Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Forum Epickie...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Zapomnialem swoje haslo, wiec bede od dzis MetalWarrior :>

EDIT:

Od razu rzucilem sie w wr walki o czysty metal!
Pompujmy rower dla Hammerfall'a!
wiece ze te pały nazwały zespoł Satyricon pozerskim i gejowskim Big Grin Laughing Laughing
Dostalem takiego pm'a:
Zapoznaj sie z Regulaminem Forum (Dział "Ogłoszenia")
To moje pierwsze ostrzezenie i mam nadzieje ostatnie.
Moja odp:
Moze mi powiedziec, ktory pkt regulaminu naruszylem, walczac z pozerstwem?

Laughing
Angry
Laughing

Anonymous

Tam trafiają osoby umysłowo chore?
Axel napisał(a):wiece ze te pały nazwały zespoł Satyricon pozerskim i gejowskim Big Grin Laughing Laughing
o kurwa! być nie może! a jak nazwali fanki Satyriconu?
No i mnie wyrzucili Big Grin

Anonymous

ReTuRn napisał(a):No i mnie wyrzucili Big Grin
widocznie masz za wysokie IQ żeby normalnie z nimi konwersować Big Grin
Chciałem się tam nawet zarejestrować i trochę zamętu posiać, ale oni tam mają tak zakute łby, że to sensu nie ma najmniejszego. Forum takie jak z koziej dupy trąbka...
Przed chwilą z ciekawości weszłam na to forum. Nawet nie musiałam nic czytać, sama oprawa graficzna odrzuciła mnie na kilometr...
Cytat:widocznie masz za wysokie IQ żeby normalnie z nimi konwersować

Dla mnie to zyciowa tragedia, a Ty sie smiejesz Laughing Angry
Heh... wracam z kąpieli, próbuję wejść na to forum.. okazuje się, że mnie wyjebali Big Grin
jakiegos pecha macie
jak chcecie moge Wam moje konto odstapic, cos tam mialam zadzialam ale nie chce mi sie na razie. chyba ze sie nie da oddac? a nie wiem Tongue
Aeroth napisał(a):
Axel napisał(a):wiece ze te pały nazwały zespoł Satyricon pozerskim i gejowskim Big Grin Laughing Laughing
o czosnek! być nie może! a jak nazwali fanki Satyriconu?

no mnie nazwali pozerem ;p za sam nick wiec reszte sobie sama dopowiedz Laughing a i krytykowali Teledysk do Mother North Big Grin
no to sie doigralem- "zostales wyrzucony z forum"...tylko pytam za co? za walke o dobre imie Hammerfall'a i Rhapsody i walke z pozerstwem? Big Grin szlag by ich...a zapowiadal sie ze mnie taki dobry wojownik Tongue nie sa jednak tacy tepi- zauwazyli horde "wojownikow" i od razu wszystkich wylapali Smile
to odwiedźcie jeszcze moze
SONATA ARCTICA FORUM!!!

http://sa-forum.prv.pl/

hehehehe, niezle wypowiedzi w http://members.lycos.co.uk/sonataarctica...c.php?t=73
głupota niektórych ludzi jest co najmniej zastanawiająca
Stron: 1 2 3 4