Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Eksterminacja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Jak się chce żalić to do psychiatry, albo do konfesjonału, pogadać z czarnuchem..
Lech napisał(a):
Neth napisał(a):wszelkiego typu parady, wiece, marsze, fiesty, pikniki, hapeningi nie majace zwiazku z ruchem rycerskim napalmem zalać

ze szczegolnym uwzglednieniem parad rownosci i innego gejostwa

Na TVN24 pokazywali na żywo jak fruwają jajka, aż miło było popatrzeć. Ale żeby nie było, że stronniczy jestem to uważam, że powinno się spałować wszytskich co tam byli niezależnie od tego czy byli pro, czy antypedalscy.
Tuomasss napisał(a):
Lech napisał(a):
Neth napisał(a):wszelkiego typu parady, wiece, marsze, fiesty, pikniki, hapeningi nie majace zwiazku z ruchem rycerskim napalmem zalać

ze szczegolnym uwzglednieniem parad rownosci i innego gejostwa

Na TVN24 pokazywali na żywo jak fruwają jajka, aż miło było popatrzeć. Ale żeby nie było, że stronniczy jestem to uważam, że powinno się spałować wszytskich co tam byli niezależnie od tego czy byli pro, czy antypedalscy.

Czekaj czekaj, Kaczor wygra wybory to zobaczycie... teraz geje, potem pewnie Żydzi, a potem?! równie dobrze np. długowłosi, nie trzeba być proorokiem żeby się skapnąc że tu nie chodzi o żadnych pedałów, tylko o głosy w najbliższych wyborach. Smutne, że samą "obroną moralności" i zapowiedziami wsadzenia połowy społeczeństwa do pierdla można w tym zasranym kraju zdobyć 26 % poparcia... skoro jest prawo zezwalające na demonstracje to KAŻDY ma do tego prawo, zarówno procesja w Boże Ciało, Młodzież Wszechpolska, Zieloni i nawet najbardziej przegięte cioty. Amen.
Cytat:Na TVN24 pokazywali na żywo jak fruwają jajka, aż miło było popatrzeć. Ale żeby nie było, że stronniczy jestem to uważam, że powinno się spałować wszytskich co tam byli niezależnie od tego czy byli pro, czy antypedalscy.

Ale tych pro bardziej Angry
Cytat:Czekaj czekaj, Kaczor wygra wybory to zobaczycie... teraz geje, potem pewnie Żydzi, a potem?! równie dobrze np. długowłosi, nie trzeba być proorokiem żeby się skapnąc że tu nie chodzi o żadnych pedałów, tylko o głosy w najbliższych wyborach. Smutne, że samą "obroną moralności" i zapowiedziami wsadzenia połowy społeczeństwa do pierdla można w tym zasranym kraju zdobyć 26 % poparcia... skoro jest prawo zezwalające na demonstracje to KAŻDY ma do tego prawo, zarówno procesja w Boże Ciało, Młodzież Wszechpolska, Zieloni i nawet najbardziej przegięte cioty. Amen.

I boze cialo (tfu) i mlodziez wszechpolska (tfu) i pedaly (tfu) oraz ich przemarsze to patologia. Zasrany kraj, w ktorym dzieja sie takie rzeczy.
Na pal.
A Kaczor choc palant to za ta akcje ma u mnie plusa Surprised
LCF napisał(a):
Cytat:Na TVN24 pokazywali na żywo jak fruwają jajka, aż miło było popatrzeć. Ale żeby nie było, że stronniczy jestem to uważam, że powinno się spałować wszytskich co tam byli niezależnie od tego czy byli pro, czy antypedalscy.

otoz to Tongue niech sie pozamykaja w domach i bawia ze swoimi chloptasiami we wlasnych sypialniach, tylko niech nie wylaza na ulice walczyc o rownosc, bo rownymi nie sa. takie manifestowanie swojej odmiennosci i jednoczesna walka o rownosc i tak wywoluja w spoleczenstwie efekt dokladnie odwrotny od zamierzonego, ale to chyba dobrze Wink
LCF napisał(a):

Ale ci "anty" to jest młodzież wszechpolska(brrr). Już nie wiem co gorsze.
Ale Kaczynski też wygląda na krypto - geja Laughing pewnie mu żal że jego koledzy mogą sobie manifestować a on biedak musi siedzieć cicho więc zakazał parady Laughing
Wiecie co...moze to zabrzmi dziwnie ale jestem za wszystkim przeciw czemu jest młodzież wszechpolska... W worek na kartofle i utopić nie inaczej!
Darkness napisał(a):Wiecie co...moze to zabrzmi dziwnie ale jestem za wszystkim przeciw czemu jest młodzież wszechpolska... W worek na kartofle i utopić nie inaczej!

Hehehe... tia... jak ktos to trafnie ujął " Młodzież Wsteczpolska" Laughing
Ogolnie mW nie popieram, ale tu maja duzego plusa za akcje. A tych pro, z JAruga na czele trzeba bylo czolgami rozjechac i bylby swiety spokoj.
heh jak uslyszalam o tej akcji ze MW chce robic patrole obywatelskie w nocy by pilnowac kosciolow to ogromnie mnie to rozbawilo. skad sie tacy biora to nie wiem
Po tym, co pedalstwo zrobilo we Francji nikt nie moze byc pewny, co tym pojebom odstrzeli w Polsce :>
Akle popaczcie kto jest w MW... to 17 - 20 letnie knypy, z pryszczami na ryju, którzy nigdy nie mieli dziewczyny, a że hormony działają to odkryli w sobie "duch narodowy" i walczą z całym światem, jedyny sposób, to zebrać jakąś ekipe, skumać kiedy mają jakieś "akcje" i spuścić im wpierdol, inaczej się nie da. Z chamami trzeba po chamsku. Nie będzie mi jakiś pajac mówił jak mam wyglądać, czego mam słuchac i w co wierzyć... teraz niby szykują jakieś "wykłady dla szkół" o patriotyźmie, no weźcie przestańcie...
Duzo w tym prawdy. MAdrze prawisz, madrze.

Problem jest w tym, ze w Polsce nie ma normalnej, nieoszolomowatej mlodziezowej organizacji; gdzie ida normalni ludzie, majacy na wzgledzie dobro Narodu...
Stron: 1 2 3 4