Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Arch Enemy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
a wiecie odkąd dani poleciał zaraz jakos ładniej tu pachnie,nie wydaje wam sie ? Laughing
arch enenmy jest po prostu przejebany lubie sluchac ich kawalkow nie mam ulubionego bo kazdy jes zajebisty
no tak, nie miłaem czasu na ten zespół ale może mnie ktoś da kopa w dupe zebym posłuchał bo odpychała mnie baba na woklau i co by nie mówić wszędobylstwo tej nazwy.
Do Burning Bridges na wokalu baby nie bylo.. Byl Johan Axelsson, zatem jesli nie lubisz kobiecego growlu, to porozgladaj sie za piewszymi 3 albumami..
Dokładnie, włacznie z Burning Bridges 3 pierwsze płyty to Johan Liiva, a damksiego wokalu boskiej panny Angeli też nie powinieneś się przestraszyć... ach... gdyby wszystkie panie tak śpiewały Big Grin
nowa plyta Doomsday Machine to pierwsza 10 w kategorii metal za ten rok
Doomsday Maschine jest fajna, aczkolwiek bardziej melodyczna. Najbardziej lubię "Taking Back My Soul" i "Nemesis" Smile A Angela wybitnie "spiewa" Smile
Nieźle się słucha, czasem potrafi dać po dupie. A ten wokal, ech... Smile
Pozwoliłem sobie na odświeżenie tego tematu Big Grin Od momentu gdy zobaczyłem w necie urywek koncertu z Donington 2006, to postanowiłem się bliżej przyjrzeć tej kapeli. I co tu dużo mówić, kawał dobrego grania. Wokalistka mnie powaliła swym wokalem, jeszcze nie słyszałem tak śpiewającej kobiety Big Grin Jesli chodzi o album Doomsday Machine, to 'Nemesis' i 'My Apocalypse' rządzą, ale i reszta daje rade Angry
No Angela wymiata. No i jak na Niemkę i wokalistkę metalową jest dość uroodziwą kobietą, co rzadko się w obu przypadkach zdarza ;]
Kapela nie jest zła, grają szybko, melodycznie... Nie żebym za nimi szalał ale też nie mam na nich uczulenia. Chociaż jeśli o głos chodzi to Angela jest słabsza od naszej rodzimej Marty z EC ;]
Angela ma głos powalający;] Zajebiście im wyszedł koncert w Japonii w '08r.;D te solówki... Big Grin
No, widzę że ktoś tu sie musi wypowiedzieć, bo cisza nastała! xD
Oczywiście, wszyscy tu prawią o świetnym wokalu Angeli... i nie można zaprzeczyć, bo rzeczywiście Pani ta jest według mnie objawieniem wokalnym... ale pragnę zwrócić uwagę na (jak dla mnie) wręcz zajebiste bębny Big Grin
Ogółem.. tematyka i klimat utworów już jakiś czas temu mnie porwał i to na dobre ;D
No zaskoczył mnie wokal Angeli Smile, jak pierwszy raz usłyszałem ją przy tej muzyce "Arch Enemy - Dark Insanity" to powiedziałem "wow ale z***bisty ma głos i scream!" pierwsza wokalistka która mi się spodobała i z wyglądu i z głosu Smile uwielbiam dużo screamu! Smile
Stron: 1 2 3