Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Arch Enemy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Co sądzicie o tej kapeli? Jakie jest wasze zdanie na temat ich muzyki? Ulubiony kawałek?
Smile

Moje zdanie :
Arch Enemy to dla mnie niezwykle porywające kompozycje, które czasem zachwycają swoją siłą przekazu. Ma w sobie to "coś", co nie pozwala odłożyć słuchawek.

Ulubione kawałki :
Savage Messiah
Pilgrim
Marching On A Dead End Road (intrumental, przyprawia o ślinotok)
Dead Eyes See No Future
Tears Of The Dead
Chyba pomyliles dzialy- raczej do Black/Death bym "to" dal, bo to taki melodic death Tongue w sumie nie chce oceniac zespolu, poniewaz slyszalem tylko jedna plytke(Wages of Sin). Moge jedynie powiedziec ze rozbroil mnie wokal. Nie wiedzialem ze niewiasta moze wydobyc z siebie takie "cos" Tongue I na dodatek niezla z niej panna Smile Ale dosc tego slodzenia, ide posluchac Vital Remains- to jest prawdziwy death- nie inaczej! Tongue
Lech napisał(a):Moge jedynie powiedziec ze rozbroil mnie wokal. Nie wiedzialem ze niewiasta moze wydobyc z siebie takie "cos" Tongue

Zapuść The No - Mads Big Grin
ARCH ENEMY CO TU DUŻO MÓWIĆ RZUCAJĄ NA KOLANA

A KAWAŁKI:
cała płyta WAGES OF SIN i ANTHEMS OF REBELLION
Melodyjna chujowizna, szkoda na to czasu.
Glupoty prawisz Lucyferku..

Arch Enemy oczywiscie bardzo lubie, chociaz albumy sprzed ery panny Gossow sa co najwyzej niezle.. Nowsze krazki jednak rozwalaja.. Porzadny melodic death w starym (za co + sie im nalezy) stylu..

PS> Jak juz to slusznie Lech zauwazyl- zly dzial.. Przenosze..
Krótko:świetna muza.A ten wokal mnie poraził ( w sensie pozytywnym Smile ).Niezłe musi ta panna mieć płuca.
Big Grin
Bardzo fajny zespół. Nie mam ulubionych utworów, bo wogóle słabo znam, ale lubię. Co najwyżej mogę powiedzieć, że ulubiona PŁYTA to "Anthems of Rebellion"
Po przesluchaniu kilku utworów ... wpada w ucho . MOze kiedys dokladniej zaglebie sie w ich tworczosc Smile
Zrob to koniecznie!
mowisz? warto? Laughing
Warto.
Big Grin
LCF napisał(a):Zrob to koniecznie!

Ale tu chyba była ironia, koledzy i koleżanki Tongue
Nivo napisał(a):
LCF napisał(a):Zrob to koniecznie!

Ale tu chyba była ironia, koledzy i koleżanki Tongue

Wiem, że to była ironia, ale ja polecam tę kapelę szczerze,bo wiem , że jest świetna.
Smile
hehe nie wiem co tu robi Arch Enemy...powiem tyle ze kobitka ma dobry glos.Nic wiecejSmile
Stron: 1 2 3