Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: TOOL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Cytat:a teledyski ryją muzg tak przyjemnie że aż miło się je ogląda
No faktycznie widać że ryją Laughing
Musk Laughing
ups... wydało się... jestem sześcioletnim analfabetą
nie wywalajcie mnie z forum pliz

Anonymous

Helu napisał(a):tool- hmmm jakepiej wyrobieni muzycy rockowi ja kcem tak grać a teledyski ryją muzg tak przyjemnie że aż miło się je ogląda PARABOL wymiata :!: :!: :!: :!:
teledyski są pier*olnięte tak jak cała ich twórczość
cała shizo
Heh, ja kiedyś znalazłem stronkę, na której ostrzegano młodych ludzi przed muzyką i tekstami Tool'a. Laughing Nieźle się uśmiałem.
A teraz czekam z niecierpliwością na nową ich płytkę... Ech, ach... Ja już ją chcę mieć... Big Grin
Teledysków dawno nie oglądałem, dobrze, że mi przypomnieliście, zaraz sobie włączę ;].
zraniłeś me uczucia moofiąć tak nie ładnie o mojej najlepsiejszej kapeli T O O L W Y M I A T A i nic albo nikt tego nie zmieni a teledyski opierające swą fabułę na akcjach typu: trupy, kosy, 666 itd poprostu mnie śmieszą :p

Anonymous

tool wcale nie wymiata, jest zespołem najwyżej mniej niż przeciętny. Wink
DeMoN.|. napisał(a):tool wcale nie wymiata, jest zespołem najwyżej mniej niż przeciętny. Wink
Zgadzam się!
Usypiający jest strasznie...
1/10 ;]
Helu napisał(a):teledyski opierające swą fabułę na akcjach typu: trupy, kosy, 666 itd poprostu mnie śmieszą :p

To pewnie dlatego ze jestes pozerem i niszcza cie bardziej true teledyski.
ROTFL hegemon...

Po prostu sa dla niego glupie, albo bycie true negatywnie mu sie kojarzy (tak jak mi). Umie chlopak odroznic muzyke od tej calej pseudo-ideologicznej otoczki...
Cytat:To pewnie dlatego ze jestes pozerem i niszcza cie bardziej true teledyski.
true buahahahahaha

a niszczy to mnie głupota takich ludzi jak ty
Cytat:Po prostu sa dla niego glupie, albo bycie true negatywnie mu sie kojarzy (tak jak mi). Umie chlopak odroznic muzyke od tej calej pseudo-ideologicznej otoczki...
są tu jacyś normalni ludzie Big Grin
Kwestia gustu, Wam się Tool nie podoba, my go kochamy i tak pozostanie.
fakt faktem to napewno nie jest metalem tylko do jakiego gatunku go zaliczyć???????????????
o ile można mówić o gatunku w przypadku TOOL`a:]

Anonymous

Helu napisał(a):fakt faktem to napewno nie jest metalem tylko do jakiego gatunku go zaliczyć???????????????
o ile można mówić o gatunku w przypadku TOOL`a:]
jeśli nie metal to kupa Smile
Ech, cóż za ignorancja...

Co do gatunku do jakiego możnaby zaliczyć Tool'a - nie mam pojęcia, ale jest mi wszystko jedno jak to się zwie. Muzyka jest świetna/cudowna/fantastyczna i to mi wystarcza.
A ja wlasnie znikam posluchac TOOLa z szafy do piwa, hehe (; Ignoranci (;
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16