Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: przesądy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
jak najbardziej za Wink tylko ze powiedza ze to debline
PS zawsze mozna strzelac z armaty Wink
Czemu nie....dajecie...Ciekawie bedzie Smile
PS. Skad ja to znam? Całkiem niezłe te wasze metody... hmm chociaż ja tam preferuje srodki przeczyszczające w jedzonku...moze nie tak spektakularne jak armata ale... Big Grin
Hm,najpierw 3a mieć armatę Laughing Może powiedzą,ale jak mówił/śpiewał(?)pewien "tru" muzyk-a niech gadają Laughing
u mnie sa w przejsciu olawskim, moge buchnac ;P
Początek dnia był fajny, teraz mam doła. Nie uważam, żeby była to wina daty.
pisze to dzis, po 13 piatku. wczoraj był dobry dzień. nie nauczyłem sie na przedmioty w szkole i nic z tego złego nie wynikneło, a poza tym gosciu z historii przepytal cala klase omijajac przypadkiem mnie. a moze to nie bylo przypadkiem? Laughing cholera go wie Big Grin a czarny kot przebiegł mi droge na poczatku dnia Laughing
13 piątek to piękny dzień. zawsze mi się wszystko udaje wtedy np. wczoraj.
generalnie nie jestem przesądny jeśli chodzi o takie "ogólne" przesądy. Raczej czuję pewien respekt do przesądów konkretnych jak na przykład to, żeby nie odpalać petów od świeczki - w moim towarzystwie nikt tego nie robi. Nie podporządkowuję jednak do tego swojego całego życia.
Ja mam parę własnych, śmiesznych przesądów.
jakieś przykłady?? Question no... pochwal sie Big Grin
Np.
1. obowiązkowo zagrać Sultans Of Swing wieczorem na elektryku, szczególnie jeśli nazajutrz mam randkę.
2. Jeśli w TV pojawi się November Rain Gunsów, znaczy, że wszystko będzie dobrze.
3. Jeśli w dzień przed randką pęknie mi struna w gitarze, będzie chujowo.
4. Jeśli dymek z papierosa skręca na lewo, znaczy, że wszystko w porządku Tongue (chociaż wiem, że to akurat jest uzależnione od rozkładu termicznego pokoju).

i parę innych. W większości sprawdzone empirycznie. WIem, że śmieszne i błazeńskie, ale jak mi na kimś cholernie zależy, to warto się chwytać wszystkiego Big Grin
aXe Rose napisał(a):2. Jeśli w TV pojawi się November Rain Gunsów, znaczy, że wszystko będzie dobrze.
hehe nie tylko November rain...wystarczy sam fakt ze to sa Gunsi.... Big Grin Big Grin Big Grin

a ja mam taki przesadz ze jak przed jakims dalekim wyjazdem uslysze "Enjoy the silence" Depeche Mode to wiem ze wszytsko bedzie w porzadku...
velvetova napisał(a):
aXe Rose napisał(a):2. Jeśli w TV pojawi się November Rain Gunsów, znaczy, że wszystko będzie dobrze.
hehe nie tylko November rain...wystarczy sam fakt ze to sa Gunsi.... Big Grin Big Grin Big Grin
Heh no chodzi o to, że kiedyś straciłem kontakt ze swoją dziewczyną i byłem przygnębiony. Pewnego wieczora w MTV puścili NR - laska pół godziny później zadzwoniła. Kiedy indziej się z nią pokłóciłem i pogodziliśmy się też w dzień po emisji tego teledysku...
Cytat:Heh no chodzi o to, że kiedyś straciłem kontakt ze swoją dziewczyną i byłem przygnębiony. Pewnego wieczora w MTV puścili NR - laska pół godziny później zadzwoniła. Kiedy indziej się z nią pokłóciłem i pogodziliśmy się też w dzień po emisji tego teledysku...

To dlatego laski nigdy do mnie nie wracają... nie mam MTV...
Stron: 1 2 3