Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Forum Epickie...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
rzeczywiscie, zacne forum, trzeba sie bedzie pobawic, ale na razie nie mam czasu Tongue
A ja nie potrafię zrozumieć jaki jest sens zakładania forum poświęconego jednej kapeli... :? No bo niech mi ktoś wytłumaczy ile można gadać o jednym. Przecież jak czytam o czym są te topiki to mi żał dupe ściska. W koło macieju pierdolenie w stylu: czy zespół x to metal, czy może mozambicki trip-hop z elementami grindu i disco polo; najlepszy teledysk/utwór/album/singiel/okładka itd. No do ciężkiej cholery toż to kręćka dostać można.

KelThuz widzę, że się zarejestrowałeś na tym zacnym forumie i wprawiasz tych pajaców w nerwowy nastrój Tongue
KelThuz napisał(a):to odwiedźcie jeszcze moze
SONATA ARCTICA FORUM!!!

http://sa-forum.prv.pl/
to było pierwsze forum, z którego mnie wyrzucono, nie ukrywałam, że moja na nim obecność będzie służyć zamętowi... Wink ohoho, jak już dawno to się działo! Polecam dla perfidnych zabaw jak żadne inne, bo władza zwierznia nieco nieudolnie sobie radzi Smile
Takich jaj nie robiłam sobie nigdy przedtem, ani potem.

a dziś wchodzę na Forum Epickie i o. wyrzucona również. Chyba będę musiała przerzucić się na pm.z... Wink
Cytat:Dla mnie Kelthuz jest wystarczającym powodem, żeby tego nie słuchć.;

Kurde, od dziś nie słucham Ac/DC bo basista ma głupi ryj, a poza tym nie podoba mi się okładka do "Dirty deeds...." Laughing

Cytat:arjanie?
szczerze mówiąc są dowody na to, że germanie, słowianie, bałtowie, celci i hindusi wywodzą się zza uralu i niegdyś byli jedną kulturą Wink

A ja myślałem, że "Arianie" to przedstawiciele polskiej reformacji, ale ja się nie znam. Poza tym: prawie wszystko co jest na lycosie jest czosnkowe ( Laughing )
Zalogowałem się... v3nom3n mnie zowią Smile

Anonymous

KelThuz ale napierdalają bezsensownie na Ciebie, ich wypowiedzi są tak bezpodstawne i beznadziejne (prawie tak, jak kilku matołów z tego forum) i w końcu same osoby są tak tępe, że wielokrotne oranie nic chyba nie wskóra. Napisałbym im coś ale nie chce mi się rejestrować, a jako gość nie mogę.
ja sie zarejestruje i przypieprze, bo ludzie mnie niszca doszczetnie...
Confusedhock:

trzeba jakiejś aktywacji, a byłam tam banowana ze trzy razy. Teraz pewnie przestałabym ironizować, bo oni i tak tego nie są w stanie zrozumieć i zaczęłabym jakąś sensowną dyskusję.

moim numerem jako - takim było wyciąganie klasyki w stylu Led Zeppelin i ośmieszanie ich nieznajomości, za co tematy lądowały oczywiście w koszu.

żałuję swojego ówczesnego debilizmu, trzeba było z dobrej strategii nie schodzić i nie błaznować... teraz nie wiadomo, czy znów mnie przyjmą, a partyzantkę mam już w zarysie opracowaną...
Cytat:Kolejne podpunkty do regulaminu:.

- Jakiekolwiek sprzeczki, zatargi, obraźliwe uwagi, niepotrzebne dyskusje, dotyczące serwisów Rhapsody i Hammerfall, forum, użytkowników, moderatorów i administratorów, oraz ich pracy będą karane. Jeśli ktoś ma jakieś niejasności niech zgłosi się bezpośrednio do jednego z trzech administratorów.

- Za jakiekolwiek szarzenie złej opinii całemu serwisom Hammerfall bądź Rhapsody na gadulcach, czatach, innych forach i serwisach administracja będzie od razu wyciągać najbardziej drastyczne konsekwencje bez zbędnego strzępienia języka.

- Administracja nie ma obowiązku przedstawiania jakichkolwiek dowodów ani motywów postępowania w wypadku nakładania na użytkownika kary w dowolnej postaci lub rozporządzeń ogólnych. Wszystkie kroki administracja dokładnie analizuje i wybiera opcje najlepsza dla całego serwisu.

OSOBY KTÓRE NIE AKCEPTUJĄ TEGO REGULAMINU NIE POWINNY PRZEBYWAĆ NA FORUM.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Cytat:W ciągu ostatnich dni z forum wyrzucono bezpowrotnie następujące osoby:

- MetalWarrior
- wojownik15
- v3nom3n
- Scully
- Gwahir
- Bloodfang
- Aryan Terror Waffen SS

W przypadku gdy owi użytkownicy nadal będą starali się za wszelka cenę dostać na forum w celu jego dalszego sabotażowania sytuacja zostanie zgłoszona do odpowiednich organów zajmujących się tego typu przestępczością internetową.
Jeśli ktoś ma kontakt z tymi osobami prosze o przekazanie tego postulatu.
Mam jednak nadzieje ze osoby te wykażą się zdrowym rozsądkiem i zaprzestana swoich działań destrukcyjnych.

Uuuuuuuuuuuu...już się boję Angry Angry Angry

Anonymous

to się logujcie ponownie! Chyba jednak przyłącze się do "niszczenia tam pozerstwa" Big Grin
czuje ze mnie po ostatnich 3 postach tesh wyjebia Big Grin Laughing Laughing Laughing
Na epic-metal założyli mi chuje bana na IP...
Ja mam zmienne, to mi wisi. Sciagnij sobei proxy, bedzie dzialac troche wolniej, aoe wejdziesz Big Grin

EDIT: Te loli usuneli mojego posta... Coz- chyba sa niereformowalni, w koncu napisalem nie gorzej niz KelThuz...
Wybaczcie drugi post:

Wypowiedzi KelThuz'a i ogolnke caly jego watek tez wycieli Big Grin
Sa otwarci na dyskusje i krytyke.
Stron: 1 2 3 4