Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Shagrath ziomalem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
joł joł joł.... lol
niezle xD
o ja dziekuję.... :? pffff......
Beznadzieja, ale od zawsze bylo wiadomo ze Dino burger to zjeby.
Może mi ktoś wyjaśnić co to do kurwy nędzy jest?!
o kurwa.... co to jest? jak mozna upasc az tak nisko? Neutral
Tuomasss napisał(a):Może mi ktoś wyjaśnić co to do kurwy nędzy jest?!
Dimmu idzie w ślady Linkin Park i nagrywa płyte ze znanym [?] raperem.
:>
Aeroth napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Może mi ktoś wyjaśnić co to do kurwy nędzy jest?!
Dimmu idzie w ślady Linkin Park i nagrywa płyte ze znanym [?] raperem.
:>
nie inaczej Laughing
Crying or Very Sad A ja ich kurwa lubiłem, a oni mi takie coś robię Crying or Very Sad
Ale z drugiej strony czysty norweski hop-hop może być interesujący Laughing Laughing
Tuomasss napisał(a):Crying or Very Sad A ja ich czosnek lubiłem, a oni mi takie coś robię Crying or Very Sad
Ale z drugiej strony czysty norweski hop-hop może być interesujący Laughing Laughing
to jest trv mroczny hip hop z norwegii na kolana psy niewierne!.... lol za duzo razy tego sluchalem i mi odbija (łoo sluchalem aż 2 razy xD Smile )
Balthor napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Crying or Very Sad A ja ich czosnek lubiłem, a oni mi takie coś robię Crying or Very Sad
to jest trv mroczny hip hop z norwegii na kolana psy niewierne!.... lol za duzo razy tego sluchalem i mi odbija (łoo sluchalem aż 2 razy xD Smile )
gratz. ja do połowy nie dotrwałem.
Za pierwszym razem (trzymając się krzesła) przesłuchałem całość. Boało strasznie, ale jakoś wytrzymałem (chyba mma jakieś niezdrowe skłonności masochistyczne). Jak włączyłem drugi raz, to po 20 sekundach wybiegłem z pokoju i wróciłem dopiero jak się skończyło.
Tuomasss napisał(a):Za pierwszym razem (trzymając się krzesła) przesłuchałem całość. Boało strasznie, ale jakoś wytrzymałem (chyba mma jakieś niezdrowe skłonności masochistyczne). Jak włączyłem drugi raz, to po 20 sekundach wybiegłem z pokoju i wróciłem dopiero jak się skończyło.

Za pierwszym razem przesłuchałem, drugi raz nie próbowałem.... Surprised
Elo elo rap, niewiem co wam nie pasi ziomy, DJ zapodaje bit, jest friustajl i suczki baunsuja, ful wypas wez to poczuj elo jou rap!
Nie dotrwałem do końca "utworu"?! takiego czegoś nie słyszałem nigdy!! Ciekawe czy będzie teledysk na którym wystąpią w portach z krokiem przy kolanach...
Stron: 1 2 3