Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Orgia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Okej to robimy orgie =D heh, prisca wchodzisz w to? zbieraj innych bo 2 osoby to malo, nie? ;P chyba ze wolisz only me Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

:>
Na ankiete nie glosuje bo to true madafaka hardcore ;P

Wole sam na sam z niewiasta Embarrassed
Chociaz nie ma to jak dwie niewiasty i ja Embarrassed Mr. Green
ORGIA ! ORGIA ! ORGIA!

JA CHCEM ORGIEEE Angry
zapraszamy chętne panie...

nio tak ale we dwoje jednak to jakoś tak pięknie...... Embarrassed
Coś raczej kobiety z forum wykazują zerowe zainteresowanie Tongue
a we dwoje i tak najlepiej, a ja zazdrosna jestem i każdą, która nieodpowiednio się zbliży do mojego mężczyzny jestem gotowa poćwiartować Angry
Rhonwen napisał(a):Coś raczej kobiety z forum wykazują zerowe zainteresowanie Tongue

Kto by tam chcial ze mna takie rzeczy Embarrassed [Obrazek: devil3.gif]
Acrid napisał(a):
Rhonwen napisał(a):Coś raczej kobiety z forum wykazują zerowe zainteresowanie Tongue

Kto by tam chcial ze mna takie rzeczy Embarrassed [Obrazek: devil3.gif]

aaa, oczywiście nie pisałam tego odnośnie Twojej osoby Acrid, tylko odnośnie tematu Smile mam nadzieję, że nie zrozumiałeś tego źle Smile
a we dwoje i tak najlepiej, a ja zazdrosna jestem i każdą, która nieodpowiednio się zbliży do mojego mężczyzny jestem gotowa poćwiartować Angry

spokojna głowa Rhonwen...jeszcze sie doczekasz dnia, że będą nas prosic o to... 8)
No, no ,no, jaka pewnośc siebie Big Grin
Kto tu kogo będzie o co prosił? Przecież i tak wiadomo, że wszystko zależy od kobiety Angry
wiesz...kobietki tesh mają chcice...i to dośc często:] 8)
wiem Smile ale to i tak od nas wszystko zależy Angry
dobra dobra Rhonwen Smile
jeszcze zobaczymy:]
Hmmm, no to powodzenia życzę Big Grin
githerzai napisał(a):dobra dobra Rhonwen Smile
jeszcze zobaczymy:]

Ona i tak jak widzisz zajeta Wink
Nie lepiej zabrac sie za wolna niewiaste z forum? Zapewne jakas jest Wink Rolleyes

I nie mowie tutaj o takich bezczelnych tematach jak orgie Mr. Green

Kobiete nalezy poznac tez z tej innej strony zberezniki! Chyba mi nie powiecie ze tylko ja jestem normalny (czyt. inny niz Wy Tongue ) Wink
Rhonwen napisał(a):Hmmm, no to powodzenia życzę Big Grin

dziękuje bardzo 8)

Acrid....hehe ja nie szukam panienki na forum... Laughing Wink
brawo dla pana w czerwonej koszuli Wink

Githerzai, nie ma za co Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7