05-16-2005, 10:19 AM
05-16-2005, 12:01 PM
A ja nie potrafię zrozumieć jaki jest sens zakładania forum poświęconego jednej kapeli... :? No bo niech mi ktoś wytłumaczy ile można gadać o jednym. Przecież jak czytam o czym są te topiki to mi żał dupe ściska. W koło macieju pierdolenie w stylu: czy zespół x to metal, czy może mozambicki trip-hop z elementami grindu i disco polo; najlepszy teledysk/utwór/album/singiel/okładka itd. No do ciężkiej cholery toż to kręćka dostać można.
KelThuz widzę, że się zarejestrowałeś na tym zacnym forumie i wprawiasz tych pajaców w nerwowy nastrój
KelThuz widzę, że się zarejestrowałeś na tym zacnym forumie i wprawiasz tych pajaców w nerwowy nastrój

05-16-2005, 12:03 PM
KelThuz napisał(a):to odwiedźcie jeszcze mozeto było pierwsze forum, z którego mnie wyrzucono, nie ukrywałam, że moja na nim obecność będzie służyć zamętowi...
SONATA ARCTICA FORUM!!!
http://sa-forum.prv.pl/

Takich jaj nie robiłam sobie nigdy przedtem, ani potem.
a dziś wchodzę na Forum Epickie i o. wyrzucona również. Chyba będę musiała przerzucić się na pm.z...

05-16-2005, 01:12 PM
Cytat:Dla mnie Kelthuz jest wystarczającym powodem, żeby tego nie słuchć.;
Kurde, od dziś nie słucham Ac/DC bo basista ma głupi ryj, a poza tym nie podoba mi się okładka do "Dirty deeds...."

Cytat:arjanie?
szczerze mówiąc są dowody na to, że germanie, słowianie, bałtowie, celci i hindusi wywodzą się zza uralu i niegdyś byli jedną kulturą Wink
A ja myślałem, że "Arianie" to przedstawiciele polskiej reformacji, ale ja się nie znam. Poza tym: prawie wszystko co jest na lycosie jest czosnkowe (

05-16-2005, 01:45 PM
Zalogowałem się... v3nom3n mnie zowią 

Anonymous
05-16-2005, 02:19 PM
KelThuz ale napierdalają bezsensownie na Ciebie, ich wypowiedzi są tak bezpodstawne i beznadziejne (prawie tak, jak kilku matołów z tego forum) i w końcu same osoby są tak tępe, że wielokrotne oranie nic chyba nie wskóra. Napisałbym im coś ale nie chce mi się rejestrować, a jako gość nie mogę.
05-16-2005, 02:22 PM
ja sie zarejestruje i przypieprze, bo ludzie mnie niszca doszczetnie...
05-16-2005, 02:37 PM

trzeba jakiejś aktywacji, a byłam tam banowana ze trzy razy. Teraz pewnie przestałabym ironizować, bo oni i tak tego nie są w stanie zrozumieć i zaczęłabym jakąś sensowną dyskusję.
moim numerem jako - takim było wyciąganie klasyki w stylu Led Zeppelin i ośmieszanie ich nieznajomości, za co tematy lądowały oczywiście w koszu.
żałuję swojego ówczesnego debilizmu, trzeba było z dobrej strategii nie schodzić i nie błaznować... teraz nie wiadomo, czy znów mnie przyjmą, a partyzantkę mam już w zarysie opracowaną...
05-16-2005, 02:41 PM
Cytat:Kolejne podpunkty do regulaminu:.
- Jakiekolwiek sprzeczki, zatargi, obraźliwe uwagi, niepotrzebne dyskusje, dotyczące serwisów Rhapsody i Hammerfall, forum, użytkowników, moderatorów i administratorów, oraz ich pracy będą karane. Jeśli ktoś ma jakieś niejasności niech zgłosi się bezpośrednio do jednego z trzech administratorów.
- Za jakiekolwiek szarzenie złej opinii całemu serwisom Hammerfall bądź Rhapsody na gadulcach, czatach, innych forach i serwisach administracja będzie od razu wyciągać najbardziej drastyczne konsekwencje bez zbędnego strzępienia języka.
- Administracja nie ma obowiązku przedstawiania jakichkolwiek dowodów ani motywów postępowania w wypadku nakładania na użytkownika kary w dowolnej postaci lub rozporządzeń ogólnych. Wszystkie kroki administracja dokładnie analizuje i wybiera opcje najlepsza dla całego serwisu.
OSOBY KTÓRE NIE AKCEPTUJĄ TEGO REGULAMINU NIE POWINNY PRZEBYWAĆ NA FORUM.

Cytat:W ciągu ostatnich dni z forum wyrzucono bezpowrotnie następujące osoby:
- MetalWarrior
- wojownik15
- v3nom3n
- Scully
- Gwahir
- Bloodfang
- Aryan Terror Waffen SS
W przypadku gdy owi użytkownicy nadal będą starali się za wszelka cenę dostać na forum w celu jego dalszego sabotażowania sytuacja zostanie zgłoszona do odpowiednich organów zajmujących się tego typu przestępczością internetową.
Jeśli ktoś ma kontakt z tymi osobami prosze o przekazanie tego postulatu.
Mam jednak nadzieje ze osoby te wykażą się zdrowym rozsądkiem i zaprzestana swoich działań destrukcyjnych.
Uuuuuuuuuuuu...już się boję

Anonymous
05-16-2005, 02:45 PM
to się logujcie ponownie! Chyba jednak przyłącze się do "niszczenia tam pozerstwa" 

05-16-2005, 02:59 PM
czuje ze mnie po ostatnich 3 postach tesh wyjebia

05-16-2005, 03:10 PM
Na epic-metal założyli mi chuje bana na IP...
05-16-2005, 03:15 PM
05-16-2005, 03:16 PM
Ja mam zmienne, to mi wisi. Sciagnij sobei proxy, bedzie dzialac troche wolniej, aoe wejdziesz 
EDIT: Te loli usuneli mojego posta... Coz- chyba sa niereformowalni, w koncu napisalem nie gorzej niz KelThuz...

EDIT: Te loli usuneli mojego posta... Coz- chyba sa niereformowalni, w koncu napisalem nie gorzej niz KelThuz...
05-16-2005, 04:38 PM
Wybaczcie drugi post:
Wypowiedzi KelThuz'a i ogolnke caly jego watek tez wycieli
Sa otwarci na dyskusje i krytyke.
Wypowiedzi KelThuz'a i ogolnke caly jego watek tez wycieli

Sa otwarci na dyskusje i krytyke.