CO rozkażesz,o Wszechwiedzący

=Sat= ma rację.Czytając te tematy, dochodzę do wniosku, że jedyne miejsce wyładowania waszych problemów i frustacji to internet.Połowę tego o czym mówicie tutaj, nie powiedzielibyści danej osobie w twarz...
zdziwilbys sie

Alsvartr napisał(a):=Sat= ma rację.Czytając te tematy, dochodzę do wniosku, że jedyne miejsce wyładowania waszych problemów i frustacji to internet.Połowę tego o czym mówicie tutaj, nie powiedzielibyści danej osobie w twarz...
Bez obaw,mówię,czasem ostrzej niż się spodziewa

A że powstrzymuję się strzelenia mu w pysk?Prymitywne,w stylu mojego przeciwnika.Inna sprawa,że czasem zachęcam,żeby zrobił to pierwszy-samoobrona to co innego

Niestety zawsze kończył na groźbach odkąd skończyłem 15 lat.
Wielu moich "kumpli",ksiądz proboszcz z mojej parafii,moja wychowawczyni(ogólnie połowa nauczycieli

) ....jest na pewno jeszcze wielu,ale nie pamiętam

Nie mam przeważnie wrogów a jeśli mam to na krótko

Nie da się mnie nie lubić

moi wrogowie? reszta świata

A ja wrogów nie mam, ale w mojej klasie jest dwóch takich upierdliwców, których chętnie wyeksmitowałbym tam, gdzie ich miejsce - gdzieś w okolice Marsa. Nie są szkodliwi, ale czasem mnie wkurzają.

polecam wziac do szkoly katiusze

alez Wy macie problemy niesamowite...
Ehh ludzie czepiacie się szczegółów...
Skoro komus potrzebne jest wyżalic się przez neta to niech to do cholery zrobi... Nie chcecie to nie czytajcie i tyle.
Ja sama wrogów nie mam... chociaz jest kilka osób którym przydał by się kopniak (b.porzadny)
spierdalajcie, hahahaha !
Jak ktoś Cię wkurwia, to mu to powiedz bądź mu nakop. Lepsza metoda

wszelkiego typu parady, wiece, marsze, fiesty, pikniki, hapeningi nie majace zwiazku z ruchem rycerskim napalmem zalać
Neth napisał(a):wszelkiego typu parady, wiece, marsze, fiesty, pikniki, hapeningi nie majace zwiazku z ruchem rycerskim napalmem zalać
ze szczegolnym uwzglednieniem parad rownosci i innego gejostwa
i sie zaczelo nawalanie w stylu "a ty nie masz sie gdzie zalic albo pisac takich glupot..." ? popieram Darkness'a jak chce niech sie zali do woli