Kojarzysz Ancienta? A moze to ty?
On tez z Czestochowy.
osz krówa
a początek był znośny, lubię norweski

ale jak przeszło w rap....
krówa masakra

moze ktos sobie jaja robi i cos takiego poscil w net? :? chyba ze sie myle :?
Hethell napisał(a):moze ktos sobie jaja robi i cos takiego poscil w net? :? chyba ze sie myle :?
osz, proszę, nie myl się..... :?
Obyś miała rację Hethell... Bo inaczej to ja siem załamiem

A niby czemu? Ze jakis malo znaczacy kurwik z gownianego zespolu zaczal nagrywac hip hop?
śmiać się czy płakać???
czego to dzis ludzie dla kasy nie zrobią :?
Dlaczego 'dla kasy'? Przeciez to nie jest material na nowy album Dimmu..
ale jakos nie wierze ze nie bedzie z tego obopólnych korzyści...
Korzysci? Diaz nagrywal plyte, poprosil Shagratha o goscinny wystep (w skandynawii metal nie jest zadnym undergroundem, metalowe klipy sa na szczytach list przebojow w radiu i tv razem z popem i rockiem), a Shaggy sie zgodzil.. I tyle..
Hym... skoro nie za kase to juz zupelnie nie rozumiem po co to było... no, ale pewnie komus sie spodoba...
Dżemik napisał(a):(...)w skandynawii metal nie jest zadnym undergroundem, metalowe klipy sa na szczytach list przebojow w radiu i tv razem z popem i rockiem(...)
I tego właśnie to ja im strasznie zazdroszczę. I nie jestem w stanie zrozumieć czemu w kraju, w którym działa naprawdę spora rzesza dobrych zespołów rockowych, metalowych cos takiego jest niemożliwe... :? To taka mała dygresja była.
A wypowiadać się już wypowiadałem. Nie specjalnie podchodzi mi ten twór, aczkolwiek należy przyznać, że rap po norwesku jest (przynajmniej dla mnie) zjawiskiem dośc ciekawym i wartym przynajmniej jednokrotnego przesłuchania.
Szkoda tylko ze ten "szeroko dostepny i sluchany metal" to w wiekszosci gowno pokroju Nighwisha albo Evanescence.