielić na dobrych i złych"
Osobiście znam jednego Amerykanina człowieka polubiłem na tyle ze wpuściłem go do swojego domu Sam wypowiadał się, że nie lubi polityki filmów i szkolnictwa U.S.A.
Osobiście znam jednego Amerykanina człowieka polubiłem na tyle ze wpuściłem go do swojego domu Sam wypowiadał się, że nie lubi polityki filmów i szkolnictwa U.S.A.
06-14-2005, 12:50 AM
wszedzie zdarzają się ludzie i parapety. Tylko gdzieniegdzie parapetów jest więcej. Albo są bardziej agresywne i bardziej je widać :]
06-30-2005, 11:24 AM
wielu z was nawala na ten kraj tak się zastanawiam kto z was tam był i może poprzeć swoje wypowiedzi jakimś własnym doświadczeniem??
06-30-2005, 12:40 PM
Zaorac ten kraj. 

06-30-2005, 12:48 PM
no?nick napisał(a):Zaorac ten kraj.
Bo co?
Bo w telewizji usłyszałeś, że jest BE i niecacy?
A może wszyscy tak mówią to nie wypada inaczej, co nie?
06-30-2005, 12:58 PM
Nivo napisał(a):Ciii... tak jest trendyno?nick napisał(a):Zaorac ten kraj.
Bo co?
06-30-2005, 01:37 PM
Nivo napisał(a):Bo co?niektórzy właśnie tak mają
06-30-2005, 04:19 PM
Cytat:no?nick napisał:
Zaorac ten kraj.
Bo co?
Kiedy czlowiek mysli, ze juz nie ma myslacych ludzi, to pojawia sie Nivo i udowadnia, ze jednak jeszcze sa. Dzieki wielkie!
06-30-2005, 04:41 PM
ReTuRn napisał(a):Cytat:no?nick napisał:
Zaorac ten kraj.
Bo co?
Kiedy czlowiek mysli, ze juz nie ma myslacych ludzi, to pojawia sie Nivo i udowadnia, ze jednak jeszcze sa. Dzieki wielkie!
jeśli wyczuwam ironię, to chyba będziemy się kłócić...
07-01-2005, 10:48 AM
Nivo napisał(a):A to że mi sie rzygać chce na ten kraj . Wojna w Iraku o ropę była i tyle ... mowcie co chcecie . Wywyższają sie nad innymi. Każdy amerykanin uważa ze to co dobre pochodzi z ameryki . Jestem pacyfistą więc troche to powinno tlumaczyc . Jebana amerykanizacja dociera do NAs. Niedlugo ludzie bedą chodzili 2m na 2m , tacy bedą grubi , przez te fastfooody. Te stany chca wojen itp ...no?nick napisał(a):Zaorac ten kraj.
Bo co?
07-01-2005, 11:00 AM
LOL, ja pier*ole LOL!!! tak skonstruowanych zdan dawno nie widzialem, maja niesamowicie naiwny wydzwiek- uwierz mi