05-06-2005, 10:22 PM
05-07-2005, 05:04 AM
ŚMIERĆ !! A jak nie śmierć, to stara zasada "oko za oko". Pedofili i gwałcicieli wieszać za jaja i skalpować, morderców torturować do powolnego bolesnego zgonu a wandalom i agresywnym debilom gruchotać kości !!
Szczerze, uważam ze tak powinno być. DOSYĆ BEZPRAWIA !!
Szczerze, uważam ze tak powinno być. DOSYĆ BEZPRAWIA !!
05-07-2005, 03:50 PM
każdy obywatel powinien mieć swobodny dostęp do broni i nie wahać się jej użyć w obronie swojej lub innych ludzi. Społeczeństwo zmilitaryzowane - jak w Szwajcarii albo Sparcie!
05-07-2005, 04:34 PM
Annunakki napisał(a):każdy obywatel powinien mieć swobodny dostęp do broni i nie wahać się jej użyć w obronie swojej lub innych ludzi. Społeczeństwo zmilitaryzowane - jak w Szwajcarii albo Sparcie!Nie inaczej! Najgorsze jak nasze jebane sądy skazują na większą karę kogoś, kto się bronił, niż samego napastnika

05-07-2005, 06:59 PM
Cytat:każdy obywatel powinien mieć swobodny dostęp do broni i nie wahać się jej użyć w obronie swojej lub innych ludzi. Społeczeństwo zmilitaryzowane - jak w Szwajcarii albo Sparcie!
Tak jest. Jak w USA- wkracza ktos na Twoj teren i nie chce wyjsc? Zastrzelic gnoja!
05-07-2005, 07:01 PM
Ja bym z checia poogladal publiczne tortury i egzekucje takiego scierwa. Jak w sredniowieczu.
05-07-2005, 10:49 PM
Annunakki napisał(a):każdy obywatel powinien mieć swobodny dostęp do broni i nie wahać się jej użyć w obronie swojej lub innych ludzi. Społeczeństwo zmilitaryzowane - jak w Szwajcarii albo Sparcie!
O tak, popieram. Każdy powinien mieć prawo do obrony przy pomocy wszelkich dostępnych środków. A w tym kraju to jest tak, że musisz bronić się przy pomocy środków adekwatnych do zagrożenia :? . Na bandyte z nożem 20 centymetrowym nie możemy wyskoczyć z siekierą, bo zaraz są będzie chciał na usadzić...
Broń dla każdego, ale pod warunkem, że to osoba zdrowa psychicznie i poczytalna...
06-03-2005, 10:13 PM
A mnie się nudzi,może przyślą mi tych morderców?Chętnie bym się też pobawił ich grami,ale tylko w ich towarzystwie 

06-03-2005, 10:43 PM
Takim jak oni nie fundowałbym żadnych "ride the lightning" ani "gallow's pole". 60 godzin bolesnej agonii typu przypalanie, powolne ćwiartowanie od palców stóp w górę bądź stopniowe zanurzanie w kwasie - oto kara godna takiego bestialstwa.
06-03-2005, 10:49 PM
O kwasie też myślałem
Przypiekanie szczypcami,zdzieranie poszczególnych warstw skóry i nacieranie dla pielęgnacji solą,wiercenie kości...Ach,ponosi mnie fantazja 

06-04-2005, 08:37 AM
Ja zamiast kary śmierci wprowadziłbym po prostu tortury. Mogą być publiczne ,czemu nie ?