Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: przesądy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
A ja jeszcze piwa dzis nie pilem Sad
Kvrwa, pechowy dzien Sad

Anonymous

nie wierze, bo nie ma w co!
Ja wierze, ze picie stezonego kwasu solnego przynosi pcha... taki moj osobisty przesad...
Chyba zaczne wierzyć: dziś pierwszy raz w życiu, przepraszam za wyrażenie, osrał mnie kot Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Kot?? :? Laughing To masz rzeczywiście pecha, ja tam nie znam nikogo kogo by osrał kot Big Grin . Włażenie w psie gówna rozumiem, nisko latające srające gołębie na rynku w Krakowie też, ale kot...
Nie wierzę w przesądy. A dzisiejszy dzień był dla mnie wyjątkowo udany Smile Tomash - współczuję Laughing
ee ja tam wierze tylko w te dobre rzeczy... Smile a dzisiejszy dzien byl dobry...nawet mozna zec ze wspanialy...
W przesądy nie wierzę,ale mam swoje "dziwactwa".Np.jak czarny kot przebiegnie mi drogę,to na szczęście pędzę w to miejsce,żeby nikt wcześniej nie przeszedł Laughing Ale zabawa nie na poważnie.A dzisiejszy dzień zmienny-do wieczora miły a później zjebany Evil or Very Mad Ktoś może zarżnąć mojego starego?Nie jestem zbuntowanym nastolatkiem,prawie nikt (dorośli i dzieci) nie lubi tego skurwiela,a za takie ścierwo nie chcę siedzieć Mad Ale jutro też jest dzień Smile
hmm przysluga za przysluge, zrob cos z moja matka, a zajme sie Twoim ojcem, stoi? Big Grin Laughing
A nada się do obrony posesji?Psa mi szkoda trzymać na uwięzi i nie zawsze bym mógł karmić,ale skoro mówisz,że taka zła... Laughing Big Grin A z ojcem nie wychodzi,przegryza łańcuch i wraca do domu Crying or Very Sad Laughing
przywiaz mu kamien do nogi i wrzuc do rzeki? Tongue Big Grin Laughing
Mnie tylko ptak osral, ale to nie bylo 13go.
Jeszcze go wyłowią,ma znajomego nurka :? Poza tym za mało cierpienia Crying or Very Sad Może zwiążę go jakąś solidną taśmą,zaknebluję i wykąpię w kwasie? :? Big Grin Ale dzięki za życzliwą radę Smile
eee wrzuc suszarke do wanny jak sie bedzie kapal? tez skuteczne Laughing Laughing
Ciężko będzie,mamy prysznic,ale pomysł dobry Big Grin ps.może 3a stworzyć jakiś temat oddzielny o eksterminacji naszych wrogów,wtedy możliwe,że poznamy,kogo inni mają na "czarnej liscie" i nie oberwie nam się za offtop? Smile
Stron: 1 2 3